En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun neler yaptim
  • yataklari topladim
  • bulasik yikadim
  • ocagi cilit bangla ovdum
  • copleri topladim
  • cop kovalarini camasir suyuyla yikadim
  • sebzeligimi banyoda yikadim duruladim sebzeleri tekrar yerine koydum
  • buzdolabini icli disli sildim
  • ekmek sepetini temizledim
  • banyoyu camasir suyuyla yikadim ,lavaboyu wc yi falan icli disli yikadim
  • kizimin bisikletini falan sildim,buyuk salincagi var koridorun bi tarafini kullanilmaz hale getiren onu banyoda bol deterjanla yikadim guzelce duruladim balkona biraktim kurumasi icin
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • toz aldim
  • kapinin onunu sildim
  • balkonlari yikadim
  • pencere onlerini sildim
  • utu yaptim
  • yemek yaptim
  • banyo yaptim
ama dun bana 24 saat yetmedi resmen

yazmayi unutmusum 2 makina camasi yikandi astim
3 makina camasir katladim

senin ağzııınnnn yirim yirim
yarışmışlar ben 13 dk geç gördüğüm için tahmin bilem yapamadım
bu akşama artık

uuuuuuwwwwwwww maşallah azim bu ne böyle

şu an aç olduğum için bu işler bana o kadar imkansız geliyi ki sorma yanee

oyle valla kadim dostum icin yarismicam da kim icin yarisicam once sen sonra askitom sonra vuslat falan derken hepimiz pro lu olucaz
valla ben de aciktim estos yea sen daha kahvalti mi edicen yoksa ogle yemegi mi:26:

Son düzenleme:
oyle valla kadim dotum icin yarismicam da kim icin yarisicam once sen sonra askitom sonra vuslat falan derken hepimiz pro lu olucaz
valla ben de aciktim estos yea sen daha kahvalti mi edicen yoksa ogle yemegi mi:26:

yok kız ne öğlesi daha kahvaltı yapmadım

dr a gidicem de tahlil falan isterse diye yemedim bişey

birazdan çıkıcam işte

sen öğle yemeği mi yiicen

aziiiiiiiiii koooooooooşşşşşşşşş yarışma başladı

ya da koşma akşam saat 23:59'a kadar zaman var
gordum bebem kizi uyutup arastiracam ben
yok kız ne öğlesi daha kahvaltı yapmadım

dr a gidicem de tahlil falan isterse diye yemedim bişey

birazdan çıkıcam işte

sen öğle yemeği mi yiicen
ben ogle yemegi yicemniye gidiyon doktora estos

gordum bebem kizi uyutup arastiracam ben

ben ogle yemegi yicemniye gidiyon doktora estos

kemik ölçümlerime baktırıcam

kalsiyum oranıma falan

yaa hiç kilo almadığım gibi sanki veriyorum

bi de erken yaşta kemik erimesi falan olmasın sırtım falan çok ağtıyo çünkü

bi de tiroidlerinde sorun olanların kemik erimesi olma ihtimali de çok yüksek

neyse ben gidiyorum şimdi hoşçakalın

uzun zamandır giremiyordum nete ve topiğe umarımherkes için herşey yolundadır.bana gelince 2-3 haftadır yoğun bir şekilde çalışıyorum ve ev işlerini baya bir ihmal ettim hele Azerin 'in bir günde yaptıklarını okuyunca kendimden geçtim , ben yaklaşık 20 gündür o işlerin yarısını bile yapamıyorum .Bu aralar face de bir geyik dolaşıyor " bazan düşünüyorum da evi temizlemek yerine yaksam kurtulsam diyorum " işte benimkide o halde , birde iki saattir buraya bişiler yazmaya çalışıyorum beceremiyorum , ya net gidiyor ya pc sorun çıkarıyor atacam kendimi ikinci kattan herşeyden kurtulacam

insallah bir sey cikmaz estos
oo eflosum hosgeldinnasilsin bebeler nasil
2.kattan atlama kiz sakat kalirsin olmezsin amaay Allah korusun

marmelat güzeli napan? ben gene saldım çayıra modundayım ya.. geçen azmettim 2 saatte sadece süpürge tutabildim :26::26: gerçi tüm dip köşe süpürdüm, kanepeleri ndirdim tek tek minderlerini içni dışını.. süpürgenin en uç kısmını nasıl temizliyorsun azi? orada yapışan tozları? birden iyi çekmemeye başladı süpürge ben de şiş soktum ama hiç bir topak çıkmadı.. neden gücünün azaldığını anlamadım..

