- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.701
Teşekkür ederim azimyahu vuslatim sen bizim gibi genclere tas cikarirsin deme oyle4 cocuga bakmak kolay mi
Vuslatım. Maşşalahın var daha ne olsun ya yorulmuşsundur şimdi dinlen biraz
Senin bu kızı avatardan alıp yiyesim geliyo ya çok güzellallah size bağışlasın
Bahar temizligi icin liste isteyen kuzular
Yatak odasi icin listemiz hazir
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/616065-bahar-temizligi-liste1.html
digerlerini de yavas yavas yazicam
Ben bu gidişle bahar temizliğinde en sona kalıcam herhaldeHala soba yakıyorum
merak etme bebegim ben de daha baslamadim:13:
Azim hayaletsin bacım sen görmüyorum seniyine kimsecikler yok demin askitomu gordum oysa:26:
neyse neler yaptim
- yataklari topladim
- bulasiklari yikadim
- wc lavaboyu ovdum banyonun yerini sildim
- mutfagi salonu koridoru supurge acip soyle bi supurdum
- toz aldim
- kizimi doyurdum uyuttum
Azim hayaletsin bacım sen görmüyorum seni
Benimd ebugün pek işim yoktu dünden yapmıştık zaten derin temizliği
Bende evi şöyle bi süpürdüm
Banyonun lavabosunu ovdum yerini sildim
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim
Ve yemek yaptım
Duşa girdim çıktım saçımı fönlüycem makyajımı yapıcam benimkiyle aram bozuk ama olsun
Kiz sen beni napacan yaz iste buraya ben gelince cevaplarim
bu arada annen icin baharat takimlari gordum netde ozelden atacam sana linkini
niye kustunuz bebisim parfim sk accik saclarini da sal yanindan gecerken estir accik barisir hemen
ben de bu gun herufe telin kaydedicisinde sarki soyledim karaokeyle
dinlesin diye verdim teli benim heruf 2 dakikadir dinliyo oylesonda donup bana ne dese begenirsiniz sen ne zaman soyliceksin bu soyleyen sarkici kim neyse aslinda bu hem iyi hem kotu bi sey demek ki sesim guzelmis
Ne yapıyım bacım gözüm seni arıyo
Ayyy saol azim ya kaç gündür baharat takımlarına bakıyorum bi türlü seçemedim
Bende fönledim saçımı makyaj yaptım kokumuda sürdüm ama küsüz kocişle saçma sapan bi nedenden ben işte anneme baharat takımı bakıyorum ya bana dediki benim annemede alalım hedi kargoyla yollarız elazıga dedi bende ne gerek var eylülde gidicez yada onlar evvelden gelince alırız hediyesini o zaman veriririz dedim yok neymiş sen kendi annene alıyosunda benm anneme neden almıyosun dedi öyle tartıştık işte bende al hediyeni gt elazıga dedim ben bu yıl gelmiyorum diye hala konuşmuyoruz bakalım ne olcek
Ooo azim sen çok romantik çıktın demek sesinin güzelliğini farkedememiş garibim hoşuna gtmiştir şimdi
bu sefer heruf hakli gibim sanki askitom:26:anasi sonucta bence su esarplardan birini de anasina sec tabi kapaliysadegilse de mutfak takimlarindan bir sey sec de ki bunu annen cin sectim nasil falan al gonlunu olmaz oyle
Aslında haklı ewet ama. Ben baska bişeye sinirlenmiştim o an ona patladım ama yinede özür dilemedim o geldi yanıma kırmayalım birbirimizi dedi bnde accık naz yapıp barıştım
Ona söylemeden alırım bi güzel hediye yollarım sürpriz olmuş olur o gösterdiğin eşarplar güzel kapalıda zaten begenir
hah oyle yap askitom yazik yaher ne kadar anasi seninkinden fazla gelip gidiyor olsa da icinde onlara karsi bi vicdan azabi var herufun :26 nlari birakip esinin yaninda kaldigi icin:26:
Aynen azim orası öyle çok istyo orda yasamayı sırf benm içn burda yoksa burda tanıdgı ettiği hç kmse yok ama oda biliyo ailemsz yapamycagımı onlar benim herşeym
Zaten yokluklarını hiç hissetrmiyolar saolsunlar
benim de esim seninkinin durumunda da ordan biliyorum
onlar da uzak yerde yasiyolar ama babam taa onceden soyledi ben kizimi o kadar uzaga yollayamam diye
esim de pek icinden gelmese de mecbur kabul etti
bu yuzden ben de onun ailesi geldiginde en iyi sekilde agirlamaya calisiyorum
ama zaman gectikce alisti kendisi de isi burda artik bi cok arkadasi var ailesinin yanina gidince donmek istiyor hemenara sira kavga edince kafama kakiyor ama ben tinlamiyorum sanki bilmiyorum burayi sevdigini
Aynen azim walla durumumuz aynı benim babamda ilk basta söyledi istanbul dışına ben kızımı vermem diye eşimde mecbur kabul etti aman en iyisi uzak olmak kv ye öyle daha tatlı oluyosun sorun yasamıyosun
Benimkide sinirlendgnde bascam gtcem elazga diyo bnde gt diyom snra snirle söyledim diyo
Eylülde gtcez 40 gün izni var orda kalcaz baya yetiyo ona kv zaten 2. 3 ayda bir burda o yuzden sorun olmuyo
yok harbi senin kv hic ozletmiyo kendini
benimkisi yilda 2 kez gelir toplam 1 hafta kalir o da doktora gotursun esim diye geliyor
bi de biz yazin gideriz o da esim en fazla 5 gun kalir biz de en fazla 12 gun o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?