En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
gunaydin-sozleri.jpg7cdbc9dbcbf7fa759adddfe1acfd6c2b.jpg

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
azerin çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu

kendimi tanıtayım 27 yaşında evli çalışan biriyim henüz bebek yok düşüncesi var kısmet diyelim

temizliğe gelince eğer tam bitmediyse aklımdaysa gece uykudan kalkıp yaptıgım zamanlar bile oluyordu
düzeni temizliği çok seviyorum neyi ne zman yapacağım planlarım hep not defterlerim vardir sürekli ora bura yazarım başkaları görmez ama ben kendimce kendi kontrolümü yaparım ozaman iş gözümde büyümüyor
haftada iki gün tam teşekküllü evi sil süpür
yaz olduguna cam kapı açık olunca eve gelince birde mis gibi koksun diye günlük viledayla toz alınır
hergece yatmadan banyo tuvalet lavobo ciflenir
mutfak tezgahında yatmadan hiç bulaşık yada ıvır zıvır bırakılmaz herşey yerindedir makine dolduysa çalıştırırım
ocak illa silinir ozaman derinlemesine temizliğe gerek kalmaz
buzdolabı haftalık pazar alışveriş yapılmadan önce elden geçirilir
haftada bir mutfaktaki temizlik bezleri sofra bezi makinede yıkanır
çamaşır biriktikçe hoop makineye arkasından ütüye ütüyü biriktirmem malum iş gereği herşey her daim ütülü gerekiyor

aklıma gelen yaptıklarım bunlar bir analiz edersek temzilikte hangi aşamadayım
neler önerisiniz başka epeydir okuyorum sizleri ama yinede dahil olmak güzel şey
tesekkur ederim canim:16::16::16:
valla temizlikte en son asamadasin masallah daha ne diyelim :46::46::46::46:calisan birine gore baya duzenlisin:46::46:
ah yavrum yaa iyi ki daha kötüsü olmamış arkadaşım

Allah beterinden korusun :nazar::nazar::nazar:
tekrar tesekkur ederim estos:16:
bu arada senin kvler geldi mi:27::27::27:
iki gündür baya rahatsızım. karnımda bi ağrı var gaz sancısı mide ağrısımı böbrekmi çözemdim. bugün yaptıklarım
sabah eşime kahvaltı hazırladım
işe gidince hop yatağa uykuya devam. uyandığım saati yazmıcam etrafı topladım bulaşık makinasını boşalttım
kirlileri yerleştirdim.
yemek yaptım. güveçte türlü bulgur pilavı yoğurtlu havuç salatası
akşam yemeğinden sonra bulaşıklar çaylar içildi onlarıda attım makinaya
şimdi çamaşır attım bitsin asıcam. bugünlük bu kadar.

yarınki işlerm
ev toplancak banyo temizlencek mobilyalar silincek
ev süpürülcek.
yemek olarak bezelye yapılcak
arakadaşımın kreşinin mezunyeti var oraya gitcem öğlen
dönüşte market yapılcak. yarın akşam eşimin teyzeine gidoz tatlı yapcam sadrazam lokumu. yemekten sonra yola çıkcaz inş
ooo desene baya yogun bi gun seni bekliyor canim:30:
bu arada yas kac:26:
ohaaaaa şovalye ve tırnaklı yüzükkk bundan istiyorum bebeyimm!!! :19:
ben de istiyorum:19::19::19::19::19:sovalyeyi napcan kiz ben korkarim sovalyeden:18::9::9::9:
Tesekkur eferim canim, fikirlerini paylastigin icin .esime gelince malesef coktan soyledim bile bugun evdeyim ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.bu arada hayirli olsun topigin yeni yasi pasta da harika ...
tesekkur ederim eflosum:16::16::16:
noldu senin bakici durumlari:26:
Canım benim çok çok geçmiş olsun, bir anne için evladının canının yanması en kötü şeydir bilirim:50:
Rabbim bir daha yaşatmasın(amin)Öp prensesini benim için:16:
tesekkur ederim vuslatim:16::16:gercekten bi an dunyan duruyo :50:
Migrenim tuttu, sabahtan beri daha yeni hafiflemeye başladı:96:Bir bakayım dedim,gidip cadıma mamasını yapıcam:31:
Bu ara da hiç bir iş yapmadım baş ağrısından:50:Sadece 2 makina çamaşır yaıkandı astım, kuruyanları topladım bir de odaları topladım

ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsun:31:belin nasil oldu vuso:26::26:

dun neler yaptim:51::51:
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • ocagi ovdum miss gibi
  • beyaz esyalari sildim
  • mutfak dolaplarinin ustlerini sildim
  • copleri topladim
  • cop kovalarini yikadim
  • banyoyu camasir suyuna yatirdim wc lavaboyu ovdum yerini sildim
  • aynasini sildim havlusunu degistim
  • kapinin onunu sildim distan kapiyi sildim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • toz aldim
  • pencere onlerini sildim
  • camasir yikandi astim
  • kuruyanlari katladim
  • utu yaptim
bu gun isim az ama yemek var:37::37:

