En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ooo canımcım hayırlı olsunnn
sende rahata kavuşanlar kervanına katıldın demek ha
çocuk wc egitimini tamamladımı rahat bir nefes alıyor anne.
koca kız olmuş maşallah

evet canim ya oyle oldu.20 aylikken basladik olmadi demekki hazir olmasi gerekli cocugunsen nasilsin bebisler nasil artik dogumada az kaldi.

evet canim ya oyle oldu.20 aylikken basladik olmadi demekki hazir olmasi gerekli cocugunsen nasilsin bebisler nasil artik dogumada az kaldi.

benim bebişler nasıl olsun işte büyyolar hızla
içerdeki geceleri yatırmıyor artık.rahat edemiyorum.
büyüdüğü için sürekli tekmeliyor ve dönüp duruyor.
Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah. zor zamanlar

Kenan da büyüdü teyzesi. artık gecemiz gündüzümüz kardeş oldu.
anne kardeş ne zaman gelicek. gelsin ben onu öpücem. arabalarla oynucaz,felan
evde başka bir heyecan var.artık hastanede kimin yanımda kalıcagı,bebegin eksikleri ve doğdugunda neler yapacagımızdan bahseder olduk.
Rabbim evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin inşallah

Kızlarr bu aralar keyif yapıyorum ne yemek ne temizlik Eşim iş seyehatinde evde yook bende annemlerdeyim oyuzden rahatım ama evimi özlemedim değil bide kocamı

ooooo masallah cinis kuzuyaiste bu kadar sag elin estosun basina
cinis masallah ya her yere yetisiyosun gecen sordum ama cevap vermedin zannimca senin kucuk kiz mizmiz bi cocuk degil galiba
nasilsin hamarat hatun,kimin dogum gunune gidicen.
iyim bebeeemesimin arkadasinin cocugunun 1 yasi oldu da oraya gittiydik
valla helal olsun ben sizin yaninizda solda sifir kalirim hebiri hamile biri dogurmus neler yapiyolar ya
imrendim size tubis ben de isterim
bugün iş yapmadım vallaaaaa

Kızlarr bu aralar keyif yapıyorum ne yemek ne temizlik Eşim iş seyehatinde evde yook bende annemlerdeyim oyuzden rahatım ama evimi özlemedim değil bide kocamı
bi taraftan iyi bi taraftan kotu yani

tam benlik bi topicmişşş burası bende geldim kabul eder misinizz ? :78: :121:

tabi ne demek hosgeldin canim

arkadaşım var evi pislik içinde ..hatta çocuklar sürekli mikrop kapıp hasta oluyor... ama kocası mı... kocası neredeyse işten gelip yemek yapıyor! hehehe çok da iyi yapıyor

Azim. Ben geldim
Geçen cuma gecesi döndüm eve kız kardeşimide getrdim çünkü kocişin dayısı eşi ve oglu cmartesi gelceklerini sölediler hemen kardeşimle cmartesi günü evi temizledik yemek yaptım misafrler 2 gün kaldı baya yoruldum annemde yaptıgım temizliği söylemşyorum bile. Kız kardeşimide bugün. Kociş götrdü yarında ben başlıycam bahar temizliğine yatak odasına girişcem bakalım artık her gün bi odayı bitiririm inş:))))

yetiyorum dimi.kuzum uslu cok sukurannesine izin veriyor.hamilelik dogum derken sahalardan uzak kaldim/ama donusum muhtesem oldu

hosgeldin askitomnerde kaldin ben de diyorum bu kizin simdiye kadar donmesi lazimdi diye
dimek misafir agirladin he nerden geldiler elazigdan mi
yetiyorum dimi.kuzum uslu cok sukurannesine izin veriyor.hamilelik dogum derken sahalardan uzak kaldim/ama donusum muhtesem oldu
hep oyle oluyor derler 1.cocuk yaramazsa 2.uslu olur derler

Günaydın çayımın şekerleri, günaydın ekmegimin yağları, günaydın ballarım ,pekmezlerim, reçellerim
bu arada ben bu sabah itibariyle regl oldum

Son düzenleme:

Günaydın çayımın şekerleri, günaydın ekmegimin yağları, günaydın ballarım ,pekmezlerim, reçellerim
bu arada ben bu sabah itibariyle regl oldum

benimde yakındır canımcım bugün ev işi varr dersten sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…