En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ooo evlenme yildonumunuz munice senelere bebeislerinizle birlikte insallahnasil gecti dun

evlenme yildonumu ve bebisin dogum gunu ayni ana denk gelmesin sonra

teşekkürler azimm
çok güzel geçti.tabii hamiş olma dolayısıyla dışarı çıkmak istemedim.zaten hava sıcak
evde geçirdik günümüzü.her gün oldugu gibi yan yana
sürprizler de vardı tabi. sonuç itibariyle 7. yılımızı da güzelliklerle tamamlamış olduk.
darısı 17.-27. yıllara inşallah :)

çok şükür aynı güne denk gelmedi bebişle evlilik yıldönümü
o andan itibaren dinlenme moduna geçmiştim.

zaten bugün sabah sabah azar işittik :18:
çamaşır suyuyla mutfagı siliyordum.bir bagırdı herif :18::18::18:
''o neeeeeee çamaşır suyuyla mı iş yapıyorsun sen?? çabuk çık şurdann çabuuk
ya bebegimize yada sana bişey olursaa ''
dedi bende böle kaldım
insan sakin söler ya.ne bu şiddet bu celal. panikçi nolcak

selam kızlar nasılsınız dün evimi temizlettim nasıl rahatladım kendim yapamadım ama yinede temizlik hoşuma gitti
ablaaaaam hosgeldinohh ne guzel bitti demek temizlik gule gule kirletin abla
Azerinnnnn ben geldiiiimmmmm

nasilsin kuzum?

cok özledim sizi ben yaaaaaa anlatamam yani
anaaaaaaaa selcoshosgediniyim canm sen nasilsin hayat nasil
ooo 7 yil mi masallahdarisi basimiza biz daha 4 yillik evliyiz
bak burda heruf hakli tubimadem camasir suyu kullanacan ameliyat maskesi kullanbi daha duymiyim

Gunaydın kızlar nerdesiniz
burdayiz askitomya gecen aklima takildi senin su gorumcenin kaynanasi kac aylik hamile
günaydın kızlar
azerinn ahşap temizleyici alayım ben de cnm
al valla kuzu cok iyi ben buyuk temizlik yaptigimda onunla siliyorumama benim toza alerjim oldugu icin her gun toz aliyorum o ayri
günaydın kızlar:) merhaba estalmus.

ben 28 yaşındayım 10 aylık evliyim eşim de ben de çalışıyoruz. çocuk yok:)
hosgeldin canim aramiza ben de 22 yasindayimama estalmus senle yasit

bu gun yine uyusugum
yataklari topladim
bulasik yikadim
camasirlari topladim
yemek yaptim
toz aldim
banyoyu temizledim
bu kadarbi tek camasir katlayacam bu gun dohunmayin bana

4 aylık olmuştu azi en son söylediğinde kaynanam o gün bana şey dedi duygu(görümcem) hiç çekemez öyle çocuk falan bunalır dedi ama bana gelince getiriyo ikizleri 2 ay boyunca bana nese hiç takmam öyle şeylere ama tuhaf geldi:)))))

kadina bak yaacaba anlamadi mi ettigi lafisen de "istemese bile mecbur cekecek artik sonucta gelirken bebegi getirme diyemez"deseydinbelki anlardi

Son düzenleme:
kadina bak yaacaba anlamadi mi ettigi lafisen de "istemese bile mecbur cekecek artik sonucta gelirken bebegi getirme diyemez"deseydinbelki anlardi

Dedim azim ya dmemmi kocasını seviyosa mecbur katlanıcak walla dedim heralde o an dank etti hemen tabi katlanmak zorunda yoksa boynunun köküne yer tokadı dedi

amaaan bosver gitsin askitom hic takma oyle seyleri
dese bile Allah goruyo kimin hakli oldugu bunun icin hic stres yapmabenim artik yeni felsefem bu

Yok azim ya ne takıcam söyledim gtti öyle işte allahtan seviyorum kaynanamı yoksa her lafndan bi anlam çıkarrdım
Bu arada hafta sonu arkadasıma giderken künyemi düşürdüm ya kaynanam almıştı evlilik yıl dönümü hediyesi çok üzüldm hatıraydınede olsa(

amaaan bosver gitsin askitom hic takma oyle seyleri
dese bile Allah goruyo kimin hakli oldugu bunun icin hic stres yapmabenim artik yeni felsefem bu

kızlar benim de haftaya görümcem ve kaynanam geliyi

görümcem 2 hafta kaynanam da 1 hafta kalcak sanırsam

Ooo azmış estoşum ya bizimkiler 2 aydan az kalmiler:)))

bizimkiler de 2 ayda bir gelip 3-5 gün kalırlar

yaz tatili başında geldiklerinde 1-2 hafta bazen de 1 ayı bulur

ama bu sefer niyetleri 1-2 hafta arasıymış

bakalım belkim buraya gelince üstün hizmetden ötürü süreyi uzatırlar

kim bilir uslu durursak bize üstün hizmet madalyası bile verirler

Aynen estoş bizim kv de memnun kaldıkça süreyi uzatıveriyoo bu yıl çocukları göndercekmiş görümcemle birlikte kendisi gelemiycek ehliyet kursuna gidiyor hanfendi

sen oyle deyince aklima sirinler cizgi filmindeki laf geldi estosuslu bir cocuk olursaniz belki bir gun sirinleri bile gore bilirsiniz
Aynen estoş bizim kv de memnun kaldıkça süreyi uzatıveriyoo bu yıl çocukları göndercekmiş görümcemle birlikte kendisi gelemiycek ehliyet kursuna gidiyor hanfendi

desene gorumcen habire kaynanasindan konusup kafani sisirecek diye

Son düzenleme:
sen oyle deyince aklima sirinler cizgi filmindeki laf geldi estosuslu bir cocuk olursaniz belki bir gun sirinleri bile gore bilirsiniz

desene gorumcen habire kaynanasindan konusup kafani sisirecek diye

Aynen azi ben samimiyim ama bi o kadarda mesafeliyimdir yani görümcem deilde o ikizler varya o ikizler beni yiyolar resmen mutfaga geçiyorum sualleri bitmiyo zeynep yenge, zeynep yenge diye başımı döndürüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…