En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bu gun neler yaptim
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
kizimi yedirip uyuttup cok pis basim agridi 1 saat kestirdim
sonra
  • yemek yaptim
  • koltuklari falan cekip dip kose her yeri supurdum
  • sildim
  • yarin icin yemek yaptim
  • bulasiklari yikadm
yarin da toz alirim bi de banyoyu temizlerim

özlemez olurmuyum hiç canım benim

bu nasıl bi merhaba yazısı kuzum

kendimi bi an resmi makamda dilekçe okuyor sandım

olsun sen yine de gel uğra

bu arada yaş kaç,çocuk var mı :26:

Tekrar bir merhaba.

Şu an sesli gülüyorum. :))

Tabii ki bütün canlıları çok seviyorum ve özellikle "samimi" insanları ise daha bir başka sevmişimdir hep.

Zeki ve ince espri; hakikaten bir yetenek, bunu yerinde kullanabilmek ise büyük bir meziyettir...

Böyle insanlara ise hep hayranlık duymuşumdur. İşte tüm bu özellikler birleşince, böyle tadından yenmiyor.

Sanırım benim yorumlarıma yapılabilecek en uygun yakıştırmalardan biri bence bu tespit. :))

abla hosgeldin topigime
ezikli olmak ne demek senin tecrubelerin yeter ablam
her zaman bekleriz
bu arada is saatlerin kac abla:26:

kiz o candan ablao hep oyle kibar yazar kaninda var kadinin napsinkibar ince zarif insan o

Çok hoş buldum, Sevgili azerinn, teşekkür ederim. :)

Yok , yok. İnsanın kendini bilmesi en büyük erdemdir. :) Maşallah, siz zaten ne güzel pratik pratik ve düzenli olarak işlerinizi hiç aksatmıyorsunuz anladığım kadarıyla, bu konuda birbirinize destek ve motive kaynağı olmanız, sohbet ve diğer paylaşımlarınız da çok güzel görebildiğim kadarıyla.

Ben size müracaat edeceğim gibi görünüyor durum. :)

heee pardon apla

sen bizim odunluğumuza vir o zaman

Yaa, O candan abla işte. Öyle "destuuurrrr" olmanız lazım O gelince... :)) Azerinn, çok hoş bir insansın gerçekten yaa.

Sevgili Estalmus; adı üstünde bu bir abla olduğuna göre, öyle pardonluk hiç bir şey yok ortada inanın.

Odunluğa gelince; Tabii ki kocaman bir estağfurullah diyeyim önce. Sonrasına da "ne güzel işte, benim için de geçerli bir durum" diye devam edeyim...

Sonuçta, kimi yaş kimi kuru, kimi eğri kimi doğru, kimi uzun kimi kısa... Çalısı çırpısıyla, çıralısı budaklısıyla, nihayetinde hepimiz birer odunuz aslında. Öyle değil mi?

bizim dilimiz alismis estos her kese noruyon qi felan demekten

Hay Allah sizden razı olsun, beni güldürdünüz ya, Allah sizin yüzünüzü daima güldürsün inşallah. Ben yine uğrar, sizi rahatsız ederim arada. :)

Bitirirken müsaadenizle sizden kopya çeksem olur herhalde değil mi? "Eeee, nörüyonuz bakeeeemmm" diye bitirebilir miyim ben de? :))

Görüşmek üzere, kolay gelsin. :)) Sevgimle

sen neler yaptin bu gun

neler yapmadım ki
yatak toplandı
mutfak miss gibi temizlendi
yatak odamın cami perdesi yıkandı
baza havalandırılıp silindi
gardırop üstü ve arkası temizlendi birtek içi kaldı sonra bitiyor
sonra evi süpürdüm
sildim bu kadar
yazması nekadar kolaymış pöff

abla iyi aksamlar hosgeldinseni guldure bildiysek ne mutlu bize
ama estosun tepkisine ben de cok guldum gercekten
odun yorumunaysa ne diyecegimi bilemedim acikcasievet odunuz desem olmicakbu yorumdan sonra degiliz de demek dogru olmaz

yok yok boyle gozumun onunde canlandirdim baya bi is yapmishsin ellerine saglik

nasilsiniz becerikli hatunlar.cok yorulmus bir vaziyyetde karsinizdayim.butun islerimi yaptim.kizlarim uyudu.mukemmel bir kekde yapdim cayla ictim simdi.:126::126:dogumdan bana kalan 3 kiloyu umursamadan keyif yapiyorum.bide gecmise dalayim:111::111:

yaw bakıyorum da ben geç geldim diye yokmuşum gibi davranılıyor bende burdayım ultraane burda millet
konuya geç katıldık diye mesafe mi var aramızda

nasilsiniz becerikli hatunlar.cok yorulmus bir vaziyyetde karsinizdayim.butun islerimi yaptim.kizlarim uyudu.mukemmel bir kekde yapdim cayla ictim simdi.:126::126:dogumdan bana kalan 3 kiloyu umursamadan keyif yapiyorum.bide gecmise dalayim:111::111:

valla masallah cinisozendim simdi sana daha 1 aylik bebek ustune 2.5 yasinda diger cocuk ve sen kek yapiyosun bu kadar temizligin ustunesenin kucuk uslu herhalgece uykusu nasil mizmiz bi cocuk mu

oyle deme cadim ya ben hem calisip hem ev isini ne kadar yurute bilirdim bilmem:18:sen iyisin yine

ama iyiki çalışıyom canım ya , bi sandalye görüyom bu sayede evde olsam aha böyle olurum. artık temiledimya sıkı tutacam işi inşallah, her öğlen koşa koşa gelip süpürge tutacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…