- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.381
son 1-2 haftadır böyle cnm burasıherkese neseli, huzurlu ve sağlıklı bir gün diliyorum . topik iki gündür çok mu sakin, yoksa hep mi böyleydi yoksa ben geldim diyemi kaçtınız bakıym.bu arada benim dünkü listeden balkonlar ve tuvalet banyo temizliği kaldı . onları bu gün halletmeye çalışacam.Bu günde işe gitmedim.rutin işler de var tabi yine yataklar ve odalar toplanacak, mutfak toplanıp bulaşıklar yerleştirilecek silinip süpürülecek .yemek yapılacak .bu arada dün mercimek çorbası ve bayat ekmeklerimi değerlendirmek için uyduruk bir yemek yaptım. ama çok güzel oldu .şimdilik bu kadar benden herkese kolay gelsin....
kaçta kalktın sabahgünaydınnn.... birisi şöyle güzel bir kahve yapıp getirse de içip kendime gelsem ..
Gunaydin kizlar bu gun hic keyfim yok
zaten test yaptim o da negatif cikti poff
aslinda bekledigim bi sonuctu
estos bu ay duzenli calismistik neden olmadi merak ediyorumson 1-2 haftadır böyle cnm burası
kaçta kalktın sabah
ben 06:30'da kalkınca öyle bi kendime geldim ki
dur be züloşum daha bu ilk ay
olur elbet
keyfin bundan mı yok :26:
hosgeldin canimgünaydın azerin... hayırlısıyla vakti gelince olur inş. sen sıkma canını .Böyle şeylerde stresin de çok olumsuz etkisi var unutma ...
son 1-2 haftadır böyle cnm burası
kaçta kalktın sabah
ben 06:30'da kalkınca öyle bi kendime geldim ki
dur be züloşum daha bu ilk ay
olur elbet
keyfin bundan mı yok :26:
merhaba bayanlar
ben bu topiği çok sevdim hele ilk sayfadaki pratik bilgilere bayıldım
öncelikle azeriin sana daha sonrada emeği geçen herkese çok teşekkürler
benim öyle ev işleriyle falan pek alakam kalmadı bu aralar
daha 6 7 ay öncesine kadar en az haftada bir halıları ,koltukları vs kaldırıp süpürüp silerdim dip köşe temizlik yapardım ,yine haftada bir yüden süpürüp toz alırdım amaaa
önce kurslarım daha sonra hamilelik girdi araya anlıyacağınız iyice saldım kendimi
nasipse doğumdan sonraki toparlanma sürecinide atlatırsam eski halime döneceğim
canim sen calisiyormusun hala:26:6 da uyanıp 7.20 ye kadar yatakta debelendim. kahvaltı hazırladım, ütü yaptım, milleti gönderdim ama hala sarhoş gibiyim ...küçük kızımın uyku problemi var gece uyutmuyor .dün gündüzde uyutamadım yarım günüm uyutmaya çalışmakla geçti.
filizcim sen de bebek istiyordun dimi:26:Günaydın millet,
azerinnn üzülme olur, kısmeti ne zamansa o zaman gelecek. seninki inatçı olacak :)
bende reglimin 3. gününde (ptesi) test yaptırdım. kasım ayında FSH yüksek çıkmıştı (12 küsür). bu sefer 6,21 çıktı ama estradiol e2 yüksek çıktı (130). doktorla ctesi görüşebilicem. merakımdan kk'da bi doktora sordum. O da; "Merhaba estrodiol değeriniz yüksek yumurtalıkta folikül kisti olabilir bu da fsh değerinizi yanlış düşük gösteriyor olabilir." dedi.
bakalım sonuç ne olacak. merakla bekliyorum.
hosgeldin canim ayrica yazdiklarin icin de tesekkur ederimmerhaba bayanlar
ben bu topiği çok sevdim hele ilk sayfadaki pratik bilgilere bayıldım
öncelikle azeriin sana daha sonrada emeği geçen herkese çok teşekkürler
benim öyle ev işleriyle falan pek alakam kalmadı bu aralar
daha 6 7 ay öncesine kadar en az haftada bir halıları ,koltukları vs kaldırıp süpürüp silerdim dip köşe temizlik yapardım ,yine haftada bir yüden süpürüp toz alırdım amaaa
önce kurslarım daha sonra hamilelik girdi araya anlıyacağınız iyice saldım kendimi
nasipse doğumdan sonraki toparlanma sürecinide atlatırsam eski halime döneceğim
Kızlar günaydın
Azim üzülme cnm ya öyle he diyince olmaz siz çalışmalara devam edin vardır onunda bi zamanı
canim sen calisiyormusun hala:26:
filizcim sen de bebek istiyordun dimi:26:
hosgeldin canim ayrica yazdiklarin icin de tesekkur ederim
hamilemisin hayirli olsun bebisini sagsalim kucagina al insallah
uzulmuyor canim yasen nasilsin
aman be züloşum bu adamlara da ne yapsan yaranamazsın salla gitsinestos bu ay duzenli calismistik neden olmadi merak ediyorum
yok canim ya dun aksam esimle tartistik da ondan keyfim yok
hosgeldin canim
bende stresden bol ne var
zaten bu çocuklar insanın ömrünü yiyo6 da uyanıp 7.20 ye kadar yatakta debelendim. kahvaltı hazırladım, ütü yaptım, milleti gönderdim ama hala sarhoş gibiyim ...küçük kızımın uyku problemi var gece uyutmuyor .dün gündüzde uyutamadım yarım günüm uyutmaya çalışmakla geçti.
Ne yapıyım canım bendede aynı durumlar bu aralarda pek sessiz burası kayınvalidem ısrar ediyo işte elazıga gel bi ay kal diye kafan dagılır burda gezeriz falan dedi benimkide ben anasına 2 günzor yolluyom dedi orayamı göndericem dedi kaynanama
Benimde hiç gidesim yok zaten
filizcim sen de bebek istiyordun dimi:26:
İVİT. istiyorum o yüzden zemin hazırlıyorum şu an. tahliller pek iç açıcı değil ama kısmet bu işler.
inşallah bir problem varsa da çabucak düzelir ve sen de bebek sahibi olursun cnm
Gunaydin kizlarbenim cadi gecen kabiz oldu ya simdi de yaparken korkuyo kuzum onla ugrasiyorum
aman be züloşum bu adamlara da ne yapsan yaranamazsın salla gitsin
özel değilse ne için tartıştınız
tatlıya bağlandı mı
zaten bu çocuklar insanın ömrünü yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?