​
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmus:14::14::14:kosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor:50:sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan:14::14::14::14:
kuzum kac kez kustu:14:hep benim ihmalim yuzunden:14:Allahtan cok derine gitmemis:14:neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik

çok geçmiş olsun azerin dün ben kendi sıkıntımdan seninkini farkedememişim , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .Bununla geçmiş olsun inşallah...

gel bıdığım hoşgeldin burası sihirlidir ben gibi pasaklı birini bile sevgiyle hizaya getirip bi de temizlik delisi yaptılar bi de onurlandırdılar 1. yaptılar o derecede iyidir başta dünürüm azerincim ve diğer kızlar her daim destekçiler ne sorsan gördükleri zaman cevap veriyorlar seni şevklendiriyorlar hiç yabancı kalmıyorsun diyim sana

efloş ne desem bilemedim uyar uyanabilirdi korkup balkona çıkabilirdi pencereyi açabilirdi tuvalette girip kayabilirdi mufaktaki deterjanları içeblirdi olabilirdi bunları söyle ona komşuya gidecekse kucaklayıp alsın yanına komşumda çıkardı bana ama her 5 dk biri iner bakardı onda bile hadi sana ineliim ben rahat değilim derdim ben bırakamam yanımızda bile neler geliyor başlarına allah korusun uyar rica et sert olma anladığım kadarıyla iyi bir bayan düşünmemiş olabiliri kendi çocukalrını bırakırdı bişey olmamıştır o yüzden rahattır uyarman yeter bence bir daha olmayacağını düşünüyorum böyle dururmlardan korktuğunu bir daha tekrarlanmamasını rica et

loveli fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim , çok haklısın düşüncelerinde , dediğin gibi bazen çocuklar gözümüzün önündeyken bile sorunlar, kazalar yaşaya biliyoruz. ama tedbirli olmak en iyisi bakalım şimdilik bir karar vermedim ne yapacağıma .

tesekkur ederim vuslatim:16::16:gercekten bi an dunyan duruyo :50:

ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsun:31:belin nasil oldu vuso:26::26:

Öyle canım kolay değil en zor meslek annelik:16:
Evet azim tuttumu ilac bile fayda etmiyor bazen iki gun surdugu bile oluyor:50:
Belim iyi canimcim arada sol taraftan vuruyor egilip kalktikca en azindan gecenki gibi surekli agrimiyor hep eskilerin acisi cikiyor:30:

dun neler yaptim:51::51:
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • ocagi ovdum miss gibi
  • beyaz esyalari sildim
  • mutfak dolaplarinin ustlerini sildim
  • copleri topladim
  • cop kovalarini yikadim
  • banyoyu camasir suyuna yatirdim wc lavaboyu ovdum yerini sildim
  • aynasini sildim havlusunu degistim
  • kapinin onunu sildim distan kapiyi sildim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • toz aldim
  • pencere onlerini sildim
  • camasir yikandi astim
  • kuruyanlari katladim
  • utu yaptim
bu gun isim az ama yemek var:37::37:

en zoruda yemek adını koymak be azimm:31:

Belim iyi canimcim arada sol taraftan vuruyor egilip kalktikca en azindan gecenki gibi surekli agrimiyor hep eskilerin acisi cikiyor:30:

hayırdır inşallah canım ne ağrıymış bu:43:

azerin çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu

kendimi tanıtayım 27 yaşında evli çalışan biriyim henüz bebek yok düşüncesi var kısmet diyelim

temizliğe gelince eğer tam bitmediyse aklımdaysa gece uykudan kalkıp yaptıgım zamanlar bile oluyordu
düzeni temizliği çok seviyorum neyi ne zman yapacağım planlarım hep not defterlerim vardir sürekli ora bura yazarım başkaları görmez ama ben kendimce kendi kontrolümü yaparım ozaman iş gözümde büyümüyor
haftada iki gün tam teşekküllü evi sil süpür
yaz olduguna cam kapı açık olunca eve gelince birde mis gibi koksun diye günlük viledayla toz alınır
hergece yatmadan banyo tuvalet lavobo ciflenir
mutfak tezgahında yatmadan hiç bulaşık yada ıvır zıvır bırakılmaz herşey yerindedir makine dolduysa çalıştırırım
ocak illa silinir ozaman derinlemesine temizliğe gerek kalmaz
buzdolabı haftalık pazar alışveriş yapılmadan önce elden geçirilir
haftada bir mutfaktaki temizlik bezleri sofra bezi makinede yıkanır
çamaşır biriktikçe hoop makineye arkasından ütüye ütüyü biriktirmem malum iş gereği herşey her daim ütülü gerekiyor

