- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.901
haftasonu benımde temızlık yapmam lazımbugun eve gıdıncede pılav ve etımeklı tatlı yapıcam eşim yok 2 yıl doguda olacak bır kac cesıt yapıp yıyorum
arkadaşlar yardım edin lütfen...beyaz olan halımı bugün kosla vanish in spreyiyle sildim balkona çıkardım dahda sonra bi baktım sildiğim yerler sarı sarı leke olmuş yıkadım ama geçmedii napıcam bilimiyorum 1 yıllık ewliyim ve halımı çok begenerek aldım yardım ediin lütfennn
yemekleri yaptım evi sileyim hızlıcaaaaa iftara misafirim var yabancı değil kayınvalidemler ama olsun temişz hamarat olayım demiiiii
canım ben halılarımı aspirin ve kir çözle siliyorum genel olarak lekeleri çıkarıyo ama bu sarı lekeler neden olduki direk püskürterekmi sildin:26:
canım bu aspirin dediğin nasıl..ewt balkona koymadan önce sildim daha sonra balkona koydum vee sarı sarıı çok üzgünümmm((
canım sır markanın aspirini kırmızı fıs fıslı şişede lekelerde işe yarıyo kir çözde öyle sen bide saf suyla durulamayı denesen bi bezle belki geçer
yıkadım bugün canım beyaz sabunla ama geçmedi resmen halıya işledi
hadi ya demekki öyle kolay bi leke değil benimde salonumun halısında sarı bi leke olmuştu neyden oldugunu bilmiyorum ne yaptıysam çıkmadı bende halı yıkamaya verdim verirkende özellikle lekeli bölgeyi söyledim onlar çıkardılar
bende son çare olarak yıkamacıya vericem inş. geçer tşk ederim canım
canım allah kavuştursun
tek olunca bende kendime fazla bişey yapmayı sevmiyorum bi ana yemek çorba, salata yetiyo
askitooooom nerdesiiiiiiindur gız bağlama geldim
yarın temizlik günüm ya bugün okuyup gaza gelmeyi planlıyorum oruç başıma vuruyo resmen rutin işler iftar yemeği dışında fazla bişi yapamıyorum ama yarın güzel bi el atıcam eve
sen napıyon azim nasıl geçiyo hamişlik
gec kuzum ya kotali olandan benden kullandim simdi bitecek korkusuyla insan keyfini cikaramiyo bileee hatunlar nabersiniz benim netin kotası doldu da giremiyordum sınırsıza geçmenin vakti geldi herhalde herifi ikna etmeye çalışıyorummmmm
Allah kavustursun canimhaftasonu benımde temızlık yapmam lazımbugun eve gıdıncede pılav ve etımeklı tatlı yapıcam eşim yok 2 yıl doguda olacak bır kac cesıt yapıp yıyorum
canim buyuk ihtimal iyi durulamamishsinarkadaşlar yardım edin lütfen...beyaz olan halımı bugün kosla vanish in spreyiyle sildim balkona çıkardım dahda sonra bi baktım sildiğim yerler sarı sarı leke olmuş yıkadım ama geçmedii napıcam bilimiyorum 1 yıllık ewliyim ve halımı çok begenerek aldım yardım ediin lütfennn
cok yorma kendini lovelim onlarda anlayisli olsunlar accik caniiiim sonucta gebesinyemekleri yaptım evi sileyim hızlıcaaaaa iftara misafirim var yabancı değil kayınvalidemler ama olsun temişz hamarat olayım demiiiii
cok gecmis olsun canim:26::26::26:aman dikkat et dedigin gibi ilk once saglik gelirben bugün hiç bir iş yapmadım
dün akşamdan beri epey hastayım ateşler içinde yanıyorum ancak şimdi gözüm açıldı
dünkü miskinliğimin sebebi hasta olacak olmammış
Sağlık en büyük nimet o olmadan hiç bir sey olmuyor
haftaya bayram temizliği yapacağım
tüm camlarım silinecek, mutfak elden geçecek
cam silmek şimdiden gözümde büyüyor
bu arada o şampuanla cam silmeyi bende deneyeceğim
bildiğimiz kendimiz için kullandığımız saç şampuanı mu bu canım:44:
askitooooom nerdesiiiiiiinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh
benim hamislik iyi gidiyo da doktora gitme gunum yaklastikca korkuyorum askitom ya kalp atisini yine duyamazsam
gec kuzum ya kotali olandan benden kullandim simdi bitecek korkusuyla insan keyfini cikaramiyo bile
Allah kavustursun canimsen yine yalnizken 2-3 cesit yapiyosun ben bi sandvic yapiyorum kendime geciyorum netin basina
canim buyuk ihtimal iyi durulamamishsin
en iyisi hali yikama
cok yorma kendini lovelim onlarda anlayisli olsunlar accik caniiiim sonucta gebesin
teşekkür ederim canım Allah razı olsuncok gecmis olsun canim:26::26::26:aman dikkat et dedigin gibi ilk once saglik gelir
sampuan konusuna gelince evet bilfigimiz sac sampuaniilk sayfada daha ayrintili yazdim nasil kullanicagimizi
offf islim kebabı ve yaprak sarmaya bayılırım afiyet olsun
yetişirsin cnm ya daha iftara çok var misafirlerin gelmeden bitirirsn işlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?