- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.481
Tamm bacım anlatmıyom daha yüreğine inmesinne olur daha fazla anlatma yüreğime inecek
Tşkr lovelicim yarın anneme gitcez kocişle pazar akşamı döncez ev temiz kalsın dedimmaşallahhhh sana askcımmmm
tşkr tatlım üşenip yapamayanlara ilham gelsin diye anlatıyoz burdasüpersin.imrendim gerçekten
İwet azim olmayımca kimseler ugramıyo topiğeazerin olmayınca baya boş kalıyor topik
vuslatta yok herhalde
yaz tatili gelince herkes biyerlere gitti herhalde
Ewet canım sabah erkenden uyanmak çok iyi oluyo hem daha dinç oluyo insan hemde öglene kadar bitirmiş oluyosunhey maşşallahinanır mısın okurken enerjim tükendi boşa demiyorlar erken kalkan yol alır diye
canım biz senelerdir ihlasınkini kullanırız evet baya sesli ama çok mükemmel özellikleri var ve biz dip köşe her hafta süpürürüz haftada 1 dip köşe temileriz 6 gün temizlik olmaz 1 haftada kirlenmez komşular falan şaşırır kaç tane komşu öyle bizden gaza gelip aldılar hele birinin4 çocugu var ve çok memnun tek dez avantajı sesi ee her nimetin bi külfeti varmış hesabıSessiz süpürge cok iyi fikir ama almam imkansızdaha bir kaç ay önce eşime ihlasın temizlik robotunu aldırdım ve inanılmaz ses yapıyor
Kızlar ben geldiiiimhepinizi özledim koydeyim şu an beleşe wi fi buldum daldım hemen nasılsınız bakalım
Kızlar ben geldiiiimhepinizi özledim koydeyim şu an beleşe wi fi buldum daldım hemen nasılsınız bakalım
oyle oldu kuzu ama sahalara geri dondum[/FONT]
birkaç gün yoksun yani
ben geldim sen gidiyon beeeeeee
ne olur daha fazla anlatma yüreğime inecek
azerin olmayınca baya boş kalıyor topik
vuslatta yok herhalde
yaz tatili gelince herkes biyerlere gitti herhalde
vuslatim hala burdamisin:26::26::26:Ben henüz buralardayım canım
defne dondun mu tatildenÜtümü yaptım
Kızımın odasını düzenledim
Yatakları ayarladım yarın öğlen geleceklermiş
Şimdi buzdolabını boşaltıp düzenlicem
Yemeğim hazır sayılır
Akşam malzeme alıp tatlı ve zeytinyağlıları hazırlicam
Evi süpürüp silcem
ben kendi supuren supurgeden istiyorumbende sessiz süpürge istiyorum
yettimooooooo azem nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eh iste vuslatim fena degildi kocishsiz ne kadar guzel gece bilir kiAzim nasıl geçiyor tatil canım
estosum cok merak ettim seniselaaaammmmmmm ben de geldiiimm
azi mesajlarını daha şimdi okudum yavrum
memlekete gitmiştim yoktum daha dün geldim
orada senin gibi wifi buldum girmeye çalıştım bağlantı kopup durdu
girmiş gibi göründüm dolayıyla
şimdi de evi temizlemeye çalışıyorum
13 gün evde yoktum evin halini sen düşün artık
eşimin birikmiş çamaşırları ve benim valizden çıkan çamaşırlar da var
yıka yıka bitmedi dünden beri
neyse ben kaçtım bi ara uğrarım
takil tabi:13::13:hosgeldin su perisiBurasi tam benlikmis yahu, tam duzen tutturamamis,hergun hergun duzen kurmaya calisip bos bos yoruluyorum. Size takilayim mi bende:)
sen de koye gidecektin dimi eliancimslmlar kızlarrrr
bende geldiimmm
bilmem farkedildimi ama 2 haftadır yoktum
insanın evi gibisi yok ya evimi çok özlemişimmm:119:
ne yalan söyleyim evişlerimi bile özlemişim yahuuuşimdi paçaları sıvıyorum iş başınaa
merhaba ben sakaryadayım 30 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var sizlerin yazılarını okuyorum ve uzun zamandır yazmak istedim kısmet bu zamanmış günlük temzliği nasıl yapıyorsunuz ben hep dipten yapıyorum ve çok yoruluyorum eşimde kızıyor lütfen artık yapma diye sizden bi iki püf noktası alsam iyi olacak yoksa işin içinden çıkamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?