- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.181
tamam azerincim ama temizliğimi yaptım yapınca aferin diyonuz yaaa seviniyorumm heheheheheAma olur mu öyle lovelim Biz burda bi tek temizlik mi konuşuyoruzben özlüyorum seni
naber kızlar benim bugün büssürü işim var kolaylık dileyin emi
tamam azerincim ama temizliğimi yaptım yapınca aferin diyonuz yaaa seviniyorumm hehehehehe
kolay gelsinnnnn
iyilik canimcim anamlardayim evi terk ettim dermisimNehaber tatlışım
iyilik canimcim anamlardayim evi terk ettim dermisim
dun misafir vardi o yuzden annemlere geldik gece de kaldik bu gun annemi alip eve gidicez babam turkiyeye gitti de bu sabah
Kız ailenden herkes geliyor, bir sen gelemedin tr yeTakılsaydın babanın peşine sen de
hee heruf de onu diyordu zatenhem bu sefer is icin gitmedi babam vuso is arkadaslariyla tatile gitti hayat ona guzel valla
kardesim mezun oldugunda mutlaka goturecekler bu sefer kacarlari yok
Oyy kıyamam götürmüyorlar mı seni tatile
Ben de gidemiyorum tatile, 4 çocukla nasıl tatil yapacaksam
buyuk ihtimal bu ayin sonu ,ya da gelecek ayin baslarinda koye gideriz esimin ailesinin yanina 1 hafta falan orda kalirizondan sonra ben 1 hafta konusurum beni hic bir yere goturmuyorsun diye belki bi yerlere goturur
oyle soyleyince baya gaza geliyo dimi insan
Merhaba kızlar alışveriş bitti eve dönüyorum canım çıktı ama ya bi de babet giymistim
Ama çok güzel ciciler aldık yarın eklerim fotolarıni
Ultraanne canım ikinci kalbin hayırlı olsun
demek ki gaz her zaman kotu br sey degilmishe valla ben fena gaza gelip kalkıp iş yapmak istiyorum
kendi yazdıklarım değil sadece
sizin yaptıklarınızda fena gaz veriyor
canım bu arada en çok gaz aldıklarım aşk1 estoş vuslat bide sensin
sizin kalpleriniz ve mesaj sayınızın yanında benimki cücük gibi kaldı ama neysebu da bir başarı kulübe abone olduk nede olsa
evet karşınız da yorgun ama gururlu bir asker var. hehe halı yıkadım bugün 4 tane shagyy hepsi nasıl güzel oldular varya. yatak odamla mutfak kaldı onlarıda deterjanla köpürtüp ıslattım beklsein kirler kabarsın onlarıda yarın sabah yaparım herlade. ohhhhh misssssssss.
azerin gule gule kullan hepdi harika cok zevklisin ayakkabilarina bayildim bu arada kac bedensin etegi pant gorunce herhalde 34 falan dedim :)) eteginde super tulumunada bayildim ayyy hepsi harka gule gule giy insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?