En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hee heruf de onu diyordu zatenhem bu sefer is icin gitmedi babam vuso is arkadaslariyla tatile gittihayat ona guzel valla
kardesim mezun oldugunda mutlaka goturecekler bu sefer kacarlari yok

Oyy kıyamam götürmüyorlar mı seni tatile
Ben de gidemiyorum tatile, 4 çocukla nasıl tatil yapacaksam

Oyy kıyamam götürmüyorlar mı seni tatile
Ben de gidemiyorum tatile, 4 çocukla nasıl tatil yapacaksam

buyuk ihtimal bu ayin sonu ,ya da gelecek ayin baslarinda koye gideriz esimin ailesinin yanina 1 hafta falan orda kalirizondan sonra ben 1 hafta konusurum beni hic bir yere goturmuyorsun diye belki bi yerlere goturur

buyuk ihtimal bu ayin sonu ,ya da gelecek ayin baslarinda koye gideriz esimin ailesinin yanina 1 hafta falan orda kalirizondan sonra ben 1 hafta konusurum beni hic bir yere goturmuyorsun diye belki bi yerlere goturur

İnşallah güzel bir tatil geçirirsin canımcım Azim benim cimcime uyandı kaçtım ben

Merhaba kızlar alışveriş bitti eve dönüyorum canım çıktı ama ya bi de babet giymistim
Ama çok güzel ciciler aldık yarın eklerim fotolarıni

Ultraanne canım ikinci kalbin hayırlı olsun

sizin kalpleriniz ve mesaj sayınızın yanında benimki cücük gibi kaldı ama neyse bu da bir başarı kulübe abone olduk nede olsa

evet karşınız da yorgun ama gururlu bir asker var. hehe halı yıkadım bugün 4 tane shagyy hepsi nasıl güzel oldular varya. yatak odamla mutfak kaldı onlarıda deterjanla köpürtüp ıslattım beklsein kirler kabarsın onlarıda yarın sabah yaparım herlade. ohhhhh misssssssss.

Gunaydin kizlaryine annemlerdeyizdun gittik eve banyo yaptik falan kizima bi kac parca bi seyler getirdik geldik
bu aksam eve done biliriz insallah
aksam eve gidince cicilerimin fotolarini cektim

pantolonlarin renkleri farkli cikmis birisi koyu murdum yesili,digeri su yesili

tuluma bayildim

bi de pijama takimi aldim ama o su anda uzerimde oldugu icin fotosunu cekemedim

he valla ben fena gaza gelip kalkıp iş yapmak istiyorum
kendi yazdıklarım değil sadece
sizin yaptıklarınızda fena gaz veriyor
canım bu arada en çok gaz aldıklarım aşk1 estoş vuslat bide sensin
demek ki gaz her zaman kotu br sey degilmistamam tamam anladim igrenc bi espiri oldu
sizin kalpleriniz ve mesaj sayınızın yanında benimki cücük gibi kaldı ama neyse bu da bir başarı kulübe abone olduk nede olsa
canim bizde baslarken bu kadar degildi msj sayimiz az daha gayret accik parmaklari calistiracan

temiz hali gibisi var mi yaev ne kadar temiz olursa olsun halilar kirliyse fosss

dun annemlerde neler yaptim
mutfak dolaplarini icli disli temizledim baya tozlanmisti
buzdolabini icli disli temizledim duzenledim
mutfagi supurdum
toz aldim
wc lvaboyu ovdum banyoyu dolaplarini sildim duzenledim

Eve gidince
esim dustayken hemen ortaligi topladim baya daginik birakmistik
mutfak tezgahini falan sildim bulasik yokdu
aldiklarimi askiya gecirip dolaba kaldirdim
supurge actim
esim icin pantolon gomlek utuledim
camsir katladim yerlestirdim
dus aldim cay ictik donduk

azerin gule gule kullan hepdi harika cok zevklisin ayakkabilarina bayildim bu arada kac bedensin etegi pant gorunce herhalde 34 falan dedim :)) eteginde super tulumunada bayildim ayyy hepsi harka gule gule giy insallah

azerin gule gule kullan hepdi harika cok zevklisin ayakkabilarina bayildim bu arada kac bedensin etegi pant gorunce herhalde 34 falan dedim :)) eteginde super tulumunada bayildim ayyy hepsi harka gule gule giy insallah

cok tesekkur ederim canimbenim de icime sindi aldiklarim
36 bedenim canimpantolon bedenim de 27
ayakkabi pek icime sinmemisti esimin secimiama sen de begendigine gore guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…