En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

haklısın canım çağ tasarruf çağı
bu dediğim tursilin fiyatı uygun
6kgını 17 liraya almıştım

renklileri 30 da eğer lekeli varsa 40 (ama çok nadir), beyazları 60 da yıkıyorum.
eskiden ben de 60da yikardim esimin t-sirt nu kisaltinca biraktim

eflosum hosgeldinmerak ettim ne gibi kotu cagirisimlar canim:26::26: b

eskiden ben de 60da yikardim esimin t-sirt nu kisaltinca biraktim

eflosum hosgeldinmerak ettim ne gibi kotu cagirisimlar canim:26::26: b

hoş bulduk azerin ; açık konuşmak gerekirse israil malı olduğunu duyduğum için içimden almak gelmiyor, ama çoğu zaman bu araştırmayı yapmayıp başka ürünlerde yanılgıya düşüyorumdur kesin...

iyide canım omo,hacı şakir falanda israil malı

evet hacı şakir i duymuştum ama omo yu şimdi duyuyorum, dediğim gibi yeterli araştırma yapmadım zaten ama ariel direk çağrışım yapıyor bende öyle iken de elim gitmiyor, zaten hiç bir israil ürününü kullanmıyorum diyemem malesef . bilerek yada bilmeyerek kullanıyorum bende bazen .

bende hep su ilave ediyorum ama çok şükür bi arıza olmadı şimdiye kadar belki makinalara göre değişiyodur

makinede bi parça değişti. servise su ekliyorum deme gafletinde bulunmuştum. baktı baktı bişey bulamadı ama makine çalışmıyordu. sonra su ekliyorum diyince ha tamam ondan olmuştur dedi parça değişince şükür şimdi çalışıyor. dediğin gibi tavsiyeyi aldığım kişi de sürekli su ekler. bence de makineden makine ye hatta modelden modele bile çok şey değişiyor.

Canım öyle şeyleri düşünürsek o zaman hiç bir şey yememiz icmememiz kullanmamamiz gerekiyo ama napalım:26:
kızlar yumuşatıcı olarak ne kullanıyosunuz?
Ben yumoşun fieata yeşili var onu kullanıyorum harika bi koku herkes soruyo
tabi bazılarına söylemiyorum

Ben bi ara perwol un sıvı deterjanini kullanıyordum inanılmaz güzel kokuyor yumusaticiya hiç gerek kalmıyor

keşke bizim ülkemizde de kaliteli mallar üretilsede hep yerli malı kullansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…