- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.521
Yok azim yok onlar ufukta yok da misafirleri bitmiyo sen yokken fransadan eşimin teyzesinin ogulları geldi ayrı ayrı onları ağırladım
Bi yandan doktor işleri falan baya yordu beni
Kaynanam zaten kim istanbula gelse gidin gelinim sizi çok güzel agırlar diyo seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim walla
benim de bu gun camasir asmaktan canim ciktiEvet yazarken cok kolay dermanım kalmadı
en zoru yarina kalmis deseneBen daha bavulumu çıkarmadım yarın çıkarıp çamaşırlarla uğraşırım buğün niyetlenemedim o yüzden zor olanları bugünden yapıyorum
SeLam kolay gelsin hamarat hatunlar:)
Ben ne yaptima gelirsek hiç birsey kizimla ugrastim sadece
Banyo yaptırdım masaj yaptım altını temizledim emzirdim gazını çıkardım şimdide uyuttum o kadar:)
benim kiz da oyleinşallah bişi olmaz canım
hemde nasıl koruma babaları azcık yaklaşsa ikiside babaya hucum ediyolar tekme tokat allah ne verdiyse
elian hamis hamis oruc mu tutuyosun:26::26::26:bugünki işler:
dün gece evi süpürüp toplamıştım çocuklar uyuyunca,gündüzleri halim olmuyo oruç zorluyo azcık
yatak oadalarını topladım havalandırdım
salonun tozunu aldım şimdi yerlerini silcem
mutfak topluydu zaten oğluma kahvaltı yaptırdım şööyle bi topladım çıktım
banyo wc yıkadım kuruladım
akşamın yemeğinide azcık enerjim varken hazırlıcam
Evet doğurdum 1 aylık olduk bile azerim albüme koydum kızımın resimlerini âmin âmin inşallah senin evlatlarını da hayırlı eyledin Saglik sıhhat verdin inşallahsenin kv acaip bi sey askitom ben daha cozemedim
aldi mi bu arada ehliyetini
benim de bu gun camasir asmaktan canim cikti
en zoru yarina kalmis desene
ranam dogum yaptin mi sen masallah
Allah anali babali buyutsun
valla ben bu kk nin hamislerinin hizina yetisemiyorum ne ara 9 ay oluyo da doguruyolar ya
benim kiz da oylecadi yuzunden herufe hasret kaldim iyi mi
aynen canım ya şakalaşamıyoruz bile ya ikisi birden koşturuyo anne ne oldu neren acıdı diee
elian hamis hamis oruc mu tutuyosun:26::26::26:
Allah kabul etsin
Ahh azim ahh bende çözemedim wallasenin kv acaip bi sey askitom ben daha cozemedim
ranam dogum yaptin mi sen masallah
Allah anali babali buyutsun
valla ben bu kk nin hamislerinin hizina yetisemiyorum ne ara 9 ay oluyo da doguruyolar ya
senin kv acaip bi sey askitom ben daha cozemedim
Vallahi cnm bana çamaşır ışın zor gelmiyor süpürge ve silme işi hiç bir işten gocunmam
Evet doğurdum 1 aylık olduk bile azerim albüme koydum kızımın resimlerini âmin âmin inşallah senin evlatlarını da hayırlı eyledin Saglik sıhhat verdin inşallah
Zaman gecmiyor dıyordun ama nasıl da geçiyor dönüp bakınca neleri atlattık neler yasadık ama çok şükür kucağımıza da aldık sonunda
dondum valla vusoAzim döndün mü tatilden
vallaha mi masallah yaEvet doğurdum 1 aylık olduk bile azerim albüme koydum kızımın resimlerini âmin âmin inşallah senin evlatlarını da hayırlı eyledin Saglik sıhhat verdin inşallah
Zaman gecmiyor dıyordun ama nasıl da geçiyor dönüp bakınca neleri atlattık neler yasadık ama çok şükür kucağımıza da aldık sonunda
Allah kabul etsin canim bi sey olmaz insallahevet canım ya tutmaya çalışıyorum daha dr. gitmedim çok yeni diye herkesde tut daha yeni bişi olmaz diyo,bende de sadece çok halsizlik var onun dışında bi rahatsızlığım yok, bide küçük oğlumunda hamileliği ramazana gelmişti 1 ay tutmadım ordanda borcum var tutamadım daha bide bu borç olmasın istiyorum,şimdilik yata kalka tutuyorum
iyiAhh azim ahh bende çözemedim walla
Yok daha ehliyetini almadı sınavları daha bitmemiş
Bu arada iftardan sonra bi agırlık çöküyo üstüme mayışıyorum resmen
tabi onlarin yaninda camasir ne kiVallahi cnm bana çamaşır ışın zor gelmiyor süpürge ve silme işi hiç bir işten gocunmam
oruç beni fena çarptı orucun öncesine şöööyle bir temizlemiştim evi şimdide güzel bir süpürge istiyor ....