aklıma gelen yaptıklarım bunlar bir analiz edersek temzilikte hangi aşamadayım
neler önerisiniz başka epeydir okuyorum sizleri ama yinede dahil olmak güzel şey
aaaaaaaa bıdıkcım hoş geldin kuzucum:)
burası cidden lovelinin dediği gibi sihirli yazdıklarımı aynen yapabiliorum kendimi sorumlu hissediorum:)
ama zaten senin ekstra bişe yapmana gerek yokki annem ya sen aşmışsın:)
ben senden bişeler kapim:)
kizlar suna bakin ya esimde gordum demin hemen taktim parmagima fotosunu cektim:27::37:bayildim ama ben bunaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
Eki Görüntüle 724810

azi bu ne kız hiç beğenmedim

bugün yaptıklarım
*kalktım yatağımızı sirkeledim düzelttim o arada yatak odasının tozunu aldım
*kahvaltı hazırladım
*kahvaltımızı yaptık kocişi namaza gönderdim:)
*kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım
*ocağı tezgahı bi elden geçirdim
*sonna banyoya girdim klozeti lavaboyu fırçaladım

bu kadar:) bugün pek bi işim yok:) kociş gelsin yemek odasını bi silip halısını sererim bide ayağa kalkınca toz alırım
vede akşama çiğ börek yapiciğim:)

bugün yaptıklarım
*kalktım yatağımızı sirkeledim düzelttim o arada yatak odasının tozunu aldım
*kahvaltı hazırladım
*kahvaltımızı yaptık kocişi namaza gönderdim:)
*kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım
*ocağı tezgahı bi elden geçirdim
*sonna banyoya girdim klozeti lavaboyu fırçaladım

bu kadar:) bugün pek bi işim yok:) kociş gelsin yemek odasını bi silip halısını sererim bide ayağa kalkınca toz alırım
vede akşama çiğ börek yapiciğim:)

çiğ böreği hiç yemedim şimdiye kadar merak ediyorum doğrusu:52:

kız o yüzük zaten senin değil mi yani eşin almamış mıydıııı :53::53::53:
yok kiz benim esim kuyumcu bu yuzuk satilik:27::9::9::9:
aaaaaaaa bıdıkcım hoş geldin kuzucum:)
burası cidden lovelinin dediği gibi sihirli yazdıklarımı aynen yapabiliorum kendimi sorumlu hissediorum:)
ama zaten senin ekstra bişe yapmana gerek yokki annem ya sen aşmışsın:)
ben senden bişeler kapim:)

azi bu ne kız hiç beğenmedim

hadi ya:26:ben bayildim ya ama benim tirnaklar kisa uzun olsa daha guzel olur gibime geliyor:27:

​

çok geçmiş olsun azerin dün ben kendi sıkıntımdan seninkini farkedememişim , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .Bununla geçmiş olsun inşallah...

loveli fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim , çok haklısın düşüncelerinde , dediğin gibi bazen çocuklar gözümüzün önündeyken bile sorunlar, kazalar yaşaya biliyoruz. ama tedbirli olmak en iyisi bakalım şimdilik bir karar vermedim ne yapacağıma .
cok tesekkur ederim canim:16:amin:16::16::16:
:31::31:edebiyat ogretmenim hep derdi boyle ayakyalin falan dolasmayin acisini yasiniz arttikca cekeceksiniz diye:31::31::31:
en zoruda yemek adını koymak be azimm:31:
aynen kuzu:31::31::31::31:bi de kizi yikicam:30:
hayırdır inşallah canım ne ağrıymış bu:43:

migren agrisi canim:26:vusonun migreni var da:26:

evet uzun tirnaklilara daha cok yakisir bence de:16:bu arada dilvinim istifa mi ettin ev islerinden pek ugramiyon bu aralar:27::9:

yok ablacım ya zamanım kalmıyo kızma :30: buraya bile zor giriyorum makine gibi yazıp çıkıyorum hemen annem mübarek dolu yağıyo sanki diyo :1:
pazartesi etrafı topladım dersten gelince salı günü geç geldim eve dersim uzundu.
çarşamba misafir gelmeden eve geldim bütün evi süpürdüm bizim süpürge aura cleanmax öyle hafif falanda değil kas yaptım taşımaktan :1: sonra her yeri sildim ozonlu parfümlü suyla tozları aldım lavaboyu ve aynaları hallettim perşembe güü yani dün eve geldim akşam misafirimiz vardı onlar için yine etrafı topladım şambaba tatlısı-fındıklı canpare-kahveli çikolatalı kek-ve kaşarlı sucuklu pide yaptım 5 saat mutfaktan çıkamadım sonra borcam kırdım ama mutfağın her yerine dağıldı baya elime battı bide onun için etrafı makineyle süpürdüm tabakları hazırladım ve benim vucüt iflas etti :D bugünde doktora gittim birazdan spor yaparım

merhaba kızlar:3:
azerin geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış,
bende nette çok dolanıyorum ve çocuklar çok şikayetçi bağımlılık yaptı galıba beniş
bugün bir işte yapmadım sabahtan beri kk öyle boş boş dolanıyorum
pcye baktan gözlerim kan toplamış nolucak benim bu halım ya sanki
sandalyeye çakıldım kalkamıyorum
:5:

Back
X