En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim ben turkiyede degilim ama turkiyede yasayan arkadaslar yardimci olur sana
vuslatim buyugu niye koye yollamiyosun:26::26:
Canim benim ya sen simdi hic yalniz birakmak istemiyorsun anliyorum seni Sen de o zaman gorunmeden gozlersin canim

Ben de kactim balim gorusuruz, kolay gelsin
aynen vuslatim korkuyorum duser falan diyehem ben dislerini fircalamaya yardimci oluyorum yikiyor sonra hadi tekrar macun sur diyorher ne kadar yutulsa da zararli olmasa da asiri olunca zararli olur diye korkuyorum
ben çıktım kızlar karşılaşırsak görüşürüz inşallah şu çocuk diş macunu konusunu merak ettim bi araştırayım
baya oldu kuzu senle de karsilasamiyoruz
her yerde satiliyor canim o macunlar cok guzel tadi oluyo

Neler yaptim
  • nevresimleri degistim
  • yataklari topladim
  • nevresimleri yikadim astim
  • beyaz battaniyemi camasir suyunda bi guzel yikadim
  • ondan baska 1 makine daha camasir yikadim astim
  • bulasiklari yikadim
  • ekmek sepetini temizledim
  • copleri topladim cop kovalarini yikadim
  • ocagi ovdum
  • caydanligi demligi yikadim parlattim
  • pencere onlerini sildim
  • kapi onunu sildim
  • banyoyu wc yi lavaboyu fayanslari camasir suyuyla ovdum duruladim
  • aynasini sildim havlusunu degistim
  • kizimin lazimligini camasir suyuyla yikadim
  • oyuncaklarini duzenledim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • toz aldim
  • kizima yemek yaptim
  • camasir katladim

Son düzenleme:

Senin kuzu macun tadini cok seviyor o zaman azimBazi ozelnedenlerden dolayi canim, ben de gitmiyorum, esimin ailesinden de sadece annesi gelir evime baska hicbirini kabul etmiyorum

Kalan islerimi de hallettim;
Makinadan cikanlari astim
Bir posta daha camasir attim
Kizimi doyurup uyuttum
Kose bucak tavan kenarlari da dahil her yeri supurdum
Yerleri sildim
Toz aldim
Koltuklarin, bazalarin deri kisimlarini sildim
Wc, lavaboyu cifledim, lavabo aynasini sildim
Yemek kaldi, daha ne yapacagima karar veremedim
Daha cocuklar gelince siradan onlari da banyo yaptiricamNeyse oglusumu babasina yikattiririm

küçükken bize de annam alırdı ama unuttum hangi markaydı çilekli falan güzeldi baya
grçi şimdi daha çok çeşit vardır zaman çabuk geçiyor neticede

Senin kuzu macun tadini cok seviyor o zaman azimBazi ozelnedenlerden dolayi canim, ben de gitmiyorum, esimin ailesinden de sadece annesi gelir evime baska hicbirini kabul etmiyorum
oyle miafedersin vuslatim ya habire farkinda olmadan ozeline giriyorumama iyi yapiyosun
ellerine saglik canimne guzel oglusu babasi mi yikicakbenim kizin da basina son gelenlerden sonra babasi daha bi ilgili oldu eskiden kanepeden kalkmayan adam simdi baya baya zaman geciriyor kiziyla
küçükken bize de annam alırdı ama unuttum hangi markaydı çilekli falan güzeldi baya
grçi şimdi daha çok çeşit vardır zaman çabuk geçiyor neticede

eneeee bize neen anam almadi ki o macundan kendimi ezik hissettim yaw

meraba azerinn
bende bakınıyodum dünden beri sayfaları okuyodum birden senin seslendiğini görünce bir hoş oldum
bende yazayım ne yaptım bugun,ben pek iş yapmam hafta sonu herkes evde ayak altında

mutfağı tip köşe temizledim
ocak,beyaz eşyalar domestosla silindi
dolaplar dünzenlendi
pazar mazemeleri sirkeli suda yıkanıp kurulanıp dolaba yerleştirildi,bu arada yemek yendi oğluşuma hamburger yaptım ev usulü
iki makine çamaşır yıkandı yağmur yağıyo serilemedi:)
asıl temizlik günüm yarın benimm

ay azeincim bende geçenlerde sardım tam iki saatte bi tencere sarabildim ölmüştüm wallaa
yerkende kıyamadım ne zorlukla sarmıştım die
afiyet olsun şekerim

kusura bakma canim gecen msj yazmistin okudum ama sonra cevap yazmak icin tekrar yerini bulamadim
bu gun pazardi dimi hepten kafayi siyirdim pazartesi zannediyorum deminden beri

Son düzenleme:
kusura bakma canim gecen msj yazmistin okudum ama sonra cevap yazmak icin tekrar yerini bulamadim
bu gun pazardi dimi hepten kafayi siyirdim pazartesi zannediyorum deminden beri

önemli değil canım benim
evet pazar bugün:)
eşim evde oğlum evde bide küçük oğlum üç erkek bir oluyolar evin halini düşün artık
tek ayak basmadıkları mutfak (onunda kapısını kilitliyorum)onun için bi orayı halledeyimde yarına işim azalsın dedim

ya annem her istediğimizi heveslendiğimizi almak istedi hep gücünün yettiğince aldı da
babamızın yokluğunu hissettirmemek için elinden geleni fazlasıyla yaptı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…