En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
haftasonu benımde temızlık yapmam lazım bugun eve gıdıncede pılav ve etımeklı tatlı yapıcam eşim yok 2 yıl doguda olacak bır kac cesıt yapıp yıyorum

haftasonu benımde temızlık yapmam lazım bugun eve gıdıncede pılav ve etımeklı tatlı yapıcam eşim yok 2 yıl doguda olacak bır kac cesıt yapıp yıyorum

canım allah kavuştursun
tek olunca bende kendime fazla bişey yapmayı sevmiyorum bi ana yemek çorba, salata yetiyo

arkadaşlar yardım edin lütfen...beyaz olan halımı bugün kosla vanish in spreyiyle sildim balkona çıkardım dahda sonra bi baktım sildiğim yerler sarı sarı leke olmuş yıkadım ama geçmedii napıcam bilimiyorum 1 yıllık ewliyim ve halımı çok begenerek aldım yardım ediin lütfennn

yemekleri yaptım evi sileyim hızlıcaaaaa iftara misafirim var yabancı değil kayınvalidemler ama olsun temişz hamarat olayım demiiiii

canım ben halılarımı aspirin ve kir çözle siliyorum genel olarak lekeleri çıkarıyo ama bu sarı lekeler neden olduki direk püskürterekmi sildin:26:

yemekleri yaptım evi sileyim hızlıcaaaaa iftara misafirim var yabancı değil kayınvalidemler ama olsun temişz hamarat olayım demiiiii

maşallah cnm yemekleri yaptıysan acele etme hemen siliverirsin yerleri kolay gelsin yorma kendini fazla dikkat et

canım bu aspirin dediğin nasıl..ewt balkona koymadan önce sildim daha sonra balkona koydum vee sarı sarıı çok üzgünümmm((

canım sır markanın aspirini kırmızı fıs fıslı şişede lekelerde işe yarıyo kir çözde öyle sen bide saf suyla durulamayı denesen bi bezle belki geçer

yıkadım bugün canım beyaz sabunla ama geçmedi resmen halıya işledi

hadi ya demekki öyle kolay bi leke değil benimde salonumun halısında sarı bi leke olmuştu neyden oldugunu bilmiyorum ne yaptıysam çıkmadı bende halı yıkamaya verdim verirkende özellikle lekeli bölgeyi söyledim onlar çıkardılar

bende son çare olarak yıkamacıya vericem inş. geçer tşk ederim canım

canım allah kavuştursun
tek olunca bende kendime fazla bişey yapmayı sevmiyorum bi ana yemek çorba, salata yetiyo

Saol canım:13:tek olunca yemek iş yaapasım gelmiyorsımdı pılav ve etımek tatlısı yapıcam 2 balkonu yıkıycam yemekten sonrada bır kahve yapar takılırım oyle ah ah zor yalnızlık

askitooooom nerdesiiiiiiinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh
benim hamislik iyi gidiyo da doktora gitme gunum yaklastikca korkuyorum askitom ya kalp atisini yine duyamazsam
ee hatunlar nabersiniz benim netin kotası doldu da giremiyordum sınırsıza geçmenin vakti geldi herhalde herifi ikna etmeye çalışıyorummmmm
gec kuzum ya kotali olandan benden kullandim simdi bitecek korkusuyla insan keyfini cikaramiyo bile
Allah kavustursun canimsen yine yalnizken 2-3 cesit yapiyosun ben bi sandvic yapiyorum kendime geciyorum netin basina
canim buyuk ihtimal iyi durulamamishsin
en iyisi hali yikama
cok yorma kendini lovelim onlarda anlayisli olsunlar accik caniiiim sonucta gebesin

ben bugün hiç bir iş yapmadım
dün akşamdan beri epey hastayım ateşler içinde yanıyorum ancak şimdi gözüm açıldı
dünkü miskinliğimin sebebi hasta olacak olmammış
Sağlık en büyük nimet o olmadan hiç bir sey olmuyor
haftaya bayram temizliği yapacağım
tüm camlarım silinecek, mutfak elden geçecek
cam silmek şimdiden gözümde büyüyor
bu arada o şampuanla cam silmeyi bende deneyeceğim
bildiğimiz kendimiz için kullandığımız saç şampuanı mu bu canım:44:

cok gecmis olsun canim:26::26::26:aman dikkat et dedigin gibi ilk once saglik gelir
sampuan konusuna gelince evet bilfigimiz sac sampuaniilk sayfada daha ayrintili yazdim nasil kullanicagimizi

Yok cnm bende arada kahvaltılık karpuz peynır ıdare edıyorumda 2 yıl yalnız kalcm sandvıcle gececek gıbı degıl mecbur yapıyorum

offf islim kebabı ve yaprak sarmaya bayılırım afiyet olsun
yetişirsin cnm ya daha iftara çok var misafirlerin gelmeden bitirirsn işlerini

canım bitti çok şükür ağırladım misafirlerimi,
yemeklerim çok güzeldi ALLAHa şükür,
islim kebabını ilk kez yaptım güzel oldu, bundan sonra fovorilerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…