- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.161
taaam o zaman soyle yapiyoruz ben senin msj sayini soylemiyorum sen de benim erkenci olmadigimi kimseye soyleme
ya kızlar bi sorum olacak.
- bazı evlere giriyorum böyle yumuşatıcı gibi detarjan kokuyo heryer tertemiz kokuyo. ben temzilik de yapsam bi yemek yapınca heryer yemek kokuyomuş gibi geliyo. ki ben mutfak kapısını kapatırım yemek yaprken.
sizce ne kullanıyorlar? ya da nasıl yapıyorlar?
- ayrıca aranızda kışlıklarını kokulu çöp poşetlerine koyan var mı? hangisi daha güzel kokuyo?
- güzel ve uzun süre kokan bi yumuşatıcı tavsiye edermisiniz? yalnız öyle çok kadınsı kokmasın sonuçta eşimin kıyafetleri de aynı yumuşatıcıyla yıkanacak
ya kızlar bi sorum olacak.
- bazı evlere giriyorum böyle yumuşatıcı gibi detarjan kokuyo heryer tertemiz kokuyo. ben temzilik de yapsam bi yemek yapınca heryer yemek kokuyomuş gibi geliyo. ki ben mutfak kapısını kapatırım yemek yaprken.
- ayrıca aranızda kışlıklarını kokulu çöp poşetlerine koyan var mı? hangisi daha güzel kokuyo?
- güzel ve uzun süre kokan bi yumuşatıcı tavsiye edermisiniz? yalnız öyle çok kadınsı kokmasın sonuçta eşimin kıyafetleri de aynı yumuşatıcıyla yıkanacak
temizlik yapamayınca utanıp yazamıyorum okuyup gidiyorum hehehehep oyledir zaten ogle yemeginin bulasiklarini yikar yikamaz aksam yemegi baslar
nerdesin lovelim merak ettim seni :26azar bile ugramiyinca
ablam hosgeldin
gordum vuslatim cok tesekkur ederim tekrar ekledigin icin tarifleriayrica cilekli tart superdi ben alinti sandim once
begenmenize sevindim canimcorba tarifi de yazicam aksam zaman bulursam
Ben geldim temizliğim bitti yarın anama gidiyorum pazar akşamaı dönücem ev temiz kalsın ddim
Evin mobilyalarını çektim altlarını süpürdüm sildim
Nevresimlerimi değiştrdm yenisini serdim
Toz aldım
Camların kenarlarını sildim
Kapıların tozunu aldım
Balkonu yıkadım
Renklileri makinaya attım astım
Koltukları süpürdüm derilerini sildim
Mutfak dolaplarını beyaz esylarını sildim
Masa sandalyelerini sildim
Ocagı temizledim demirlerini yıkadım
Fırını sildim
Bulaşık makinamın altını sildim
Toz makinasını sildim
Tezgah üstündekileri yıkadım
Beyaz esyalarını sildim
Buzdolabının içini düznldimtezgahı cifle domestosla ovdum
Çöp kovasını çamaşır suyuyla yıkadım
Banyo raflarını sildim içlerini düzenledim
Aynalarını sildiml
Banyo kovalarımı yıkadım
Lavaboyu küvetini cifle domestosla ovdum duruladım
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Yerleri domestosla fırçaladım duruladım sildim
Banyo paspalarını makinaya attım
Wc yi yıkadım duruladım
Duşumu aldım kahvaltımı yaptm saçımı kuruladım o arada da yemeğii koydum ateşe accık dinlenip saçımı fönleyip makyajıı yapıcam
bende sinir oluyorum evde yemek kokusuna
ben antreye otomatik sprey kokulardan koydum yarım saatte fıslıyo güzel kokuyo
burda bi şey okumuştum yumşatıcıyı su ilave edip ocakta kaynatıyorlarmış güzel kokuyomuş ev, bende bi denicem
yumşatıcı olarak ben vernel kullanıyorum çokda memnunum
zaman zaman bende seninle aynı duygulara kapılıyorum
itfaiyeci çağırsam da su tutsa , yada toptan yaksam gitse diyeama bu topik benim için çok faydalı oldu azerin ve diğer kızlar sağolsun süper gaza getiriyorlar en azından günlük işlerimi düzenli yapar oldum . soruna gelince benim komşum yemeğini sabah erkenden temizlikten önce yani saat 8-8.30 gibi yapyor sonra da evini havalandırıp temizliyor . Birde sulu süpürgesinin suyuna yumşatıcı katıyormuş nasıl oluyorsa onun da evi mis gibi kokar her seferinde. çöp poşetlerine gelince çok sağlıklı bulmuyorum ama bende koyuyorum kışlıkları çöp torbalarına . lavantalı, limonlu , portakallı çöp torbaları var lavantayı tavsiye ederim . yumşatıcı olarak daa lavanta kullanabilirsin unusex nede olsa :)
hep oyledir zaten ogle yemeginin bulasiklarini yikar yikamaz aksam yemegi baslar
nerdesin lovelim merak ettim seni :26azar bile ugramiyinca
ablam hosgeldin
gordum vuslatim cok tesekkur ederim tekrar ekledigin icin tarifleriayrica cilekli tart superdi ben alinti sandim once
begenmenize sevindim canimcorba tarifi de yazicam aksam zaman bulursam
hayranım sana aşk1 , hele de şu 12 de işleri bitirip duş alıp makyaj yapman yokmu , inan her eve lazım senden ,nazar değdirmeden maşallah diyeyim . şimde gelde senden sonra yaptıklarımı yaz buraya utanıyorum valla
sanırsam 12 mesaj sonrakızlar benim ne zaman ikinci klabim gelicek
11 tane kaldı şimdi
offf evim berbat. itfaiye çağırsam bi su tutar mı ki acaba? :44::44::44::44::44::44::44:
Canım her evin kendine özgün kokusu vardırya kızlar bi sorum olacak.
Ama olur mu öyle lovelim Biz burda bi tek temizlik mi konuşuyoruztemizlik yapamayınca utanıp yazamıyorum okuyup gidiyorum hehehe
idolümsün ask hayranım sana
ama burası sayesinde evim her daim derli toplu işim birikmiyor mikemmel olmasa da her daim temiz
Şimdi evde degilim ama akşam yazarım inşallah canımiyi olur valla ben kıza değişik ne yedirsem diye düşünüyorum
Evet yanlış hatırlamıyorsam 500 msj sonra olacak:26:kızlar benim ne zaman ikinci klabim gelicek
sanırsam 12 mesaj sonra
çok da heveslenme kız sonra attan düşmüşe dönersin
zaten yarım bi aklım var ona da pek güven olmaz söyliim
ama 500 mesajdan sonra 2 kalp oluyor sanırsam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?