En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
nasilsiniz becerikli hatunlar.cok yorulmus bir vaziyyetde karsinizdayim.butun islerimi yaptim.kizlarim uyudu.mukemmel bir kekde yapdim cayla ictim simdi.:126::126:dogumdan bana kalan 3 kiloyu umursamadan keyif yapiyorum.bide gecmise dalayim:111::111:
afiyet olsun, bend etahinli kurabiye yapacaktım ama malzeme eksik çıktı
yaw bakıyorum da ben geç geldim diye yokmuşum gibi davranılıyor bende burdayım ultraane burda millet
konuya geç katıldık diye mesafe mi var aramızda

hoşgeldin canım

ivet yaptimoglen uyku bastirmasa daha cok yapacaktim ama
hani sen temizlik yapacaktingeldi mi senin kuzu

Geldiler tabii canım , akşam evdelerdi. Bende öğlen birkaç arkadaşla buluştum bir iki saat , sonrada kanepe , play station ve uzatılmış ayaklar üçlüsü ile keyif yaptım

abla iyi aksamlar hosgeldinseni guldure bildiysek ne mutlu bize
ama estosun tepkisine ben de cok guldum gercekten
odun yorumunaysa ne diyecegimi bilemedim acikcasievet odunuz desem olmicakbu yorumdan sonra degiliz de demek dogru olmaz

Ay, hakikaten bu odun meselesi bir garip oldu belki ve biraz göreceli anlaşılmaya da müsait. Ama tamamen olumlu anlamda kullandım, hani kendimizi yontabilmek manasında, sonuçta hepimiz insanız manasında, öyle içimde geldiği gibi yazıvermişim.

Yine de şimdi sana katılıyorum ve "bu masala garıştı biraz hagigatan, man da na deyacayimi bilmadim indi. Sanaram hamımız üçün buna an dogru söz Allah bili demak olacag." :))

yaw bakıyorum da ben geç geldim diye yokmuşum gibi davranılıyor bende burdayım ultraane burda millet
konuya geç katıldık diye mesafe mi var aramızda
yine alindi
ama iyiki çalışıyom canım ya , bi sandalye görüyom bu sayede evde olsam aha böyle olurum. artık temiledimya sıkı tutacam işi inşallah, her öğlen koşa koşa gelip süpürge tutacam
insan temizleyince oyle yillarca dursun istiyor dimi
Geldiler tabii canım , akşam evdelerdi. Bende öğlen birkaç arkadaşla buluştum bir iki saat , sonrada kanepe , play station ve uzatılmış ayaklar üçlüsü ile keyif yaptım
bizim burda canimiz ciksin aus hanim keyif yapsin

anaaaaaa ablam azerice mi yaziyosun artik

ay inanmiyorum demek o sarkiya aglayan tek ben diyilmisim.bu sarkiyi dinlediyimde ise mumkun diyil kimse susturamaz beni bu qurbet ellerinde
Cennet Kokulum - YouTube
valla masallah cinisozendim simdi sana daha 1 aylik bebek ustune 2.5 yasinda diger cocuk ve sen kek yapiyosun bu kadar temizligin ustunesenin kucuk uslu herhalgece uykusu nasil mizmiz bi cocuk mu
bebis oglenleri huzursuz cogu zaman.ama geceleri cok sukur beraber uyuyub beraber uyaniyoruz.cok guzel ya anne olmak

Son düzenleme:
Aferim, değil mi bana ? Ben bir iki yere daha uğrayayım sevgili azerinn, sana ve (ben ayrı ayrı okuyup cevap verene kadar yetiştiremediğim için yazamadığım) son sayfalardaki diğer arkadaşlara da yeni haftanın hepinize, hepimize, tüm canlılara güzel ve hayırlı başlangıçlar getirmesi dileklerimle iyi akşamlar diyeyim. Minik azerinni benim için de öp lütfen. Sevgimle

sagol canim.yaparsin yarin.ilk defami yapacaksin yoksa tadini biliyormusun guzelmi.biz de tahin yiyen yok kalmis.guzelse bende yapiyim

geçen komşuda yedim, bayıldım. minik minik çok güzledi. nette tam bir tarif bulamdım, komşuya sorarım belki. yaprsam nevoşun topiğine eklerim

kizlar su muhabbetin icinde hic yeri degil ama benim cikmam gerek bizim burda gec oldu saathadi size iyi geceler ama siz gitmeyin lutfen topik sizin topiginiz

evet gercekden gec oldu.saat 1.20 gibi degilmi.ah keske bende vatanimda olsamda saat gec olsa

aaa nereye daha topic başı seçecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…