En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allahıım darısı başıma bugün hiç iş yapasım yok bıktım yaw
bide hanımlar pembe aspirix kullananlar oldumu aranızda

tesekkur ederim canim
valla eskiden ben de oyleydim su topigi actim acali temizlik manyagi oldum byiliyorum temizlik yapmaya artiktabi abartmamak da gerekiyo
ben aspirix kullanmiyorum ama kullanan arkadaslarimiz var

tesekkur ederim canim
valla eskiden ben de oyleydim su topigi actim acali temizlik manyagi oldum byiliyorum temizlik yapmaya artiktabi abartmamak da gerekiyo
ben aspirix kullanmiyorum ama kullanan arkadaslarimiz var

bende bazen deli gibi temizlik yapıyorum bazende böyle elim ayağım kalkmıyo oğlumla çizgi film izliyoss

o zaman soyle dusun her an kapin calina bilir bi misafirin gele bilir :18::18::18:
ya da islerimi bitireyim de rahat rahat oglumla oyniyim falan diye dusun

düşünmez olurmuyum anaam
tam gaza geliyorum sonra amaan diyip oturuyorum
Allah var evim öyle çok dağılmaz,gece yatmadan önce toplarım ama genede iş oluyo yani

bende ariel kullanıyordum beyazlarda omo daha iyi diye duydum bu sefer omo aldım renkliler içinde kokusu daha güzel diye rinsonun yeşilinden aldım. haftasonu tülleri yıkadım ama ariel daha iyi sanırım çünkü tüllerim ariel gibi beyazlamadı.

evet canım ariel piyasanın en iyisi
ama bide tursilin beyazlar için olanı var badem sütlü
onuda beğendim ekonomik istiyosan en iyisi tursilin badem sütlüsü

tabisi de ariel
ama persil de fena değil
ama ariel koltuğu halıyı falanda çok güzel temizliyo
ben de koltuklarimi arielle siliyorumsanirim tekrar ariele gecis yapicam

rinsoyu da cok merak ediyorum:44::44:

evet canım ariel piyasanın en iyisi
ama bide tursilin beyazlar için olanı var badem sütlü
onuda beğendim ekonomik istiyosan en iyisi tursilin badem sütlüsü

:) ekonomik olmak zorundayız bu hızlı tüketim çağında maalesef. aslında bu kadar deterjanda tüketmek istemiyorum ama merkezi sistem kömürle ısınıyoruz ve ev inanılmaz kirleniyor. aklımda olsun tursil bi dahakine onu deneyim.. :)

kızlar uzun zamandır yoktum . ne var ne yok topikte , herşey yolundadır umarım . deterjan konusuna gelince ariel kötü çağrışımlar yaptığı için kullanmıyorum .beyazlarda omo hijyen , renklilerde ise persil yada pervol sıvı kullanıyorum . çünkü bir ara renklilerde toz deterjanlar leke bırakıyordu .herkese kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…