En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz çok özledim sizleri.
benim bu sıralar gelen gidenim çok oluyor gene, yoruldum gayrıı
çok öptm sizleri görüşürüz canlarrr

Kimsecikler yok yine
Herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin dualarınıza benide katmayı unutmayın :))))

Gunaydin cikolatali pasta dilimlerim
dun aksam itibariyle regl oldum

günaydın kızlar. dün hiç uğrayamadım .azerinn benim çalışma şeklim şöyle bizimkisi serbest meslek olduğu için ve ortağımda eşim olduğu için kafama göre takılabiliyorum. daha doğruyu itiraf etmek gerekirse eşimin kafasına göre takılıyorum . o " bu gün gel çok iş var yardım et bana " derse çocuğu bakıcıya bırakıp geliyorum , bazanda "gelme ne işin var çocuğu el kapılarına bırakacaksın " diyor o zamanda gitmiyorum. Anlayacağın tam bir itaat halindeyim

selam kızlar
yaptıkları çarşaflar değişti
bulaşıklar yıkandı
çamaşırlar yıkandı
ev toparlandı
tuvalet ve banyolar yıkandı
balkon yıkandı
oğlan yıkandı

yapılacaklar
çamaşır serilecek ev süpürülecek
toz alıncak
bulaşık makinesi boşaltılıcak

Günaydın kızlar
Dün çok güzel temizlik yaptım ev berbattı
Ardından yemek yaptım yarışma için aksama kadar onu ekledim o yüzden ugrayamadim kusura bakmayın

Kimsecikler yok yine
Herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim bütün dualarımızı kabul etsin dualarınıza benide katmayı unutmayın :))))
ben varim olmaz mibu gun hava guzel olursa disari cikicaz siz napiyosunuz kuzu
Eki Görüntüle 683755

Cumanız mübarek olsun... Yine pek tenha buralar:44:
gecmis de olsa senin de cuman mubarek olsun canimkuzular nasil
yok be dursak bu kadar calisirmiydik
uzulme canim ya hepimiz itaat altindayiz sonucta

ay balkon yikandi oglan yikandi cok guldum lovelim ya

Gunaydin Kizlar hepiniz iyisiniz ins bende dinleniyom evde iyiyim bu arada azicim Allah kismet eder ins bebis sana hayirlisi ile en kisa zamanda Allah butun isteyenlere nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…