- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.601
ben de 22 yasindayim4 yillik evliyim 1 kizim var 3 yasi olacak 2 ay sonra
azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
ben geldimmmmmmmmmm .. ne iyi ettim di mi
iyi ettin tabi tanisak mi
ben de memnun oldum canimCookk memnun oldumm :)
ben 26 yaşındayım, İstanbul'dayım ... 2 yıllık evliyim,5 yıl çalıştım ve şu an çalışmıyorum (ama artık evde olmak sıktı,çalışmak için bakınmaya başladım) ramazandayız malum,evde zor geçiyo ... şu an bile acıktım meselaooyyyy karnımda gurul gurullar çoğaldı ... müzik dinlemeyi çoooooook severim,kimi dinlersin deme malum belli zaten hımmmm başka?? heeeh, bovling oynamayıda çok severim (bunu niye söylediysem) öyle işte kızzzz
ben 26 yaşındayım, İstanbul'dayım ... 2 yıllık evliyim,5 yıl çalıştım ve şu an çalışmıyorum (ama artık evde olmak sıktı,çalışmak için bakınmaya başladım) ramazandayız malum,evde zor geçiyo ... şu an bile acıktım meselaooyyyy karnımda gurul gurullar çoğaldı ... müzik dinlemeyi çoooooook severim,kimi dinlersin deme malum belli zaten hımmmm başka?? heeeh, bovling oynamayıda çok severim (bunu niye söylediysem) öyle işte kızzzz
memnun oldum pufpuffben de demin tanittim kendimi azeriyim ben bilmeyen yoktur herhalde
Bende yazmıştım yukarda, tanıştık sayılır, araya kayniyayim bari :)
ben de memnun oldum canim
yemek yaptin mi bu gun aklima nerden geldiyse artik
memnun oldum pufpuffben de demin tanittim kendimi azeriyim ben bilmeyen yoktur herhalde
Bende yazmıştım yukarda, tanıştık sayılır, araya kayniyayim bari :)
evet gördüm canım.. hatta foruma genel sayfada bakarken haberlerde senin yazdığını gördüm de geldim bi bakıma
2gunonce iftarda cok yemek vardi,o gun esimle cok yemek yedik.akşam karar aldık iftarda birkaç gün yemek yemiyecegiz karpuz peynir yiyecegiz. O yuzden rahatim:) yemek yapmadim. Belki kabak kızartabilirim. Canım çekiyor sanki biraz . Sen ne yaptın akşama ?
Pufpufcum sizde ne var aksama yemek ?
Ev tatlı cenneti gibi, dun kadayif yaptik, muzlu pasta yapmistim, esim tulumba tatlisi almis gelirken , bunkadar seyi kim yiyecek bilmiyorum
oooffff ne güzeeeeel aaay çok seviyorum tatlıyı yaaaavsaydıklarınıda çok severim heee...
e daha ne olsun canimbende çorba,kabak v e patlıcan dolması ile tatlı var canım.. aaaay çok açım
ben de pek tatli sevmenEv tatlı cenneti gibi, dun kadayif yaptik, muzlu pasta yapmistim, esim tulumba tatlisi almis gelirken , bunkadar seyi kim yiyecek bilmiyorum
yerleri sildin mi periGel buyur yiyelim canım :) bizde pek yenmiyor bir heves yapiyoruz sonra kaliyor hep .
Ben şu toz alma işine girişiyorum. Yine görüselim :) öptüm herkesi
heee kiskanclik ett yine benim de uyeligim bir gun iptal olursa bilin ki heruf yuzundenAzimmm hoşgeldin
Demek heruf kıskançlık yaptı heabenimkide dün bu kk sana hiç yaramadı üyeliğini iptal etcem falan diyodu
Bu arada itiraf ediyim aziii sen yokken komşu topiklere gittim
e daha ne olsun canimboyle yemeklerden konusunca daha da acikmisindir simdi
ben de pek tatli sevmenama heruf bayili
yerleri sildin mi peri
heee kiskanclik ett yine benim de uyeligim bir gun iptal olursa bilin ki heruf yuzunden
sen de mi hayin dom domkizaam su ultraanne karisi diger topikteki yarismaya katiliyo
chentiq karusu resmen musterilerimi caliyorsoyliyeyim de bizimkileri ayiklayip kendi topiklerine yollasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?