En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Olur inşallah canım sıkma canını ben de ikinciyi istiyorum
Kaç yıllık evlisin bu arada[/QUOTE]

2 yıl olmak üzere evleneli, Allahım kısmet ederse bende bu duyguyu yaşamak istiyorum. Seninkini de Allah bağışlasın. :)

bende açıkçası küçük minik bi bebek istiyorum psikolojik olarak kendimi hazırladım. ama yoruculuğunu hiç düşünemiyorum.. :18:

çok hoş bir duygu canım fakat arkadaşın dediği gibi yorucu,çok büyük bi sorumluluk,
ama eşim,ben ve bebek söylemesi bile çok zevkli
ufak ufak çalışmalara başla bence

İşe kendimi tanıtmakla başlayayım en iyisi bende ,,
22 yaşındayım , henüz evli değilim ama ailemden belli bir süre uzak yaşadığımdan dolayı ev temizliğine senelerdir aşinayım , bu yüzden ilgiliyim , seneye düğünüm olacağı için zaten ilgimin hiiiç azalmaması gerekiyor

şu an Edirnedeyim babamın memleketidir burası , evimiz burda olduğundan , üni son sınıfımı kışın ıspartada okuyup seneye müstakbelimle izmirde hayatıma devam edeceğim
konu sahibi azerinn e bu güzel topic için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Kızlar iki hafta önce
şu meşhur organik temizlik ürününe üye oldum
adını yazsam sorun olurmu bilmiyorum ersağ
hem bize hem doğaya zararsız
ama hakikaten çok kaliteli kişisel ve ev için çoğu ürünü kullanıyorum memnun kaldım tavsiye ederim
bi araştırın isterseniz
benim market deterjanlarından mahvolmuş ellerim pamuk gibi oldu
artık nefes alamaz hale gelmiştim temizlik yaparken onları solumaktan şimdi ev çok güzel kokuyor hiç rahatsız edici bi koku yok temizlik esnasında da..ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor..en güzeli de bebeğim artık kimyasallara bulanmış ortama maruz kalmıyor..

üye olunca bayağı ucuza geliyor ve bir sürü hediyeler veriyor
ister kendi eviniz için isterseniz de para kazanmak için eğer üye olmak isterseniz
benim sponsor no:610399 izmir de yaşıyorum her türlü yardımcı olmaya calışırım kızlar
özelden mesajlaşabiliriz isterseniz
kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…