En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya kızlar bi sorum olacak.

- bazı evlere giriyorum böyle yumuşatıcı gibi detarjan kokuyo heryer tertemiz kokuyo. ben temzilik de yapsam bi yemek yapınca heryer yemek kokuyomuş gibi geliyo. ki ben mutfak kapısını kapatırım yemek yaprken.

sizce ne kullanıyorlar? ya da nasıl yapıyorlar?

- ayrıca aranızda kışlıklarını kokulu çöp poşetlerine koyan var mı? hangisi daha güzel kokuyo?

- güzel ve uzun süre kokan bi yumuşatıcı tavsiye edermisiniz? yalnız öyle çok kadınsı kokmasın sonuçta eşimin kıyafetleri de aynı yumuşatıcıyla yıkanacak

bende sinir oluyorum evde yemek kokusuna

ben antreye otomatik sprey kokulardan koydum yarım saatte fıslıyo güzel kokuyo

burda bi şey okumuştum yumşatıcıyı su ilave edip ocakta kaynatıyorlarmış güzel kokuyomuş ev, bende bi denicem

yumşatıcı olarak ben vernel kullanıyorum çokda memnunum

zaman zaman bende seninle aynı duygulara kapılıyorum
itfaiyeci çağırsam da su tutsa , yada toptan yaksam gitse diye ama bu topik benim için çok faydalı oldu azerin ve diğer kızlar sağolsun süper gaza getiriyorlar en azından günlük işlerimi düzenli yapar oldum . soruna gelince benim komşum yemeğini sabah erkenden temizlikten önce yani saat 8-8.30 gibi yapyor sonra da evini havalandırıp temizliyor . Birde sulu süpürgesinin suyuna yumşatıcı katıyormuş nasıl oluyorsa onun da evi mis gibi kokar her seferinde. çöp poşetlerine gelince çok sağlıklı bulmuyorum ama bende koyuyorum kışlıkları çöp torbalarına . lavantalı, limonlu , portakallı çöp torbaları var lavantayı tavsiye ederim . yumşatıcı olarak daa lavanta kullanabilirsin unusex nede olsa :)

temizlik yapamayınca utanıp yazamıyorum okuyup gidiyorum hehehe

idolümsün ask hayranım sana
ama burası sayesinde evim her daim derli toplu işim birikmiyor mikemmel olmasa da her daim temiz

ya onları pek sevmiyorum ben. milletin evine girer girmez oda parfümü değil ama deterjan gibi kokan bi temiz koku geliyor burnuma. sormaya da utanıyorum. off!

ay evet ben bu topic sayesinde birazcık temizlik yapar oldum. yemeği o saatte yapmam benim için imkansız. çalışıyorum ve saat 06:50'de evden çıkıyorum :) ayrıca temizliği genelde haftasonu yapabiliyorum.

yahu bi bahar temizliği yapayım dedim. dünya kadar problem çıktı. bi dolap yaptıralım ondan sonra yaparız dedik olmadı, kornişler var takılacak onlar çıksın aradan dedik kornişler öyle duruyo temmuzda izinde olucaz. yani benim ki Kış temizliği olacak anladığım kadarıyla. offf. umarım bir gün yaparım :)

iyi olur valla ben kıza değişik ne yedirsem diye düşünüyorum

eli hızlı ayağı hızlı olunca bide isteyince kimse yetişemez ardına

offf evim berbat. itfaiye çağırsam bi su tutar mı ki acaba? :44::44::44::44::44::44::44:

Canım her evin kendine özgün kokusu vardır
Sen hissetmezsin ama başka biri de senin evinin güzel koktugunu dusunuyodur
Yumuşatıcı olarak Yumoş öneririm
temizlik yapamayınca utanıp yazamıyorum okuyup gidiyorum hehehe

idolümsün ask hayranım sana
ama burası sayesinde evim her daim derli toplu işim birikmiyor mikemmel olmasa da her daim temiz
Ama olur mu öyle lovelim Biz burda bi tek temizlik mi konuşuyoruzben özlüyorum seni
iyi olur valla ben kıza değişik ne yedirsem diye düşünüyorum
Şimdi evde degilim ama akşam yazarım inşallah canım
kızlar benim ne zaman ikinci klabim gelicek
Evet yanlış hatırlamıyorsam 500 msj sonra olacak:26:
sanırsam 12 mesaj sonra

Estos kız hayırsız Nerelerdesin

çok da heveslenme kız sonra attan düşmüşe dönersin

zaten yarım bi aklım var ona da pek güven olmaz söyliim

ama 500 mesajdan sonra 2 kalp oluyor sanırsam:44:

azerinn onayladı şekerim olmazsa sizin mesajlarınızı alıp üstüne eklerim hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar alışveriş bitti eve dönüyorum canım çıktı ama ya bi de babet giymistim
Ama çok güzel ciciler aldık yarın eklerim fotolarıni

Ultraanne canım ikinci kalbin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…