En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
anam bu gun hiziniza yetisemiyorum
ozelden bi arkadasa cevap yaziyorum
yemek topiginde baska bi arkadasa burda da sizlere o yuzden gec yazarsam kusura kalmayin artikin

iyi ettin tabitanisak mi

ben 26 yaşındayım, İstanbul'dayım ... 2 yıllık evliyim,5 yıl çalıştım ve şu an çalışmıyorum (ama artık evde olmak sıktı,çalışmak için bakınmaya başladım) ramazandayız malum,evde zor geçiyo ... şu an bile acıktım mesela ooyyyy karnımda gurul gurullar çoğaldı ... müzik dinlemeyi çoooooook severim,kimi dinlersin deme malum belli zaten hımmmm başka?? heeeh, bovling oynamayıda çok severim (bunu niye söylediysem) öyle işte kızzzz

Cookk memnun oldumm :)
ben de memnun oldum canim
yemek yaptin mi bu gun aklima nerden geldiyse artik

memnun oldum pufpuffben de demin tanittim kendimiazeriyim benbilmeyen yoktur herhalde

Bende yazmıştım yukarda, tanıştık sayılır, araya kayniyayim bari :)

simdilik kalkiyim da osmanli sarayi gibi,yalnizca misafirlere acik olan salonumun masa sandalyelerinin oymalarinin tozunu aliyimesim de gelir simditanistigimza tekrar memnun oldum kizlartopik size emanet

ben de memnun oldum canim
yemek yaptin mi bu gun aklima nerden geldiyse artik

memnun oldum pufpuffben de demin tanittim kendimiazeriyim benbilmeyen yoktur herhalde

2gunonce iftarda cok yemek vardi,o gun esimle cok yemek yedik.akşam karar aldık iftarda birkaç gün yemek yemiyecegiz karpuz peynir yiyecegiz. O yuzden rahatim:) yemek yapmadim. Belki kabak kızartabilirim. Canım çekiyor sanki biraz . Sen ne yaptın akşama ?

acikmazmisiniz ki sonra:26::26:
ben de dun azeri yemegi kelefur yapmistim
coban salata
sigara boregi
kofte patates
yeter gari

Azimmm hoşgeldin
Demek heruf kıskançlık yaptı hea benimkide dün bu kk sana hiç yaramadı üyeliğini iptal etcem falan diyodu
Bu arada itiraf ediyim aziii sen yokken komşu topiklere gittim

bende çorba,kabak v e patlıcan dolması ile tatlı var canım.. aaaay çok açım
e daha ne olsun canimboyle yemeklerden konusunca daha da acikmisindir simdi
Ev tatlı cenneti gibi, dun kadayif yaptik, muzlu pasta yapmistim, esim tulumba tatlisi almis gelirken , bunkadar seyi kim yiyecek bilmiyorum
ben de pek tatli sevmenama heruf bayili
Gel buyur yiyelim canım :) bizde pek yenmiyor bir heves yapiyoruz sonra kaliyor hep .

Ben şu toz alma işine girişiyorum. Yine görüselim :) öptüm herkesi
yerleri sildin mi peri
Azimmm hoşgeldin
Demek heruf kıskançlık yaptı hea benimkide dün bu kk sana hiç yaramadı üyeliğini iptal etcem falan diyodu
Bu arada itiraf ediyim aziii sen yokken komşu topiklere gittim
heee kiskanclik ett yine benim de uyeligim bir gun iptal olursa bilin ki heruf yuzunden
sen de mi hayin dom domkizaam su ultraanne karisi diger topikteki yarismaya katiliyo
chentiq karusu resmen musterilerimi caliyorsoyliyeyim de bizimkileri ayiklayip kendi topiklerine yollasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…