En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

valla oğlumda tek başımaydım diiye sürekli yanımdaydı pc kucağıma koymadım hiç sadece

Merhaba bayanlar beni de alırmısınız aranıza tam benlik bir topikmiş sizleri okudukça iş yapasım geliyor miskin miskin oturuyorum niye böyle oldum bilmiyorum ramazandan heralde biri bana kalk desin makinada çamaşır var asılacak ben burda sizin yazdıklarınızı okuyorum kızlar sizin yazdıklarınızı görünce gaza geliyorum her gun mu yaptıklarınızı paylaşıyorsunuz

haha çok iyi olur azim bi yerden başlamak lazım
tabi bak daha ne konular anlatcam sanakusmuk nasil temzlenir falan filanay igrencim ya
valla oğlumda tek başımaydım diiye sürekli yanımdaydı pc kucağıma koymadım hiç sadece
kizimda net yokt evde
ama simdi telefon tv kablosuz internet derken korkmaya basladim:18::18:

tabi aliriz canim hosgeldin
evet her gun yaptiklarimizi paylasiyoruz
tanisalim mi bu arada

f

tanisalim mi bu arada

Hoşbulduk canım 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim çalışmıyorum evdeyim ev işleriyle bogusuyorum yaptıgım hiç temiz kalmıyor cocuklardan artık cok sıkıldım 12 senedir yap yap her yerim düzgün Dursun istiyorum ama olmuyor dağınıklık cok oluyor evimde cocuklar sag olsun eşimde öyle bazende bana bugünkü gibi miskinlik tutuyo aslında yaptıgım zaman cok incelerim işi öyle üstün körü yapmam. Belki burda sizlerin hergüne yaptıklarınızı görünce daha iyi olur

tanisalim mi bu arada

Hoşbulduk canım 33 yaşındayım 2 cocuk annesiyim çalışmıyorum evdeyim ev işleriyle bogusuyorum yaptıgım hiç temiz kalmıyor cocuklardan artık cok sıkıldım 12 senedir yap yap her yerim düzgün Dursun istiyorum ama olmuyor dağınıklık cok oluyor evimde cocuklar sag olsun eşimde öyle bazende bana bugünkü gibi miskinlik tutuyo aslında yaptıgım zaman cok incelerim işi öyle üstün körü yapmam. Belki burda sizlerin hergüne yaptıklarınızı görünce daha iyi olur

Yanlışlıkla iki kere paylaşmışım kusura bakmayın bu arada gittiğim oturma odasını topladım ortalıkta bişey kalmadı şimdi cocuk odasına geciyorum

Merhabalar :) kızlar benide aranıza alın. Bayram geliyor bu bayram temizliği kabusu üzerimize çöktü :) Ben çalışıyorum 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. kocam çok dağınık sağolsun :) akşam yatıyorum sabah bir kalkıyorum sanki eve bi araba insan gelmiş gitmiş :) veee krizzz ama Allah yukarıda elinden acayip iş gelir ve pratiktir Temizlediği evin içinede etmesini çok iyi bilir anlamazsın kaşla göz arasında ev almış yürümüş Sonuç olarak kızlar bayram temizliği beni şimdiden strese soktu nerden tutup başlasam diye düşünüyorum özellikle şu dolap içleri öldürüyor beni Siz ne alemdesiniz bakalım. Bu arada şuan işyerindeyim...

Merhaba canım bende bu topikte yeniyim bu sene Bayram temizliği gibi bir derdim yok cok şükür bayramda kısmette tatilde olacağım dolap içlerimi de okullar kazanınca yapmıştım gerek yok bence cok yormadan sıkılmadan oda oda yap derim....

41 kere maşallah diyorum canım bu kadar işi yapmak için kaçta kalkıyorsun sekerim.....

azerinim tebrik ederim hamileymişsin çok çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bu arada darısı başımıza bol bol dua et bize

aa o zaman ben sana abla diyim areser ablacunku ben 22 yasindayim
bu arada azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
hosgeldin canimerkek milletinin buyuk cogunlugu boyle beim esim seninkinden de fenaama napcaz mecbuur
ilk sayfamiza bakarsan orda her odanin temizligi icin ayri ayri listelerimiz var bahar temizligi listeleri
41 kere maşallah diyorum canım bu kadar işi yapmak için kaçta kalkıyorsun sekerim.....
saat 9-10 gibi kalkiyorum 11de basliyorum 1 en gec 2de islerim bitiyoplanli yaptigim icin islerimi kolay oluyor abla
bak bu baska bi konumuz istersen bi goz at
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618271-3-saatte-dip-kose-temizlik-nasil-yapilir.html
azerinim tebrik ederim hamileymişsin çok çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bu arada darısı başımıza bol bol dua et bize
Amin tesekkur ederim canimsizi hic unuturmuyum hep aklimdasiniz ALLAHIM hepinize nasip etsin insallah

kızlaar evi topladım
süpürdüm,sildim
gardropları döktüm temizledim
ütü yaptım
wc banyo yıkadım
mutfak fayanslarını sildim
fırınımı temizledim
tozları aldım
balkonları yıkadım
oğluşumla yıkandık
akşama kvdeme gidecez
oraya götürmek için z.biberdolması yaptım
saçlarımı maşaladım

ohh keyfim gıcır walla

Diyebilirsin tabi canım ben 11 de işe başlasam anca ev işleriyle uğraşırım yemek çocuklarla ilgilenme hariç anca biter benim evim çok büyük çocuklarda sağolsunlar hiç bir yeri toplu bırakmıyorlar. 180 m2 bitmiyor yaniii okul zamanı çok iyi oluyoruz düzenimiz belli oluyo ama şimdi tatilde evdeler beni de oyalıyorlar. onlarla ilgilenmekten ev işine fazla vakit ayıramıyorum anca günlük işler... Neyse ben şimdi mutfağa geçiyim iftar için yemek yapıyım görüşürüz...

ellerine saglik bebegimoh miss gibi evbu gun pek bi hizli ciktin

anaaa abla o evin isi bitmez tabi kocaman ev
kac cocuk vardi bu arada:26:

anaaa abla o evin isi bitmez tabi kocaman ev
kac cocuk vardi bu arada:26:

Bitmiyoo işte bebeğim bu yüzden bende sürekli gergin bir vaziyette patlayacak bir bomba gibi geziyorum evde içimde rahat etmiyor sürekli tertemiz olsun istiyorum ama olmuyor aslında aldığımız bşyi hemen yerine koysak dağınıklık olmayacak bende bazen üşengeçlik yapıyorum o yüzden işler çığrından çıkıyor. 2 tane canım kızım 9 yaşında oğlum 6 .... büyümüşler dersin dimi hiç de öyle değil büyüdükçe daha fena oluyorlar....

Sende hamilesin galiba Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.... İkinci çocuğun galiba senin de?..... Bu arada yemeklerimi yaptım şimdi iftar için soframı hazırlıyım görüşürüz ....

kizim daha kucuk ama gunden gune yaramazlasiyor o yuzden ne demek istedigini anliyorum abla
evet aldigini yerine koymak guzel bi sey ama bunu butun ev ahalisinin yapmasi gerek malesef bi tek bizle olmuyi

Amin tesekkur ederim ablacimevet 2.cocugum
tamam abla gorusuruz ben de birazdan Nihat Hatipoglunu izlicem

Selam kızlar sahuru beklerken bu saate kadar daha önceki paylaşımlarımızı okudum bir an önce sabah olsun da temizlik yapmak istiyorum inşallah sabah erken kalkarım da baslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…