kızımında gaz sancısı var ne yapacağımı şaşırdım karnına dokununca elime vuruyor sıpa
neyse ben elimi evin üstünden çekmemeye çalışıyorum bulaşık varsa hemen makineye ocak battımı hemen silmeye çalışıyorum ev desen kızımdan fırsat buldukça toplıuorum
anlayacağınız biriktimemeye çalışıyorum yoksa oruçla zooooooorrrrrrrrr
gecenin bi körü iş yapasım var ama herif görürse kızar heralde
dondum valla vusosen napiyosun tasindin mi istanbula:26::26:
vallaha mi masallah ya
albumune oglen bakicam canim merak ettim kuzuyusimdi bakarsam aceleye gelir oglen doya doya bakarim
op kizini teyzesinin yerine
Allah kabul etsin canim bi sey olmaz insallah
iyibitince ilk is arabaya atlayip size gelmek olucak herhalde askitom
ben malesef oruc tutamiyorum hemen kan sekerim dusuyo
tabi onlarin yaninda camasir ne ki
enem senin kiz buyuk degilmi gezerken cikarmiyo mu gazinibenim kiz bi patlatiyo yer gok inliyo
çıkarmaz olur muuuuu
kokusu ekstradan parfüm niyetine
ama dün gece sancılandı üşüttü herhalde sabaha kadar ıkındı yavrum
oyy kiyamamsimdi iyi mi saliverdi mi gazi
bu arada gunaydin kuzu
Heralde öyle olucak azimdondum valla vusosen napiyosun tasindin mi istanbula:26::26:
vallaha mi masallah ya
albumune oglen bakicam canim merak ettim kuzuyusimdi bakarsam aceleye gelir oglen doya doya bakarim
op kizini teyzesinin yerine
Allah kabul etsin canim bi sey olmaz insallah
iyibitince ilk is arabaya atlayip size gelmek olucak herhalde askitom
ben malesef oruc tutamiyorum hemen kan sekerim dusuyo
tabi onlarin yaninda camasir ne ki
enem senin kiz buyuk degilmi gezerken cikarmiyo mu gazinibenim kiz bi patlatiyo yer gok inliyo
ee hanımlar herkes işini bitirdi mi?
isimiz gucumuz cimcimelerin arkasini toplamak zatensana da günaydın canım
çıkardı ama çok sancılandı babasıyla balkona çoktı sabahın 4.30 unda bir bıraktı açık havaya oooohhh misssss
şimdi iş başında ev dağıtıyor nasılsa anası toplar
hemen yazicigim askitomHeralde öyle olucak azim
Tutamıyosan zorlama cnm herşeyin başı saglık
Ee neler yaptın anlatta biraz gaz gelim
benimkiler bittiee hanımlar herkes işini bitirdi mi?
anaaaaa ne diyosunBugün hiç iş günümde değilim sabah telefonumu çamaşır makinesinde 40 derece de yıkanmış bir halde gördümgitti güzelim telefon akşam güzel bir fırça yicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?