- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.121
ben de vardim da heruf bi oturtmadi pc basinasimdi de kiz geliyo parktan
bu arada bebeli hatunlar yemek topigimde cocuklar icin meyveli muhallebi paylastim bi bakin gecen kizima yaptim ba yil di
ben de vardim da heruf bi oturtmadi pc basinasimdi de kiz geliyo parktan
bu arada bebeli hatunlar yemek topigimde cocuklar icin meyveli muhallebi paylastim bi bakin gecen kizima yaptim ba yil di
senii seniii
dur bi bakimm
bakalım bakalım beğenecek mi beni arsız
eveetttt
ben yorum bilem yaptım
denicem bende severlerse çok güzel olur
oyle mi ne guzel vuslatim sabirsizlikla bekliyorumben de pasta yaptim gecen onu eklicem
ay ne guzel dogum gunu kutlu olsun kizininkac yasina basiyo canim
Allahim guzel anlamli saglikli bi yil nasip etsin
begendiniz mi
hep oyledir zaten ogle yemeginin bulasiklarini yikar yikamaz aksam yemegi baslarbugünki işleri bitirdik şükür şimdi akşam yemeği faslı başlar
öle oluyo canım ya hava güzel olunca insanın kendini dışarı atası geliyo,bu gün bende çok baktım dışarı çocukları alıyım çıkıyım diye ama ora bura derken akşam oldu
he bu arada ismimi ben pek beğenmem ama teşekkür ederim canım
nerdesin lovelim merak ettim seni :26selam kızlar
bugün ben de ortalık topladım
bulaşıkları makineden çıkardım yenisini koydum
tuvalet banyoları yıkadım
yerleri sildim
yarına toz alırım
makineye çamaşır atarım
balkonu uıkarım
ablam hosgeldiniyi akşamlar hanımlar
gordum vuslatim cok tesekkur ederim tekrar ekledigin icin tarifleriTeşekkürler azim15 yaşına attı ayağını kızım Amin canımcım sağol Şimdi eklicem canım tatlımı nevoşun topiğe eklediğim 1-2 tarifte var onları da araya kaynatırım:112:
begenmenize sevindim canimbeğendik canımcım elmalı olması büyük şans kızım elmayı sever
gunaydin canimeflos evdemisin sen ya yooosam son vukuattan sonra heruf seni isten mi cikardi
ha bu arada o is noldu ya kadinla konustun mu:26:[/QUO
evet azerin o günden sonra sadece bir gün gittim işe sabah sıkı sıkı tembih ettim kadını bir daha yapacağını sanmıyorum . arada erken gelip kontroller yaparsam bir daha bırakamaz heralde . evet evdeyim ama işe gitmeyişimin sebebi bu olay değil. daha önce de söyledimmi bilmiyorum bizim adam işler yoğun olduğu günler, yani ihtiyacı olunca çağırıyor, birde benim duruşmam olursa gidiyorum . bu hafta evdeyim . halimden de memnununum... işe gittiğim günler ev perişan oluyor ..
bu arada çay da manzara da çok güzel neresi olduğunu biliyormusun , bizim karadeniz sahillerine benziyor ama ben çıkaramadım . ama çayımı ısıtıp içicem şimdi canım çekti
gunaydin canimevet soylemistin:26:bu arada kp size kaliyordu dimi:26:sen isteyken ona kim bakiyo peki:26::26:
evet azerin kp 3 yıldır yani kv öldüğünden beri bizde kalıyordu eşimden başka 3 oğlu ve 2 de kızı olmasına rağmen , çok şükür bakıma ihtiyacı yok sabahları eşimle beraber çıkıyordu evden akşam geliyordu . ama bir hafta önce eltime gitti . eşime de benim son zamanlarda surat astığımı söylerek şikayet etmiş . ama çok kalmaz orda kış gelmeden , havalar biraz serinleyince tekrar gelir .birini bulsak evlendirecez evlenmek istiyor ama uygun birini bulamıyoruz :)
o kadar cocugu varsa hep sizde kalmasi ne kadar dogru bi kac ay birinde bi kac ay digerinde kalsa kimseye yuk dusmemis olur
zaman geliyo insan cocuklarina bile bakarken off diyo sonucta koskoca adam zor oluyodur sana da
yasli olunca da her sey dokunuyor insana ona da hak vermek lazim
bu yasta evlenmek mi istiyor masallah yaevlenince nerede kalacak peki
selam canimbitti mi isler ay ben acaip uyusuk oldum ya havalar isininca gunes cikti mi ben batiyorum,aksam gunes batinca ben diriliyorum bu arada ismin guzelmis canim
masallah selinimselin kiz su loveliyi goruyon mu he nerelere kayboldu:26:
bu arada gecen sormustum tekrar sorayim normal dogum mu yapacaksin:18:
Ben geldim temizliğim bitti yarın anama gidiyorum pazar akşamaı dönücem ev temiz kalsın ddim
Evin mobilyalarını çektim altlarını süpürdüm sildim
Nevresimlerimi değiştrdm yenisini serdim
Toz aldım
Camların kenarlarını sildim
Kapıların tozunu aldım
Balkonu yıkadım
Renklileri makinaya attım astım
Koltukları süpürdüm derilerini sildim
Mutfak dolaplarını beyaz esylarını sildim
Masa sandalyelerini sildim
Ocagı temizledim demirlerini yıkadım
Fırını sildim
Bulaşık makinamın altını sildim
Toz makinasını sildim
Tezgah üstündekileri yıkadım
Beyaz esyalarını sildim
Buzdolabının içini düznldimtezgahı cifle domestosla ovdum
Çöp kovasını çamaşır suyuyla yıkadım
Banyo raflarını sildim içlerini düzenledim
Aynalarını sildiml
Banyo kovalarımı yıkadım
Lavaboyu küvetini cifle domestosla ovdum duruladım
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Yerleri domestosla fırçaladım duruladım sildim
Banyo paspalarını makinaya attım
Wc yi yıkadım duruladım
Duşumu aldım kahvaltımı yaptm saçımı kuruladım o arada da yemeğii koydum ateşe accık dinlenip saçımı fönleyip makyajıı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?