- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.921
maşallah canım allah bağışlasın bebişlerini
tabi çocuk olunca zor oluyodur ben 22 yaşındayım henüz bebiş yok seneye düşünüyoruz inş.
ramazandan dolayı herkes öyle cnm ya hiç kmse iş yapmak istemiyo haftada bi kez dip köşe onudA mecburiyetten yapıyorum
Ayy yerim ben onları ya ne güzellerdir şimdi onlar zorluğu vardır mutlaka ama ne güzel keyifli eglenceli zaman geçiriyosunuzamin canım, sen beni bi görmeliydin bugün, kızlar peşimde bime gittik, sonra çıktık 6.kata poşetleri bıraktık, tekrar çıktık manava gittik, ellerim dolu dolu kızlar peşimde fenaydı,
eve geldik sıkılıyolar ben dağıtmayın diye kızıyorum onlar sıkıntıdan bir yeri dağıtıyolar ben kızıcam diye saklanıyolar hem gülüyorum o hallerine, hem yüz bulup dağıtmasınlar diye kaşımı karartıyorum,fıstıklarım çok tatlılar..
Sus gız öyle demeaskitooooom nerdesiiiiiiinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh
benim hamislik iyi gidiyo da doktora gitme gunum yaklastikca korkuyorum askitom ya kalp atisini yine duyamazsam
gec kuzum ya kotali olandan benden kullandim simdi bitecek korkusuyla insan keyfini cikaramiyo bile
Allah kavustursun canimsen yine yalnizken 2-3 cesit yapiyosun ben bi sandvic yapiyorum kendime geciyorum netin basina
canim buyuk ihtimal iyi durulamamishsin
en iyisi hali yikama
cok yorma kendini lovelim onlarda anlayisli olsunlar accik caniiiim sonucta gebesin
Ayy yerim ben onları ya ne güzellerdir şimdi onlar zorluğu vardır mutlaka ama ne güzel keyifli eglenceli zaman geçiriyosunuz
Rabbim dertlerini göstermesin seneyede bana nasip etsin inşallah
aminn cnm inşallah, ALLAH gönlüne göre versin,
2sene çocuksuz geçti sıkılıyodum evde, şimdi sıkılmaya vaktim yok
Aynen bende bütün gün evde sıkılıyorum bebiş olunca meşkalen oluyo en azından zamanının çogu onlarla geçiyodur
Sende sahura kadar uyumuyosun anlaşılan
evet canım bugün uyumadım kızlarım biraz hastalarda:2:
hem sahuru bekliyorum, hem çok terliyolar üstlerini falan değiştiriyorum..
Geçmiş olsun canım nesi var senin çocukların yaş araları kaçtı canım...
2.5yaş var tam aralarında, biri aralıkta 6sını doldurcak diğeri 3,yaşını 2ay geçti
canım grip gibiler büyüğünün bugün seside kısılmış yarın aile doktoruna bir gösteririm herhalde,
çok terliyolar birde,
Aynı benimkiler gibi benimde 2,5 yaş var benimde oğlum ağustosta doldurcak 6 sını kızımda 8,5 ona göre 9 tabii bencede hemen götür önlemini al tekrar çok geçmiş olsun canım....
sağol cnm, ALLAH bağışlasın yavrularımızı cnm,
ben sahur hazırlamaya gidiyorum,bayy
sildim üstümü değiştirdim geldiler yemeği koyduk yedik sonra çay faslı sağolsun görümcem yaptı ben kalkmadım bulaşıkları da yıkadı ben makineye dizilecekleri dizdim sadece dinlendim sağolsunlar çok özeniyorlar banamaşallah cnm yemekleri yaptıysan acele etme hemen siliverirsin yerleri kolay gelsin yorma kendini fazla dikkat et
askitooooom nerdesiiiiiiinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh
benim hamislik iyi gidiyo da doktora gitme gunum yaklastikca korkuyorum askitom ya kalp atisini yine duyamazsam
gec kuzum ya kotali olandan benden kullandim simdi bitecek korkusuyla insan keyfini cikaramiyo bile
Allah kavustursun canimsen yine yalnizken 2-3 cesit yapiyosun ben bi sandvic yapiyorum kendime geciyorum netin basina
canim buyuk ihtimal iyi durulamamishsin
en iyisi hali yikama
cok yorma kendini lovelim onlarda anlayisli olsunlar accik caniiiim sonucta gebesin
Gunaydin lokumlar[/QUOTE
Günaydınnn
Benim işler bitti bile ablaGünayyydınnnn canım bugün neler yapacaksın bakalım....
azerincim büyük yeğen 2 yaş 4 aylık oğlan kız da 4 günlük kuzucuk.
2 gündür annemdeydim yeğenime bakmaya gittim canım çıktı geldim bu sabah
eve giriş saatim 11
yaptıklarım
giresun peynirli rula börek sardım yarsı buzluğa
yayla çorbası yaptım pişiyo
fırın poşetinde tavuk yemeği yaptım sosladım dolapta marine oluyo akşam fırına salcam sadece
çikolata soslu tavuk göğsü kupta
kavun doğradım sitreçleyip attım dolaba
mola verdim azcık şimdi
yapılcaklar
pilav salata
domates soslu karışık kızartma
yemekler bu kadar
temizlik
ev toplancak
süpürlcek
tozlar alıncak
silncek
banyo tuvalet
masa düzeni yapılcak
sanırım yarısı bitti gibi temizlik işlerim 1 buçuk saat verdim mutfak dahil
kalan yemekler bir saat
masa düzeni yarım saat
yani üç saatlik işim kalmış. bitince tekrar gelip yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?