En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hosgeldin canimsenin imzani gordugumde aglamak istiyorum

nuryoluuuum kuzuuuumnasilsin:26:hala devam ediyor mu bulanti :26:kucuk kuzu kac aylik oldu

iyiyim çok şükür azişim,seni sormalı,sen nasılsın ?aynen devam ediyor bulantılar bacım
2 ci ay bitti 3 cü aya girdik canım
Nasıl gidiyor hamilelik

Sağol canım bende şimdi kuzumu dışarı çıkardıyorum

hamilelik sıkıntılı geçiyor tanemim,bakalım artık umudum bu ayın sonunda bulantıların v.s. bitmiş olması

ya benim bu akşam balkonumu dip köşe temizlemem gerekiyor. bizim balkon biraz geniş (15 metrekare kadar ) dolap siparişi verdik de arkası pis kalmasın. inşallah bu akşam yapabilirim.

ilham perisi hanginizdeyse bu akşamlık bana gönderebilir mi?

Yok canım o bu işin fikir annesi ben ançak yamak olurum
Sadece oyalanamak için açmışım tabi herzaman beklerim
ay yok canim ya o nasil laf oyle
hey masallahe bu ay ogrenirsiniz artik cinsiyetini kuzum
ben regl oldum bebekim bu aya kaldi umudumuz
beni bekleme kuzu kendi evim savas alani olmus durumdaaskitom yardim eder

günaydın kızlar.

dün sizden "temizlik için ilham perisi" istedim siz "yemek yapmak için ilham perisi" göndermişsiniz.

dün akşam balkonumu temizleyemedim ama mmmm mis gibi yemekler yaptım. kocam da mesaideydi rahat rahat yaptım yemeklerimi. gelince gözleri döndü ve durum karşısında söylediği söz "ben hep mesaiye kalıcam"

menüm
- kuzu sac kavurma
- pirinç pilavı
- roka salatası.

benim gibi yemek yapma konusunda pek de hamarat olmayan biri için bunlar GANİMET

kız aziş, ayol yardım değil ilham perisi istedim. ama iyiki gelmemiş. güzel ve lezzetli mi lezzetli yemekler yaptım :))))

Canım benimde zor oluyodu ilk dönemler anlıyorum seni cabuk atlatırsın insallah
Gunaydin canlaryarin kv geliyo temizlik yapmam gerek
Kolay gelsin canım

ay yok canim ya o nasil laf oyle

hey masallahe bu ay ogrenirsiniz artik cinsiyetini kuzum
ben regl oldum bebekim bu aya kaldi umudumuz

beni bekleme kuzu kendi evim savas alani olmus durumdaaskitom yardim eder

ben temizlik yapmıyorum ama dağıtmıyorum hemen topluyorum bu da bişey değil mi
2 hafta önce camları sildim bir hafta sonra yağmur yağmaya başladı hala da yağıyor

bu arada azerincim nasıl karar verdin ikinci bebeğe ben karar veremiyorum ki ilk bebeğim yani oğlum için biraz bekledim birçok şey yaptım yaşım da 35 aslında zamanı geldi ama nedense ben kendimi hazır hissetmiyorum sen nasıl yaptın

kızlarrrrrrr slmmmmmmmm uzun bır aradan sonra ben geldım......
pc bozuldu yenı pc yı anca aldık......
umarım iyisinizdir...
1 aydır nette yoktum şimdi bı tuhaf geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…