- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.181
aaa nereye daha topic başı seçecektik
aaa nereye daha topic başı seçecektik
super olur eklesen.kizim icin super olur.buyuk parca istiyor verince dokuyor bana is cikiyor
oooo maşallah, adınıda öğrenmiş olduk bu arada
kelimeleri özenle seçtiğiniz için oluyor şahsım adına konuşuyum allah ne verdiyse yalan yanlış yazı yazıveriyom, madam gideyim diyonuz iyi gecelr ozaman sizedeMerhaba
Ay mümkün değil ben bu hıza yetişemem, yani sizlere eşlik etmeye kalksam, benim okuyup cevaplamam sabahı bulur. :)) Dolayısıyla, içinde bulunulan süreçte zaten tamamen etkisiz eleman konumunda kalacağım için :) ben ufaktan ayrılayım daha iyi gibi görünüyor. :))
Bu sayede, aslında kendimin böyle müşterek sohbetlerde ne kadar kaplumbağa hızında kaldığımı ve kalacağımı da ilk defa keşfetmiş oldum bu akşam. :))
oldumu seçim falan ben dururken şurda aaaaaaaaaaaa
cıkcıckcık olmadı
canım nevoş kim
ya kusura bakmayın forumda yeniyim ya pek gezinemiyorum
sanırım pastadan bahsediyorsunuz
bende meraklıyımdır ayıptı söylemesi
eğer tavsiye edeceiniz topik varsa bende faydalanabilirim
canım nevoş kim
ya kusura bakmayın forumda yeniyim ya pek gezinemiyorum
sanırım pastadan bahsediyorsunuz
bende meraklıyımdır ayıptı söylemesi
eğer tavsiye edeceiniz topik varsa bende faydalanabilirim
kimin adini canim.
benim adim cinare.baskanin da adi zuleyha
kelimeleri özenle seçtiğiniz için oluyor şahsım adına konuşuyum allah ne verdiyse yalan yanlış yazı yazıveriyom, madam gideyim diyonuz iyi gecelr ozaman sizede
cıksss, candan hanım bile senden daha hızlı
başkanın adını diyom canım , isminin yaızlmasından rahatsız olur mu acaba:44:
öyle deme kız aklı burda kalır sonra, gece gelir açar ne yzamışlar diyeuyur konu açar o
2 otobus mukendinize ait mi ben anlamadim:44:
bi ben bilmiyomuşumyok canim olmaz.onunismini butun kk biliyor
doğru dedin
ee napım herkesi tanımıyorum yavaş yavaştanışıyoruz
ee sen kimsin şimdi necisin neredensin yaşın kaç evlimisin beben var mı
bende kaciyorumbiraz geziniyim buralarda sonra yaticamiyi cegeler
bi ben bilmiyomuşum
33 yaşındayım evliyim, bi kız bi oğlum var çalışıyorum
arzederim
ivittt tam da o şarkıda ağladımay ne diyosun hosgelmis o zaman
canim hosgeldin ben de azeriyimcinisin kardesi benim kardesim sayilir bu arada 15 yasindamisin
hehesakin pepenin annem sarkisinda agladim deme onda ben de agladiydim cunku
analik boyle bi sey iste estos
ben de yoruldum bu gun
ay ozlemis mi arkadasim beni
çok teşekkür ederim ablaTekrar bir merhaba.
Şu an sesli gülüyorum. :))
Tabii ki bütün canlıları çok seviyorum ve özellikle "samimi" insanları ise daha bir başka sevmişimdir hep.
Zeki ve ince espri; hakikaten bir yetenek, bunu yerinde kullanabilmek ise büyük bir meziyettir...
Böyle insanlara ise hep hayranlık duymuşumdur. İşte tüm bu özellikler birleşince, böyle tadından yenmiyor.
Sanırım benim yorumlarıma yapılabilecek en uygun yakıştırmalardan biri bence bu tespit. :))
Çok hoş buldum, Sevgili azerinn, teşekkür ederim. :)
Yok , yok. İnsanın kendini bilmesi en büyük erdemdir. :) Maşallah, siz zaten ne güzel pratik pratik ve düzenli olarak işlerinizi hiç aksatmıyorsunuz anladığım kadarıyla, bu konuda birbirinize destek ve motive kaynağı olmanız, sohbet ve diğer paylaşımlarınız da çok güzel görebildiğim kadarıyla.
Ben size müracaat edeceğim gibi görünüyor durum. :)
Yaa, O candan abla işte. Öyle "destuuurrrr" olmanız lazım O gelince... :)) Azerinn, çok hoş bir insansın gerçekten yaa.
Sevgili Estalmus; adı üstünde bu bir abla olduğuna göre, öyle pardonluk hiç bir şey yok ortada inanın.
Odunluğa gelince; Tabii ki kocaman bir estağfurullah diyeyim önce. Sonrasına da "ne güzel işte, benim için de geçerli bir durum" diye devam edeyim...
Sonuçta, kimi yaş kimi kuru, kimi eğri kimi doğru, kimi uzun kimi kısa... Çalısı çırpısıyla, çıralısı budaklısıyla, nihayetinde hepimiz birer odunuz aslında. Öyle değil mi?
Hay Allah sizden razı olsun, beni güldürdünüz ya, Allah sizin yüzünüzü daima güldürsün inşallah. Ben yine uğrar, sizi rahatsız ederim arada. :)
Bitirirken müsaadenizle sizden kopya çeksem olur herhalde değil mi? "Eeee, nörüyonuz bakeeeemmm" diye bitirebilir miyim ben de? :))
Görüşmek üzere, kolay gelsin. :)) Sevgimle
ooooooooooooohhhhhhhhhhhh en iyisiGeldiler tabii canım , akşam evdelerdi. Bende öğlen birkaç arkadaşla buluştum bir iki saat , sonrada kanepe , play station ve uzatılmış ayaklar üçlüsü ile keyif yaptım
tam da dediğin anlamda kullanmıştımAy, hakikaten bu odun meselesi bir garip oldu belki ve biraz göreceli anlaşılmaya da müsait. Ama tamamen olumlu anlamda kullandım, hani kendimizi yontabilmek manasında, sonuçta hepimiz insanız manasında, öyle içimde geldiği gibi yazıvermişim.
Yine de şimdi sana katılıyorum ve "bu masala garıştı biraz hagigatan, man da na deyacayimi bilmadim indi. Sanaram hamımız üçün buna an dogru söz Allah bili demak olacag." :))
aynı beeennnsorma bide asabi oluyorum kihey oraya dokunma, pişt onu yerine koy , bunu kim attı burayı niye dağıttınız:95:
Merhaba
Ay mümkün değil ben bu hıza yetişemem, yani sizlere eşlik etmeye kalksam, benim okuyup cevaplamam sabahı bulur. :)) Dolayısıyla, içinde bulunulan süreçte zaten tamamen etkisiz eleman konumunda kalacağım için :) ben ufaktan ayrılayım daha iyi gibi görünüyor. :))
Bu sayede, aslında kendimin böyle müşterek sohbetlerde ne kadar kaplumbağa hızında kaldığımı ve kalacağımı da ilk defa keşfetmiş oldum bu akşam. :))
kelimeleri özenle seçtiğiniz için oluyor şahsım adına konuşuyum allah ne verdiyse yalan yanlış yazı yazıveriyom, madam gideyim diyonuz iyi gecelr ozaman sizede
cıksss, candan hanım bile senden daha hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?