En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu arada raporumu vermeyi unutmuşum Fazla işim yoktu dün dip köşe süpürüp silmiştim
Sabah ütü yaptım
Ortalığı topladım
Mutfağı toplayıp, bulaşıkları yıkadım
Tezgah üstünü cifledim
Ocağı sildim, ızgaralarını yıkadım
Kuzumun karnını doyurdum, şimdi uyutucam

herkese nasilsiniz.bendse yeni oturdu.gerci daha kizimi doyurcam.uyusun cadi.kizlarya havalar cok guzel.hep gezmek istiyorum.tembel oldum iyice.qaza gelmem lazim.yoksa bana ne is filanda yapmam

Hoşbulduk azim yemekler bitti walla kalmadı 2 gündür regli sancısından ölüyorum rsmen O yuzden mamaların fotosunu çekemedim azim ama en yakın zamanda telafi edicem affet olurmu
kustum iste baga nesaka saka en yakin zamanda telafi etmezsen kuserim ama
dun bitti mi islerin elian cimbu arada nickin nerde geliyor acaba merak ettim:26:
ben bitirdim valla tek tek yazacak dermanım kalmadı kollarım kalkmıyor bişeyler yiyim belki toplanırım biraz
bu aralar ben de pek bi uyusuk oldum ya
canim perdeleri yikama derim ben orda yikarsin
halilari da o sekilde tabi gittigin yeri biliyorsan,kucuk bi yerse oyle yikatma imkanin olmazsa diye onceden de yikata bilirsin
genel olarak her seyini kolilere koymani oneririm kirilacak seyleri once kolinin icine pamuklu bi battaniye tarzi sey serip icine esyalari koyup sara bilirsin kirilmasin diye
kolileri bantlayip uzerlerinde iclerinde ne oldugnu yazarsan daha kolay olur senin icin
selinim nerdesin sen ya dun ugramiyinca dogurdun sandim
Askitom nasılsınKarşılaşamıyoruz

Öyle azim hayat müşterek değil mi ama:13:
aynen
Ben de istanbul a gidicem canımGeçen sene karnım burnumdaydı gidememiştimBu yaz denizden çıkmıcam
ben de tatil istiyorum ama
herkese nasilsiniz.bendse yeni oturdu.gerci daha kizimi doyurcam.uyusun cadi.kizlarya havalar cok guzel.hep gezmek istiyorum.tembel oldum iyice.qaza gelmem lazim.yoksa bana ne is filanda yapmam
cinishavalar isininca insan uyusuyor resmen ya hep gezmek dolasmak istiyorkuzular nasil bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…