- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #14.921

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim canimazerin çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu
kendimi tanıtayım 27 yaşında evli çalışan biriyim henüz bebek yok düşüncesi var kısmet diyelim
temizliğe gelince eğer tam bitmediyse aklımdaysa gece uykudan kalkıp yaptıgım zamanlar bile oluyordu
düzeni temizliği çok seviyorum neyi ne zman yapacağım planlarım hep not defterlerim vardir sürekli ora bura yazarım başkaları görmez ama ben kendimce kendi kontrolümü yaparım ozaman iş gözümde büyümüyor
haftada iki gün tam teşekküllü evi sil süpür
yaz olduguna cam kapı açık olunca eve gelince birde mis gibi koksun diye günlük viledayla toz alınır
hergece yatmadan banyo tuvalet lavobo ciflenir
mutfak tezgahında yatmadan hiç bulaşık yada ıvır zıvır bırakılmaz herşey yerindedir makine dolduysa çalıştırırım
ocak illa silinir ozaman derinlemesine temizliğe gerek kalmaz
buzdolabı haftalık pazar alışveriş yapılmadan önce elden geçirilir
haftada bir mutfaktaki temizlik bezleri sofra bezi makinede yıkanır
çamaşır biriktikçe hoop makineye arkasından ütüye ütüyü biriktirmem malum iş gereği herşey her daim ütülü gerekiyor
aklıma gelen yaptıklarım bunlar bir analiz edersek temzilikte hangi aşamadayım
neler önerisiniz başka epeydir okuyorum sizleri ama yinede dahil olmak güzel şey
tekrar tesekkur ederim estosah yavrum yaa iyi ki daha kötüsü olmamış arkadaşım
Allah beterinden korusun![]()
ooo desene baya yogun bi gun seni bekliyor canimiki gündür baya rahatsızım. karnımda bi ağrı var gaz sancısı mide ağrısımı böbrekmi çözemdim. bugün yaptıklarım
sabah eşime kahvaltı hazırladım
işe gidince hop yatağa uykuya devam. uyandığım saati yazmıcam etrafı topladım bulaşık makinasını boşalttım
kirlileri yerleştirdim.
yemek yaptım. güveçte türlü bulgur pilavı yoğurtlu havuç salatası
akşam yemeğinden sonra bulaşıklar çaylar içildi onlarıda attım makinaya
şimdi çamaşır attım bitsin asıcam. bugünlük bu kadar.
yarınki işlerm
ev toplancak banyo temizlencek mobilyalar silincek
ev süpürülcek.
yemek olarak bezelye yapılcak
arakadaşımın kreşinin mezunyeti var oraya gitcem öğlen
dönüşte market yapılcak. yarın akşam eşimin teyzeine gidoz tatlı yapcam sadrazam lokumu. yemekten sonra yola çıkcaz inş
ben de istiyorumohaaaaa şovalye ve tırnaklı yüzükkk bundan istiyorum bebeyimm!!!![]()
tesekkur ederim eflosumTesekkur eferim canim, fikirlerini paylastigin icin .esime gelince malesef coktan soyledim bile bugun evdeyim ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.bu arada hayirli olsun topigin yeni yasi pasta da harika ...
tesekkur ederim vuslatimCanım benim çok çok geçmiş olsun, bir anne için evladının canının yanması en kötü şeydir bilirim
Rabbim bir daha yaşatmasın(amin)Öp prensesini benim için![]()
Migrenim tuttu, sabahtan beri daha yeni hafiflemeye başladı:96:Bir bakayım dedim,gidip cadıma mamasını yapıcam
Bu ara da hiç bir iş yapmadım baş ağrısındanSadece 2 makina çamaşır yaıkandı astım, kuruyanları topladım bir de odaları topladım
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor
sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzunden
Allahtan cok derine gitmemis
neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik
gel bıdığım hoşgeldin burası sihirlidir ben gibi pasaklı birini bile sevgiyle hizaya getirip bi de temizlik delisi yaptılar bi de onurlandırdılar 1. yaptılar o derecede iyidir başta dünürüm azerincim ve diğer kızlar her daim destekçiler ne sorsan gördükleri zaman cevap veriyorlar seni şevklendiriyorlar hiç yabancı kalmıyorsun diyim sana
efloş ne desem bilemedim uyar uyanabilirdi korkup balkona çıkabilirdi pencereyi açabilirdi tuvalette girip kayabilirdi mufaktaki deterjanları içeblirdi olabilirdi bunları söyle ona komşuya gidecekse kucaklayıp alsın yanına komşumda çıkardı bana ama her 5 dk biri iner bakardı onda bile hadi sana ineliim ben rahat değilim derdim ben bırakamam yanımızda bile neler geliyor başlarına allah korusun uyar rica et sert olma anladığım kadarıyla iyi bir bayan düşünmemiş olabiliri kendi çocukalrını bırakırdı bişey olmamıştır o yüzden rahattır uyarman yeter bence bir daha olmayacağını düşünüyorum böyle dururmlardan korktuğunu bir daha tekrarlanmamasını rica et
tesekkur ederim vuslatimgercekten bi an dunyan duruyo
ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsunbelin nasil oldu vuso:26::26:
