En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

[[COLOR="#0000CD"]COLOR="#0000CD"]süper olur olur azerinn

ben bugün biraz iyiydim kendimle gurur duydum

11'de kalktım(yine geç kalktım ama napim doyamıyorum uykuya çok tatlı birde güzel
rüya gördüysem devamınıda görim istiyorum)camı açtım hemen yatağımı topladım

kahvaltı hazırlamaya başladım,büyük kızımı uyandırdım(oda benim gibi uykucu)

kalktı çocuk şaşırdı anne sen çokmu erken kalktın yatak toplu dedi çocuk:44:

hadi gel seninkinide toplayalım dedim çocuk odasınıda topladık kızımla beraber

koltukların örtüsünü düzeltım kahvaltıya oturduk hiç bekletmeden bitince kaldırdım

mutfaği topladım,wcyı çamaşır syunda bekletip duruladım,

çamaşırları makınaya attım,süpürge açmadım evi gırgırladım

günlük işimi 13.30da bitirdim

not :ben genelde tembellik yaptığım ve öğleden sonraya bıraktığım için tüm işleri bu benim için
güzel bişey oldu
[/COLOR][/COLOR]

Regli oldum sancıdan ölüyorum
oldun mu:26:ben de 15 gun sonra olucaminsallah olmam ama
bu iyi gelisme masallahyarin daha da ilerletirsin bi bakmisin resmen eli cabuk hatun olmusun

geçmiş olsun canım ağrı kesici içiyosan bi ağrı kesici al uzan biraz hafifler en azından
icemiyor malesef gulum onun kalbi agriyo agri kesici olmaz

bu iyi gelisme masallahyarin daha da ilerletirsin bi bakmisin resmen eli cabuk hatun olmusun

Oldum azim ya hemde çok fena oldum kıvrandım resmen ağrıdan ya uyudum biraz kendime geldim(

çok beğendim. ben de böyle olmalıyım

masallah ben kizima hamileyken en fazla 4-5 kilo falan almisimdir ben kilo alamiiim
kenan pasaya da valla benim kiz senin oglanin aksine derli toplu yerlere gicik olii hep daginik kalsin istiyo cadi

ooo 4-5 kilo mu keşke bende okadarcıkla kalabilsem.
napalım sağlık olsun diyip kenardan kenardan sıvışıyorum

senin cadı maşallah sana iş çıkartmayı seviyor sanırım.
baksana daha wc yi bile öğrenmek işine gelmio

benimki de bazen bıktırıyor beni.üstüne su damlasa o kıyafeti değiştirmek istiyor
ayrıca yemek yerken agzının kenarı bile yemek olsa hemen anne çabuk çabuuuk diye bağırıyor.silcekmişim hoff
ben gelemem ki bukadar aşırı titizliğe.çocuk dediğin üstünü kirletcek yaa.geçen gün pikniğe gittik.yere oturmak istemedi çimlere eline 1 tane çim tanesi yapıştı die yıkattı elini. yok yok sorunlu bu çocuk

bizimkiyle aram limoniydi bugün canım pek iş yapmak istemedi oysa sabah baya iştahlanmıştım ama yinede mutfağımı topladım düdüklümü güzelce cifledim ortalığı toparladım kızımm dağıtana kadar iyiydi şimdi yine uçuyor ev

oooooooooofffffffff offfffffffffffffff

inşALLAH canım,birde erken kalksam iyi olacak,oda olacak inşALLAH
aşk,çım kendine dikkat et canım,ALLAH şifa versin canım
çok beğendim. ben de böyle olmalıyım

inşALLAH tatlım
banada maşallah de ve inşallah devamı gelir benimde

ben birazdan başlayacağım:
yatak odamın camı silinecek
mutfağımın camı öylesine silinecek
ev süpürülecek
toz alınıp silinecek
wc temizlenecek
cam silinirken perdelerde makinaya

hadi bana kolay gelsin

yatak odamın camı itti şimdi streç çarşafını sericem yatağıma kızımda uyandı
perde birazdan biter kırışmadan asarım hemen

merhaba canlar
bu gun gec geldim kusura kalmayin buyuk temizlik vardi dayatak odami komple bitirdim
iste kapi gibim raporum
  • odalari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • daldim yatak odasina guneslikleri yikadim hemi de camasir suyuyla fokur fokur miss gibi oldu
  • pencereler baya kirlenmis 2 kez sampuanli suyla sildim 2 kez de duruladim kurulamama gerek kalmadi
  • orumcek aglarini aldim
  • sifonyerin yaninda kizimin kuveti,kucukken kullandigimiz bebek arabasi falan vardi hepsini cikardim sildim yeri silip tekrar yerlestirdim
  • komidinleri cektim ustlerini sildim bi guzel altlarini supurdum sildim yerlestirdim
  • dun de cantalari silip dolaba tekrar dizmistim guzelce
  • ardindan yorganlari falan cikardim havalandirdim tekrar guzelce katlayip yerine yerlestirdim
  • battaniyelerimi yikamistim 1 tane buyuk vardi makineye yerlesmeyen onu da kuvete attim dun gelip gidip tepiniyorum ustunde bu aksam asarim artik
  • yatagin basini sildim
  • aynalari sampuanli suyla sildim durulamadim direk kuru bezle kuruyunca sildim tavsiye ederim piril piril oldular
  • nevresimleri degistim
  • yatak ortusunu yikadim
  • supurge actim
  • dip kose sildim her yeri
  • iki kez toz aldim
  • halisini da aksam yikarim artik
  • yemek yaptim
simdi dusa giricem benden bu kadar bittim

Son düzenleme:
bitti mi isler kuzu
bu arada kimse yok hafta sonu herkes kocalarının yanında herhalde
aaahhhhhhh aahhhhhhhhhh
benim heruf de yok evde her gun calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…