- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.041
canim ben turkiyede degilim ama turkiyede yasayan arkadaslar yardimci olur sanayeni taşındım ev temizliği için 2 kadın temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.Toplam ne kadar ücret ödemeliyim bu temizlik için yardımcı olacak bayanlara?İlk defa alıyorum bilgisi olan var mı?
vuslatim buyugu niye koye yollamiyosun:26::26:Arkadas da yazmis canim evet kucuk cocuklar icin uygun macunlar var onlardan kullanabilirsin meyve aromalai oluyorlarUyanmadi daha zumrosum gece saat 3 du uyudugunda ben de kalkicam birazdan kahvalti hazirlayip buyuk kizi uyandirayim gec yatti o da uyusun biraz dedim
aynen vuslatim korkuyorum duser falan diyeCanim benim ya sen simdi hic yalniz birakmak istemiyorsun anliyorum seniSen de o zaman gorunmeden gozlersin canim
Ben de kactim balim gorusuruz, kolay gelsin
baya oldu kuzu senle de karsilasamiyoruzben çıktım kızlar karşılaşırsak görüşürüz inşallah şu çocuk diş macunu konusunu merak ettim bi araştırayım
canim ben turkiyede degilim ama turkiyede yasayan arkadaslar yardimci olur sana
vuslatim buyugu niye koye yollamiyosun:26::26:
aynen vuslatim korkuyorum duser falan diyehem ben dislerini fircalamaya yardimci oluyorum yikiyor sonra hadi tekrar macun sur diyor her ne kadar yutulsa da zararli olmasa da asiri olunca zararli olur diye korkuyorum
canim ben turkiyede degilim ama turkiyede yasayan arkadaslar yardimci olur sana
vuslatim buyugu niye koye yollamiyosun:26::26:
aynen vuslatim korkuyorum duser falan diyehem ben dislerini fircalamaya yardimci oluyorum yikiyor sonra hadi tekrar macun sur diyor her ne kadar yutulsa da zararli olmasa da asiri olunca zararli olur diye korkuyorum
baya oldu kuzu senle de karsilasamiyoruz
her yerde satiliyor canim o macunlar cok guzel tadi oluyo
oyle miSenin kuzu macun tadini cok seviyor o zaman azimBazi ozelnedenlerden dolayi canim, ben de gitmiyorum, esimin ailesinden de sadece annesi gelir evime baska hicbirini kabul etmiyorum
Kalan islerimi de hallettim;
Makinadan cikanlari astim
Bir posta daha camasir attim
Kizimi doyurup uyuttum
Kose bucak tavan kenarlari da dahil her yeri supurdum
Yerleri sildim
Toz aldim
Koltuklarin, bazalarin deri kisimlarini sildim
Wc, lavaboyu cifledim, lavabo aynasini sildim
Yemek kaldi, daha ne yapacagima karar veremedim
Daha cocuklar gelince siradan onlari da banyo yaptiricamNeyse oglusumu babasina yikattiririm
küçükken bize de annam alırdı ama unuttum hangi markaydı çilekli falan güzeldi baya
grçi şimdi daha çok çeşit vardır zaman çabuk geçiyor neticede
bu gun pazar loveli ve selin yok diyorum bi seyler eksik diye
askitom da demin online di
yaw bi bakayim selin dogurmus olmasin
kusura bakma canim gecen msj yazmistin okudum ama sonra cevap yazmak icin tekrar yerini bulamadimmeraba azerinn
bende bakınıyodum dünden beri sayfaları okuyodum birden senin seslendiğini görünce bir hoş oldum
bende yazayım ne yaptım bugun,ben pek iş yapmam hafta sonu herkes evde ayak altında
mutfağı tip köşe temizledim
ocak,beyaz eşyalar domestosla silindi
dolaplar dünzenlendi
pazar mazemeleri sirkeli suda yıkanıp kurulanıp dolaba yerleştirildi,bu arada yemek yendi oğluşuma hamburger yaptım ev usulü
iki makine çamaşır yıkandı yağmur yağıyo serilemedi:)
asıl temizlik günüm yarın benimm
ay azeincim bende geçenlerde sardım tam iki saatte bi tencere sarabildim ölmüştüm wallaa
yerkende kıyamadım ne zorlukla sarmıştım die
afiyet olsun şekerim
kusura bakma canim gecen msj yazmistin okudum ama sonra cevap yazmak icin tekrar yerini bulamadim
bu gun pazardi dimi hepten kafayi siyirdim pazartesi zannediyorum deminden beri
ben de oyle sariyorum elian ya tam 2 saatte bi tencerebelim boynum tutuluyor resmen elian senin 2 cocugun mu vardi:26:
evet canım 2 tane oğlum var biri 8 yaşında diğeri 2 bucuk:)
Allah bagislasin canimben simdi cikiyorum kizimi yediriyim yine gel ama tamam mi
oyle miafedersin vuslatim ya habire farkinda olmadan ozeline giriyorum ama iyi yapiyosun
ellerine saglik canim ne guzel oglusu babasi mi yikicak benim kizin da basina son gelenlerden sonra babasi daha bi ilgili oldu eskiden kanepeden kalkmayan adam simdi baya baya zaman geciriyor kiziyla
eneeee bize neen anam almadi ki o macundan kendimi ezik hissettim yaw
Gunaydin kizlar
bu gun bu resmi gordum topigimize yakisir diye ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?