ben de istiyorumsovalyeyi napcan kiz ben korkarim sovalyeden:18:
![]()
dun neler yaptim
bu gun isim az ama yemek var
- yataklari topladim
- bulasiklari yikadim
- ocagi ovdum miss gibi
- beyaz esyalari sildim
- mutfak dolaplarinin ustlerini sildim
- copleri topladim
- cop kovalarini yikadim
- banyoyu camasir suyuna yatirdim wc lavaboyu ovdum yerini sildim
- aynasini sildim havlusunu degistim
- kapinin onunu sildim distan kapiyi sildim
- supurge actim
- yerleri sildim
- toz aldim
- pencere onlerini sildim
- camasir yikandi astim
- kuruyanlari katladim
- utu yaptim
![]()
Bugun minik kusumun asisi var , buyuk kizim okuldan gelince cikicaz once cadima ciciler alicam sonra da asiya gidicez![]()
Öyle canım kolay değil en zor meslek annelik
Evet azim tuttumu ilac bile fayda etmiyor bazen iki gun surdugu bile oluyor
Belim iyi canimcim arada sol taraftan vuruyor egilip kalktikca en azindan gecenki gibi surekli agrimiyor hep eskilerin acisi cikiyor![]()
aaaaaaaa bıdıkcım hoş geldin kuzucum:)azerin çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu
kendimi tanıtayım 27 yaşında evli çalışan biriyim henüz bebek yok düşüncesi var kısmet diyelim
temizliğe gelince eğer tam bitmediyse aklımdaysa gece uykudan kalkıp yaptıgım zamanlar bile oluyordu
düzeni temizliği çok seviyorum neyi ne zman yapacağım planlarım hep not defterlerim vardir sürekli ora bura yazarım başkaları görmez ama ben kendimce kendi kontrolümü yaparım ozaman iş gözümde büyümüyor
haftada iki gün tam teşekküllü evi sil süpür
yaz olduguna cam kapı açık olunca eve gelince birde mis gibi koksun diye günlük viledayla toz alınır
hergece yatmadan banyo tuvalet lavobo ciflenir
mutfak tezgahında yatmadan hiç bulaşık yada ıvır zıvır bırakılmaz herşey yerindedir makine dolduysa çalıştırırım
ocak illa silinir ozaman derinlemesine temizliğe gerek kalmaz
buzdolabı haftalık pazar alışveriş yapılmadan önce elden geçirilir
haftada bir mutfaktaki temizlik bezleri sofra bezi makinede yıkanır
çamaşır biriktikçe hoop makineye arkasından ütüye ütüyü biriktirmem malum iş gereği herşey her daim ütülü gerekiyor
aklıma gelen yaptıklarım bunlar bir analiz edersek temzilikte hangi aşamadayım
neler önerisiniz başka epeydir okuyorum sizleri ama yinede dahil olmak güzel şey
kizlar suna bakin ya esimde gordum demin hemen taktim parmagima fotosunu cektimbayildim ama ben bunaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 724810
bugün yaptıklarım
*kalktım yatağımızı sirkeledim düzelttim o arada yatak odasının tozunu aldım
*kahvaltı hazırladım
*kahvaltımızı yaptık kocişi namaza gönderdim:)
*kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım
*ocağı tezgahı bi elden geçirdim
*sonna banyoya girdim klozeti lavaboyu fırçaladım
bu kadar:) bugün pek bi işim yok:) kociş gelsin yemek odasını bi silip halısını sererim bide ayağa kalkınca toz alırım
vede akşama çiğ börek yapiciğim:)
yok kiz benim esim kuyumcu bu yuzuk satilikkız o yüzük zaten senin değil mi yani eşin almamış mıydıııı![]()
aaaaaaaa bıdıkcım hoş geldin kuzucum:)
burası cidden lovelinin dediği gibi sihirli yazdıklarımı aynen yapabiliorum kendimi sorumlu hissediorum:)
ama zaten senin ekstra bişe yapmana gerek yokki annem ya sen aşmışsın:)
ben senden bişeler kapim:)
azi bu ne kız hiç beğenmedim
cok tesekkur ederim canim​
çok geçmiş olsun azerin dün ben kendi sıkıntımdan seninkini farkedememişim , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .Bununla geçmiş olsun inşallah...
loveli fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim , çok haklısın düşüncelerinde , dediğin gibi bazen çocuklar gözümüzün önündeyken bile sorunlar, kazalar yaşaya biliyoruz. ama tedbirli olmak en iyisi bakalım şimdilik bir karar vermedim ne yapacağıma .
Öyle canım kolay değil en zor meslek annelik
Evet azim tuttumu ilac bile fayda etmiyor bazen iki gun surdugu bile oluyor
Belim iyi canimcim arada sol taraftan vuruyor egilip kalktikca en azindan gecenki gibi surekli agrimiyor hep eskilerin acisi cikiyor![]()
aynen kuzuen zoruda yemek adını koymak be azimm![]()
hayırdır inşallah canım ne ağrıymış bu![]()
yok kiz benim esim kuyumcu bu yuzuk satilik![]()
ama çok güzel yaaaa benim tırnaklarda uzun pekte yakışırdı![]()
![]()
evet uzun tirnaklilara daha cok yakisir bence debu arada dilvinim istifa mi ettin ev islerinden pek ugramiyon bu aralar
![]()