aşk sen başladın mı bahar temizliğine? nereye yazıyorsun gün gün? annenlerden dönmeni bekliyordum sana bakarak yapacam artıkın..

hosgeldin chentiqimbakiyorum topigine evet baya salmisin kendini
askitom bitirdi bahar temizligini
canim ben supurgenn borularini uc kismini falan hepsini yikiyorum bu guzel sonra kurumaya birakiyorum 1 gun tertemiz oluyo

insallah bir sey cikmaz estos

oo eflosum hosgeldinnasilsin bebeler nasil
2.kattan atlama kiz sakat kalirsin olmezsin amaay Allah korusun

boyun düzleşmesi vardı zaten ben de onu biliyodum ama bilmediğim bişey daha öğrendim bugün

bel kemiğim doğuştan yamukmuş

hala şokdayım :18:

sırt ağrım da boyun düzleşmesi ve bel kemiği yamukluğundanmış

fizik tedaviye gönderdi ona da gittim o da muayene sırasında yamukluk göremedim ben dedi

içten hafif derecede var dedi

ama boynunda ciddi sorun var dedi şimdilik bu yadığım ilaçları bitene kadar kullan geçmezse MR isticem dedi

duruma göre bakıcaz bakalım ne olacak

çalışıyo musun dedi ağır işlerle mi meşgulsün dedi

ben de kızımı kucağımda taşıyorum bazen dedim kilosu çok mu dedi

ben de sazan ''yoo 11 kilo'' dedim

ee tamam işte ağır dedi 4 kg dan daha fazla taşımamalısın dedi

oysa ki ben yaşıtlarına göre çıtıpıtı olduğunu söylemek için kilolu değil demiştim

ne diyosun estos:26::26::26:ya bu turk milleti boyle iste 28 yil sonra biliyosun kemigin egri oldugunuben doktora gitsem kim bilir neler cikar da heruf sevmiyo doktora gitmeyi
senin kiz bi kuzuyla ayni kiloda nerdeyse estossanki kuzuyu kucagina aliyosun oyle dusun
nasıl çalışıyon ki kuzum mesajları mı takip ediyon yoosam delüüü
eveeeeeeeetama nerden saydigimi simdi soylemicemsen beni hafife aliyosun estosama keske daha onceden hesaplasaydim bi kac saati kafamdan atmam gerekecek

Bacım çok geç kalmışsın sen ya ben bi haftada bitirdim temizliği her gün bi odayı yaptım burayada raporladım
Ama aziminde açtıgı bahar temizliği başlığında topikler var onlara bak çok işine yarıycaktr şimdiden kolay gelsin

ayrı bır baslıkta degıil aziye mi rapor sundun.. geçmişi didikleme yolu görüldü yani

kızlar merhaba bilgileirnize dayanarak sormak istediğim şeyler var
gerçi konuşulmuştur ama tüm sayfaları okuyamadım kusurabakmayın lütfen
kullandığınız ürünleri merak ediyorum ben
camlarda,kapılarda,günlük toz alma işlerinde(tv,masa,sehpa,konsol)aynalarda hangi ürünleri kullanıyorsunuz
nasıl bir bez tercih ediyorsunuz
birde mutfak sandalyem ve salondaki sandalyelerim beyaz deri onları nasıl temizliycem ben:26:
özellikle mutfak sandalyemde birkaç yerde açık sarı lekeler var ne yaptıysam çıkmadı fikriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…