En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
herkese merhabahepinizi çok özledim kızlar,ara ara gelmek istiyorum bazen net olmuyor bazen de takatim kalmıyor,
4 buçuk kilo verdim bulantılarımdan dolayı,çok halsizim pek iş yapamıyorum açıkçası....
aziş,estoş,tanemim,vuslat,rabiş,aşk,cornella hepinizi öpüyorum

Günyadın kızlar,herkese kolay gelsin
hosgeldin canimsenin imzani gordugumde aglamak istiyorum

nuryoluuuum kuzuuuumnasilsin:26:hala devam ediyor mu bulanti :26:kucuk kuzu kac aylik oldu

Nasıl gidiyor hamilelik

nice senelere bacım,Allah sağlıklı sıhhatlı mutlu huzurlu uzun bi ömür nasip etsin...öpüyorum kuzucuğu
Sağol canım bende şimdi kuzumu dışarı çıkardıyorum

Yok azicim net gitti gelmedi bn tlfndan giriyom arada boyle yakinda baglatacaz net eve ins bu arada tanem Dogum gununuz kutlu olsun Allah saglijli bir omur nasip etsin ins

hosgeldin canimsenin imzani gordugumde aglamak istiyorum

nuryoluuuum kuzuuuumnasilsin:26:hala devam ediyor mu bulanti :26:kucuk kuzu kac aylik oldu

Benim imzamı görünce ağlamak istiyorsun diyorsun ama kahkahalarla gülüyorsun,ne iş?:44:

Değiştiriyorum zaten sık sık,ruh halime göre değişiyor işte

Bu arada,açılmış olan Ankete katıliyim bari dedim.Sonuçlara baktimda en sevilmeyen ev işi Ütü başı çekiyor..Ben mutfak temizliğini seçtim Mutfak temizliğini sık sık yaparım,uzun süren zorlu bir temizlik olmaz ama duvarlar komple fayans olduğu için fayansları silmek beni öldürüyor
Ütü sevmeyenlerin ütüsünü yaparım karşılığında mutfağımı temizlemeleri şartıyla

İyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim yeni geldik sizler nasılsınız
Gelir gelmez hemen duş aldık çamaşırlarımı katladım yerleştirdim , temiz bulaşıkları dizdim, banyoyu temizledim evde yoktuk zaten ev temiz
Bi ütüm var yatmadan onları halletsem iyidir

hosgeldin canimbiz de kac gundur hava guzel olursa disari cikariz diyoruz ama bi turlu duzelmedi yagmur yagacak galiba
ben de dun kizla ugrastim hep simdi de kabizligi gitti ishal olduortasini bulamiyoruz
Günaydınlar hamarat hatunlar

gunaydin tanemimkomsu olmusuz

günaydın kızlar. İyi haftalar.

azerinnn, ctesi doktorumla görüştüm. adet öncesi ultrasonda görünen kistim adet sonrası yokolmuş :)
ayrıca teslerimin iyi olduğunu söyledi. yumurtalıklarım da gayet iyiymiş. bundan sonrası kısmet :) en azından moralim yükseldi. doktordan sonra, eşim mesaide olduğundan, dışarıda güzel bi kahvaltı ettim.

o gazla evime geldim. iki küçük odamın balkonunu yıkadım. halıları süpürüp kaldırdım. camlarını ve storlarını sildim. perdeleri yıkadım. tozunu aldım yerlerini sildim. sonra bütün evi detaylı olmadan süpürdüm sildim. diğer odaların temizliği başka zamana kaldı :)

heh bi de 2 makine çamaşır yıkadım :)

benim gibi birine çok bile

Son düzenleme:
ayyy ne guzel senin adina sevindim canim
aaa bu guzel haberin uzerine de temizlik yapilmaz mi ellerine saglik
bu arada farkindamisiniz kizlar tasindik

Günaydınlar hamarat hatunlar
günaydın bebikom
ee yeter daha ne olsun

sonuçların iyi olmasına da sevindim cnm

ben de evi topladım

eşime kahvaltı hazırladm

sağlık ocağına gidip geldim

oğluma kahvaltı hazırladım,okula gönderdim

yemeklerimi koydum pişiyolar

şimdi de evi süpürücem

senin cadı bi kabız olup bi ishal olup orta yolu ancak bulacak zaar

peki ishal ya şimdi bez bağlıyo musun geldiğini anlıyo mu söylüyo mu

aaaaaaaa

sen söyleyince farkettim

tanemle ne komşususunuz gıızz:44:
tanem de ayni temali konu acmis da burda onu diyorum:26:
senin cadı bi kabız olup bi ishal olup orta yolu ancak bulacak zaar

peki ishal ya şimdi bez bağlıyo musun geldiğini anlıyo mu söylüyo mu
yok bez baglamiyorum estos bi tek gece uyurken bi de disari cikarkenonu da anliyo altinda bez oldugunu yapmiyo eve gelince lazimliga yapiyo hemenkakasini da cisini de kendi yapiyo lazimliga beni yaklastirmiyo biledarisi basiniza estos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…