- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.241
İnsanın sinirsel rahatsızlığı varsa böyle oluyor işte canımYoksa israfcı biri değilimdir
kizlar simdilik bi kac isim var birazdan gelip dunku yorumlara da cevap yazicam
ardindan raporlarimi da vericem
merak etme canim kirilmaz vuslatim oyle seylereamacım seni kırmak değildi:26: özür dilerim canım
bende senin gibiyim kaç tl kırdım daha 1 ay önce kırıldı
daha taksitleri bitmemiştiöyle işte
tekrardan özür dilerim
gunaydin cadimgünaydın kızlar, tek süpürge canavarı benim sanıyodum
gunaydin cadimbu yazilari anneme gostermem gerek hep beni sucluyo supurge konusunda demek ki supurgelerde sorun var
bende eşime gösteriyimvestelde ciddi sorun var onu biliyorum, ama diğerlerinde benim hatam yok değildi
Benim supurgelerin bozulma nedenleri accik hızlı kullanmam sanırım ehliyet almadan süpürge kullanmamaliyim
amacım seni kırmak değildi:26: özür dilerim canım
bende senin gibiyim kaç tl kırdım daha 1 ay önce kırıldı
daha taksitleri bitmemiştiöyle işte
tekrardan özür dilerim
merak etme canim kirilmaz vuslatim oyle seylere
Benim supurgelerin bozulma nedenleri accik hızlı kullanmam sanırım ehliyet almadan süpürge kullanmamaliyim
güzel tespit valla . bende hızlı sürücüyüm banada şart:13: bide dar mekanlarda fena çarpışmalar oluyo sonra mobilyalar çok kötü ufff oluyolar
Aynen canım benim de mobilyaların kenarları hepsi ufff olmuş durumdagüzel tespit valla . bende hızlı sürücüyüm banada şart:13: bide dar mekanlarda fena çarpışmalar oluyo sonra mobilyalar çok kötü ufff oluyolar
Ben dedimdi yanlış anladın vuslatim kırılmaz diyeCanım kırılmadımİstemden o sinirle olan şeyler o yüzden israf eden bir olmadığımı belirtmek istemiştim canım,
hakkını helal et canım
Kırıcımı yazmışım azim art niyetsiz yazmıştım aslında
Alemsiniz ya kızlar
Asıl iş utuyle yemek onlar yoksa iş kolay dimi vuslatimHenüz işe başlamadım çocukları okula göndereyim de sonra start diyeceğimÇok ta işim yok evi toplayıp, süpürücem,
makinadan çıkanlar var onları asıcam,tekrar atıcam, mutfak toparlanıcak:97:
Gideyim çocukları postalayayım okula
Akşam yazıcam ben sana canım onu şimdi teldeyim deya azimcim eşimle evleneli şu kadar oldu falan diye yazıcam olmuyor ama sen nasıl ettin bunu anlatı mısın
sana zahmet:26:
Tubi harikasin yanormal doğuramiom ben yaa
ilkinde sez. oldugu için bu da sezeryan olucak mecburen.
ayrıca sıpacık ters duruyor.yani başı yukarda.o yüzden zaten sezeryan olucak.kaçarı yok anlayacagın
heyecan artıyor evet haftalar yaklaştıkça.
aceba kime benziyor,aceba nasıl bir çocuk olucak,aceba abisiyle nasıl olucak araları vs. vs. vs... ama tatlı heyecanlar hamd olsun. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
gelelim bugün neler yaptıgımaaaa,
odaları topladım,
yatakları düzelttim,
evi süpürdüm,viledayla sildim,
tozları aldım,
çamaşırları katlayıp yerleştirdim,
ütü yaptım,
wc ve banyoyu yıkadım,
buzdolabını çekip altını sildim,
mutfak çekmecelerinin hepsini düzenledim,
örtüleri değiştirdim,
perdeleri değiştirdim,
ocagı ovdum,
yemege kayınvalidemleri aldım.
akşam da misafirliğe gittim
ayrıca bugün salonumuza başka bir halı almaya da gittik.
güzel oldu güzel
çok yoruldum yeaaa
nasilsin hamarat hatun,kimin dogum gunune gidicen.Bu gün neler yaptım
Bulasiklari yikadim
Yatakları topladım
Nevresimleri değiştim
Kızımı yikadim
Banyoyu temizledim
Ütü yaptım
Ayakkabıligi duzenledim
Kızıma çorba yaptım
Toz aldım
Duş aldım
Akşam dogum gününe gidicem hazirlanmam lazım
Ya şu askitom nerde kaldı acaba:44:
ay sus yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi kalkıp iş yapıcam senin yüzünden
gecenin biyarısı bu topiği okumanın yan etkisi bu olsa gerek
her telden çalıyorum ooohhh sefam olsun kalkıp evi yerleştirip yatıcam hadi hayırlı geceler canlar
Tubi harikasin yaaman dikkat buzdolabı cekmeler falan halini da gule gule kullan ya ben seni kvlerle oturuyorsun sanıyordum:26:
nasilsiniz kizlar.ben dun cok is yapdim.bu gun fazla isim yok.tuvaleti yikayib ve gunluk temizlik yapicam.yemegimde var dunden.ama aksama firina tavuk patates patlican biber domates sogan aticam.kocam seviyor o yemegi.kizimda.bana da en kolay gelen yemek.bide benim icin en guzel olaylardan biri ve ya birincisi kizim tuvaleti ogrendi nihayet carsamba basladik.artik 3 gundur pantolonunu islatmiyor.cisi gelince gidip yapiyor.belki bugun ona yeni kilotlar filan almaya ciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?