- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.661
ben de koltuklarimi arielle siliyorumsanirim tekrar ariele gecis yapicam
rinsoyu da cok merak ediyorum:44::44:
:) ekonomik olmak zorundayız bu hızlı tüketim çağında maalesef. aslında bu kadar deterjanda tüketmek istemiyorum ama merkezi sistem kömürle ısınıyoruz ve ev inanılmaz kirleniyor. aklımda olsun tursil bi dahakine onu deneyim.. :)
eskiden ben de 60da yikardim esimin t-sirt nu kisaltinca biraktimrenklileri 30 da eğer lekeli varsa 40 (ama çok nadir), beyazları 60 da yıkıyorum.
kızlar uzun zamandır yoktum . ne var ne yok topikte , herşey yolundadır umarım . deterjan konusuna gelince ariel kötü çağrışımlar yaptığı için kullanmıyorum .beyazlarda omo hijyen , renklilerde ise persil yada pervol sıvı kullanıyorum . çünkü bir ara renklilerde toz deterjanlar leke bırakıyordu .herkese kolay gelsin....
ben renklileri 30da
beyazlari 40da
nevresimleri,masa ortulerini falan 60,95de yikarim
rinsonun kokusu hoş ama ne lekeleri çıkarıyor ne de beyazları parlatıyor
rinsoyu renklilerde kullandım onda işe yarıyor soldurmuyor çünkü
nevresimlerde çekme olmuyor mu 60 da yıkayınca ?
bende şaşırdım çünkü genelde yıkama talimatlarına bakıyorum ve bütün nevresimlerim renkli. o yüzden hep 30 yada 40 da yıkıyorum en fazla çekme olmasın diye.hayir canim kesinlikle olmuyor tabi pamuklularda digerlerini bilmem:44:
kızlar bide makinada ne kadar su varsa okadar güzel yıkanıyo çamaşırlar
eskiden ben de 60da yikardim esimin t-sirt nu kisaltinca biraktim
eflosum hosgeldinmerak ettim ne gibi kotu cagirisimlar canim:26::26: b
kızlar bide makinada ne kadar su varsa okadar güzel yıkanıyo çamaşırlar
bende şaşırdım çünkü genelde yıkama talimatlarına bakıyorum ve bütün nevresimlerim renkli. o yüzden hep 30 yada 40 da yıkıyorum en fazla çekme olmasın diye.
hoş bulduk azerin ; açık konuşmak gerekirse israil malı olduğunu duyduğum için içimden almak gelmiyor, ama çoğu zaman bu araştırmayı yapmayıp başka ürünlerde yanılgıya düşüyorumdur kesin...
tatlım bende bi tavsiye üzerine makine su alırken makineye su ilave ediyordum dediğin gibi bol suyla yıkansın diye. ama makineyi bozmuşum :) servis geldi :)
iyide canım omo,hacı şakir falanda israil malı
bende hep su ilave ediyorum ama çok şükür bi arıza olmadı şimdiye kadar belki makinalara göre değişiyodur
Canım öyle şeyleri düşünürsek o zaman hiç bir şey yememiz icmememiz kullanmamamiz gerekiyo ama napalım:26:hoş bulduk azerin ; açık konuşmak gerekirse israil malı olduğunu duyduğum için içimden almak gelmiyor, ama çoğu zaman bu araştırmayı yapmayıp başka ürünlerde yanılgıya düşüyorumdur kesin...
kızlar yumuşatıcı olarak ne kullanıyosunuz?
Ben yumoşun fieata yeşili var onu kullanıyorum harika bi koku herkes soruyo
tabi bazılarına söylemiyorum
Canım öyle şeyleri düşünürsek o zaman hiç bir şey yememiz icmememiz kullanmamamiz gerekiyo ama napalım:26:
Ben bi ara perwol un sıvı deterjanini kullanıyordum inanılmaz güzel kokuyor yumusaticiya hiç gerek kalmıyor
evet hacı şakir i duymuştum ama omo yu şimdi duyuyorum, dediğim gibi yeterli araştırma yapmadım zaten ama ariel direk çağrışım yapıyor bende öyle iken de elim gitmiyor, zaten hiç bir israil ürününü kullanmıyorum diyemem malesef . bilerek yada bilmeyerek kullanıyorum bende bazen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?