- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.561
Tatlim cumle yanlis olmus pardon..Esim oruclu isten gelince uyudu yanina yativerdi uyuyodu ikisi..ohhh ohhh kezin accik sefaniz olsun
oglusu kime birakiyosunuz peki:26:
Dogru adrestesin canimkızlar bende okuyorum tek yasıyorum bıktım ev temızlıgınden
cok mu pahali bi seydi acaba canim:26::26:heruf ne dedi yedin mi fircayi:26::26::18:
benim kiz sabah 9da kalkar ama aksam 23.30 da uyur malesefbuna da sukur
Azim yine kayıplarda
Neyse bugün ne yaptım
Evi havalandırdm
Nevresimlerimi değiştirdim
Evi toparldım
Balkonu yıkadım
Ütü yaptım
Çamaşırları katlayıp yerlştrdm
Evi bi güzel süpürdüm
Mutfakla holü elimle bi güzel sildim
Oturma odamla yatak odamın tozunu a ldım
Bano lavbosunu küvetini ovdum aynalrını sildim
Yerlerini silm
Kpıların tozunu aldım
Mutfaktakimtemiz bulaşıkları dizdim
Kirlileri yerleştirdim
Beyaz esyaları sildim
Masa sandalyelaeri sildim
Ocagı temizledim
İftara yemek vardı dünden mercimek çorbası ekledim
Wc yi yıkadım duruladım
Bu kadar yaptıklarım cuma günü dip köşe temizlik yapmıştım bugün yine üstünden geçtim oruçluyken çok zor oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı iftarlar
Allahım allahım ben okurken yoruldum. Kendimi şuan felaket sarsılmış hissediyorum. Sen benim ayda bir yaptığım temizliği bi günde mi yaptın. Ayyy ben çok pasaklıymışım yaaaaaa.Maşallah diyeyim sana. Nerden baktıysam bu topiğe. Bi daha bakmak yok
Canım bende zaten komşu topikteyimCanım alemsin güldürdün beni
Bu ayrıntısız yaptığım temizlik detaylı yaptığım temizliği hiç okuma onu cuma günü yapmıştım
Pasaklı olurmu cnm hiç eminim sende temizsindir bizde burda yaptıklarımızı anlatıp gaza gelip işlerimizi yapıp motive oluyoruz tavsiye ederim sanada
Canım bende zaten komşu topikteyimGaza ihtiyacım olduğu için buralardayım zaten ama seninkisini görünce gaz maz kalmadı uçtu gitti. Gerçi şuan 3 aylık bebişim var onunla zaten istesem de yapamıyorum. Sadece o uyuduğu zamanlar ne yaparsam kardır diye düşünüp yapabildiğimi yapıyorum. Ama gerçekten tebrik ederim cuma günü yaptıklarını da okudum. Tekrardan maşallah
Huuhuuu komşu topik sakinleri bugün sınıfta kaldınız galiba. Kimse uğramamış. Sanırım ramazan kötü etkiledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?