En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

her konuya dalıyom ne var ne yok diye ama bazılarına yorum yapamıyorum diyecek söz kalmıyor bazen
sen tavsiye ver hangi konulara yazım sen nerelerde takılıyosun şekerim

selam kizlar nasilsiniz.ben bir kac gundur fena temizlige girstim.evi piril piril yaptim.ve her gun kizlari disari cikartim.baya yorulmusum bir kac gundur.simdi anliyorum.zulus aldiklarim muhtesem.gule gule giy/bende heves ediyorum evde giyiyorum.kapali oldugum icin disari giyemiyorum.evde giyinip kocise gosteriyorum.

züloş hepsi çok güzel

ama ben eteğe bittim,bayıldım çok çok güzel

iyi günlerde kullan bebeğim hepsini

her konuya dalıyom ne var ne yok diye ama bazılarına yorum yapamıyorum diyecek söz kalmıyor bazen
sen tavsiye ver hangi konulara yazım sen nerelerde takılıyosun şekerim
Canım ben şu anda sadece burda takılıyorum
Ama msj sayini arttırmak istiyorsan oyun bölümüne takıl
Teşekkür ederim Çinis
E o da güzel asıl olan herufun görmesi zaten
züloş hepsi çok güzel

ama ben eteğe bittim,bayıldım çok çok güzel

iyi günlerde kullan bebeğim hepsini
Teşekkür ederim estoseteğe ben de bayıldım civil civil renkli olması hoşuma gitti
Kızlar günaydın ben geldim nasılsınız
Askitom hoşgeldinsen gittin geldin de ben hala anamlardayim yakadını bize gitmeye ikna edemiyorum

Hoşbulduk azim. Niye gelmi anan size
Bu arada tulumun çok güzel azim çok beğendim güle güle giy ben kolsuz giyemem kociş keser beni:)))

Selam
Evet dün yatak odasının temizliğini de bitirdim. Evin rutin işlerini yaptıktan sonra yatak odasına geçtim.
Önce perdeleri çıkarıp makinaya attım. Sonra tekrar süpürgeyi açıp bazayı dolapları çekip dip köşe, tavanl kenarlarını süpürdüm. Camları sildim, balkon kapısını sildim. Dolapları, komidinleri sildim, şifonyerin üzerini boşalttım, silip tekrar yerleştirdim. Yerleri mikrofiber bezle, suyuna da biraz domestos katıp sildim. Kışlık yorganı kaldırıp uyku setinin yorganını çıkardım. Nevresimleri değiştirdim. Perdeleri taktım ve yatak odasını da aradan çıkarmış oldum
Geriye küklerin odası, büyük kızımın odası ve mutfak kadıBu hafta hepsinni bitirmem lazımEnerji içeceğimi alsam ne yapsam

aa aa bugün kimsecikler yookk

ben yinede yazayım ne yaptım ne ettim

asıl işlerim dün dü haftalık temizliğim vardı işlerin büyük bölümü bitmişti

bugün sadece şunları yaptım:

yatak odasını topladım havalandırdım

salonu süpürdüm toz aldım yerlerini sildim ,balkonu topladım sildim,çamaşır astım,sonra katladım kaldırdım

dün mutfak tolaplarını asprinle silmiştim içli dışlı,bugün bulaşıkları mak. dizdim topladım şarjlı süpürgeyle süpürdüm,akşam yemeğim hazır

banyo,wc yıkandı ovuldu

oğlumun veli toplantısı vardı okula gittim geldim kocişimi bekliyorum

benden bu günlük bu kadar

Son düzenleme:
Günaydın canlar özledim sizi annemlerden dün geldik ama bizim burda kabloları yeniliyolarmis net yoktelden giriyorum
Net yokken baya bi iş yaptım amainşallah düzelir bu gün:26:

Vuslatim neler yapmışsın öyleama çok yorulmushsumdur:26:çocuklar koydemiydi bari
Azim cicilerin çok güzel tatlım güle güle kullanTulumuna ve notalı bluzuna ayrıca bayıldım:81:
Teşekkür ederim vusonotali bluzun çok güzel bi de kolyesi var
Daha ne olsun canım yane hamaratsiniz böyle yoklugum size iyi gelmiş sanki

hoşgeldin azerincim

öle deme kız özledim walla

giriyorum bakıyorum aa kimse yok sorma baya bir hamarat oldum şahsen şuanda çilek reçeli yapıyorum ay kıvamı tutar inşallah:18:

bugün 8 de kalktım ,yatak odalarını topladım havalandırdım

solanu topladım dün süpürmüştüm bugün iyi durumda yerlerini sildim sadece

çocuk odasını topladım antre ile birlikde orayıda süpürdüm yerlerini sildim

mutfağı topladım bulaşıkları mak. attım süpürdüm yerlerini sildim

banyoya şöle bi el attım ,wc yi domestosla yıkadım

makinaya çamaşır attım,öğlene yemek yapılacak

öğleye kadar iş kalmasın istedim,öğleden sonra dr. gitcem her şey hazır olsun

Ellerine sağlık eliandoktora mı gideceksin neden ki kötü bi şey yoktur umarım:18:

çok şey yapasım var ama evde oğlum ve eşim var yapamıyorum
sabah yarım saatte ancak ortalık toplayıp çıkıyorum oysa yerler mobilyalar toz içinde
sabahım 6.30unda evi süpürsem bebekli komşuma ayıp olur diye süpüremiyorum
eşim benden önce evde oluyor oğlan uyuyor oluyor yine süpüremiyorum
bu sefer uyanınca ses olsun istemiyorlar doğal olrak yine süpüremiyorum bu hafta sonuna kadar böyle
süpüremeyince silemiyorum silemeyince toz alamıyorum onlar olmayınca sen istediğin kadar derli toplu tut
gece elimde bezle yerleri temizliyorum olmuyor sadece görünürdekiler gidiyor
nasıl yapsam el atın bana kızlar çok üzülüyorum yaaaaaaa
bi de okul bitiyor bu sefer sabahtan akşama kadar evde olacaklar evi bişeyler götürür artık püüüüüüüüüüüüüüfffffff

oyun bölümünde ne oluyor oyun oynadıkça sayımı artıyor ki:26:

durum vahim desene Allah kolaylıklar versin. böyle durumlar için heralde sessiz elektrik süpürgeleri kurtarıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…