- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.261
ooo canımcım hayırlı olsunnn
sende rahata kavuşanlar kervanına katıldın demek ha
çocuk wc egitimini tamamladımı rahat bir nefes alıyor anne.
koca kız olmuş maşallah
evet canim ya oyle oldu.20 aylikken basladik olmadi demekki hazir olmasi gerekli cocugunsen nasilsin bebisler nasil artik dogumada az kaldi.
Kızlarr bu aralar keyif yapıyorum ne yemek ne temizlikEşim iş seyehatinde evde yook bende annemlerdeyim oyuzden rahatım ama evimi özlemedim değil bide kocamı
ooooo masallah cinis kuzuyanasilsiniz kizlar.ben dun cok is yapdim.bu gun fazla isim yok.tuvaleti yikayib ve gunluk temizlik yapicam.yemegimde var dunden.ama aksama firina tavuk patates patlican biber domates sogan aticam.kocam seviyor o yemegi.kizimda.bana da en kolay gelen yemek.bide benim icin en guzel olaylardan biri ve ya birincisi kizim tuvaleti ogrendi nihayet carsamba basladik.artik 3 gundur pantolonunu islatmiyor.cisi gelince gidip yapiyor.belki bugun ona yeni kilotlar filan almaya ciktim.
iyim bebeeemnasilsin hamarat hatun,kimin dogum gunune gidicen.
valla helal olsun ben sizin yaninizda solda sifir kalirim heinsan duramıyor dimi
akşam akşa iş yapmana vesile oldum desene
bende okudukça temizlik yapasım geliyor ama bugün pek bişey yapmam sanırım.
dün çok ugraştım.yorgunum bugün.
akşama çaya misafirim gelicek hazırlık yapıcam...
o da yeter dimi ama
sende harikasın kuzuşkommm
buzdolabının altı tekerlekli oldugu için kolayca kayyor canım. o yönden zorlanmadım.ama insanın içi nasıl rahatlıyor yaa temiz oldugunu bilince.
teşekkür ederim. yerleri laminant yaptırınca büyük halıyla heryer kapansın istemedik. ortaya bir 4 metrekare aldık daha hoş durdu.
ben ayrı eve geçeli 2 yılı geçiyor canımcım
kenan birkaç aylıkken çıktık.5 yıl beraber oturduk kvlerle
zamanı gelmişti artık.
bugün dediğim gibi çok iş yapmıciim,
odaları topladım,
yatakları düzelttim,
kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkadım.
süpürgeyi açarım.
akşama misafirlerim gelicek çaya.
kek,börek felan yapıcam.
dünden yemegim de vardı ohh değmeyin keyfime
buzdolabını temizlicem
kermes için fazla kıyafetleri yıkayıp ütülücem
bukadaaaaaaaarrrrrr
imrendim size tubis ben de isterimbenim bebişler nasıl olsun işte büyyolar hızla
içerdeki geceleri yatırmıyor artık.rahat edemiyorum.
büyüdüğü için sürekli tekmeliyor ve dönüp duruyor.
Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah. zor zamanlar
Kenan da büyüdü teyzesi. artık gecemiz gündüzümüz kardeş oldu.
anne kardeş ne zaman gelicek. gelsin ben onu öpücem. arabalarla oynucaz,felan
evde başka bir heyecan var.artık hastanede kimin yanımda kalıcagı,bebegin eksikleri ve doğdugunda neler yapacagımızdan bahseder olduk.
Rabbim evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin inşallah
bugün iş yapmadım vallaaaaa
bi taraftan iyi bi taraftan kotu yaniKızlarr bu aralar keyif yapıyorum ne yemek ne temizlikEşim iş seyehatinde evde yook bende annemlerdeyim oyuzden rahatım ama evimi özlemedim değil bide kocamı
tam benlik bi topicmişşş burası bende geldim kabul eder misinizz ?:78: :121:
arkadaşım var evi pislik içinde ..hatta çocuklar sürekli mikrop kapıp hasta oluyor... ama kocası mı... kocası neredeyse işten gelip yemek yapıyor! hehehe çok da iyi yapıyor
ooooo masallah cinis kuzuyaiste bu kadar sag elin estosun basina
cinis masallah ya her yere yetisiyosun gecen sordum ama cevap vermedin zannimca senin kucuk kiz mizmiz bi cocuk degil galiba
iyim bebeeemesimin arkadasinin cocugunun 1 yasi oldu da oraya gittiydik
valla helal olsun ben sizin yaninizda solda sifir kalirim hebiri hamile biri dogurmus neler yapiyolar ya
imrendim size tubis ben de isterim
bi taraftan iyi bi taraftan kotu yani
tabi ne demek hosgeldin canim
napsin adam zaten mikrop icinde cebellesiyoruz bi de acliktan olmeyelim diyodur
hosgeldin askitomAzim. Ben geldim
Geçen cuma gecesi döndüm eve kız kardeşimide getrdim çünkü kocişin dayısı eşi ve oglu cmartesi gelceklerini sölediler hemen kardeşimle cmartesi günü evi temizledik yemek yaptım misafrler 2 gün kaldı baya yoruldum annemde yaptıgım temizliği söylemşyorum bile. Kız kardeşimide bugün. Kociş götrdü yarında ben başlıycam bahar temizliğine yatak odasına girişcem bakalım artık her gün bi odayı bitiririm inş:))))
yetiyorum dimi.kuzum uslu cok sukurannesine izin veriyor. hamilelik dogum derken sahalardan uzak kaldim/ama donusum muhtesem oldu
ooooo masallah cinis kuzuyaiste bu kadar sag elin estosun basina
cinis masallah ya her yere yetisiyosun gecen sordum ama cevap vermedin zannimca senin kucuk kiz mizmiz bi cocuk degil galiba
iyim bebeeemesimin arkadasinin cocugunun 1 yasi oldu da oraya gittiydik
valla helal olsun ben sizin yaninizda solda sifir kalirim hebiri hamile biri dogurmus neler yapiyolar ya
imrendim size tubis ben de isterim
bi taraftan iyi bi taraftan kotu yani
tabi ne demek hosgeldin canim
Günaydın çayımın şekerleri, günaydın ekmegimin yağları, günaydın ballarım ,pekmezlerim, reçellerim
bu arada ben bu sabah itibariyle regl oldum
benimde yakındır canımcımbugün ev işi varr dersten sonrada
gunaydin dilvincimdersin saat kacta bitiyor:26:
teşşekkür ederim hayırlı bir gün olur inşallah :)
bugün erken bitiyo 12 buçukta 1 de evde olurum Allah'ın izniyle
misafir gelmeden temizlik yapıcam dün yapıcaktım uykusuz olunca 1 odayı yapıp uyuya kalmışım
annen calisiyor herhalde tum isler sana kaldigina gore:26::26:
yok hayır canım oda başka işlere bakıyor girişi veriyoruz anayla kız
ben anneme öyle herşeyi bırakmam bırakamam içim rahat etmez mutlaka bende girerim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?