En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
olur böyle vakalar
eşin seni bizden kıskanıyor muuuu
O öyle beni her kesden kıskanır
ilerini toparlayan var mı
Benim toparlamama az kaldı
Teşekkür ederim tubim inşallah
İnsan heyecanlanir normal doğum mu istiyorsun:18:
ben eşim evdeyken pek girmiyorum

aslında buraya üyeliğimi yazıştığımı falan biliyo ama

gözü görünce gönlü götürmüyo zaar
Aynen estos
Senin için isim vererek yorum Yap bölümüne bi şeyler yazmıştım okudun mu

SelamNasılsınız kızlar
Bugün ne yaptım; İlk iş cadının ihtiyaçlarını giderdim çocukların okul kıyafetlerini ütüledim, mutfağı tolayıp bulaşıkları yıkadım,
yatakları topladım, çocukları okula gönderdikten sonra ortalığı topladım bayağı bir dağınıklık vardıŞimdi cadım uyuyor, uyansın süpürgeyi açıcam

hosgeldin vuslatimay su supurgenin keske hic sesi cikmayanindan yapsalaryoksa yapmislarmiydi he:44:
Azim imzanda yakıyor yani

demi tam bizim topige uygun hem bakimliyiz hem de ev kadini

hosgeldin vuslatimay su supurgenin keske hic sesi cikmayanindan yapsalaryoksa yapmislarmiydi he:44:

demi tam bizim topige uygun hem bakimliyiz hem de ev kadini

Evet balım var aslında sessizindenAma onu alacak bütçe yokTaksitlerimi bitireyim güzel bir süpürge alıcam zaten
Aynen öyle azim:108::108:

Evet balım var aslında sessizindenAma onu alacak bütçe yokTaksitlerimi bitireyim güzel bir süpürge alıcam zaten
Aynen öyle azim:108::108:
bizim evde 3 tane supurge varher yil bi yerlerini kirip anneme yenisini aldiriyorumsu sessizi de 2 bebeden sonra anneme bebe hediyesi olarak bakaim aldira bilecekmiyim
Azim direkt süpürge konusuna dalmışım çok dertliyim ya süpürgeden yana
Hoşbuldum canım

olsun olsun ben de dertliyim

bizim evde 3 tane supurge varher yil bi yerlerini kirip anneme yenisini aldiriyorumsu sessizi de 2 bebeden sonra anneme bebe hediyesi olarak bakaim aldira bilecekmiyim

Bende de 2 tane var birini 2 ay önce falan kırmıştım ama çok sinirlenmiştim ya kaldırıp bir fırlattım her parçası bir yere dağıldı
Eşim yaptırdı ama sanki eskisinden dahada kötü çekmiyor hiçGeçen gün sinirlendim yine kırıcam dedim şunu, eşim daha yaptırmamki dedi, bende dedim sana yaptır diyen mi var yaptırma yenisini alıcam dedim

sen de sinirlenince tabak falan kir vuslatim pahali seyleri elleme

ay canım bende istiyorum o süpürgelerden gerçi süpürgem çok iyi hafif küçük emiş gücüde güzel ama ben o süpürgeden istiyorum

ya azimcim eşimle evleneli şu kadar oldu falan diye yazıcam olmuyor ama sen nasıl ettin bunu anlatı mısın
sana zahmet:26:

Teşekkür ederim tubim inşallah
İnsan heyecanlanir normal doğum mu istiyorsun:18:

normal doğuramiom ben yaa
ilkinde sez. oldugu için bu da sezeryan olucak mecburen.
ayrıca sıpacık ters duruyor.yani başı yukarda.o yüzden zaten sezeryan olucak.kaçarı yok anlayacagın
heyecan artıyor evet haftalar yaklaştıkça.
aceba kime benziyor,aceba nasıl bir çocuk olucak,aceba abisiyle nasıl olucak araları vs. vs. vs... ama tatlı heyecanlar hamd olsun. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

gelelim bugün neler yaptıgımaaaa,
odaları topladım,
yatakları düzelttim,
evi süpürdüm,viledayla sildim,
tozları aldım,
çamaşırları katlayıp yerleştirdim,
ütü yaptım,
wc ve banyoyu yıkadım,
buzdolabını çekip altını sildim,
mutfak çekmecelerinin hepsini düzenledim,
örtüleri değiştirdim,
perdeleri değiştirdim,
ocagı ovdum,
yemege kayınvalidemleri aldım.
akşam da misafirliğe gittim
ayrıca bugün salonumuza başka bir halı almaya da gittik.
güzel oldu güzel

çok yoruldum yeaaa

ay sus yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi kalkıp iş yapıcam senin yüzünden
gecenin biyarısı bu topiği okumanın yan etkisi bu olsa gerek

her telden çalıyorum ooohhh sefam olsun kalkıp evi yerleştirip yatıcam hadi hayırlı geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…