- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.881
beni de kovun beni de :)
kolay gelsin herkeseben girişiyorum ALLAHın izniyle
Askitom nerdesinbak yine Tülaya baglicam
tamam bende çıkıyorum mutfağımın camlarını silicem perdesini yıkıycam halısını kapısını sandalyeleri ve yerleri silicem dolap kapaklarını ustun koru silcem onları yeni silmiştim tezgahı çamaşır suyuyla ovcam
makinadaki temizleri çıkarıp kirlileri yerleştiricem
bu kadar işi yaptıktan sonra yemeği de kocam yapsın
ee hatunlar nabersiniz benim netin kotası doldu da giremiyordum sınırsıza geçmenin vakti geldi herhalde herifi ikna etmeye çalışıyorummmmm
dur gız bağlama geldim
yarın temizlik günüm ya bugün okuyup gaza gelmeyi planlıyorum oruç başıma vuruyo resmen rutin işler iftar yemeği dışında fazla bişi yapamıyorum ama yarın güzel bi el atıcam eve
sen napıyon azim nasıl geçiyo hamişlik
ooo canım senin işin çokmuş hepsini bugünmü yapıcaksın?
ben bayramda burda yokum oyuzden büyük temizliği bayram dönüşüne bıraktım,
hem oruçlu çok zor yapardım zaten bu ramazan çok halsizimde ,
ben üstünkörü evi topladım,mutfahımı toplayıp makinayı açtım tezgağıda domestosladım şimdi sıra evi süpürüp silmeye geldi, belki silmemde bakalım kafama göre işte ..
misafir konusunda hala kararsızım,ramazan başlayalı daha 1aile ağırladım napsam haftayada yolcuyuz zaten bugün çağırsmmı napsam çok kararsızım ben ya
slm canım bizde sınırlı nete geçelim diyoduk ben kk eşim sahibinden çocuklarda çizgi film oyun harici bişey yapmıyoruz yetmezmıkı sınırlı olanlar?
şuan sınırsız kullanıyoruz fatura yüksek yaptığımız bişeyde yok fazladan ödemiyek diyoruz da..
Allah affetsin ama ben bi kç gundur tutmuyorum ya o kadar kotu oluyorum ki yemek bile yapamıyorum
bende bayramda yokum da gitmeden bi temizlik yapım dedim
kv balıkları yedirmeye gelcek eve şimdi laf olmasın ev pis diye
aşkcım senin gaza ihtiyacınmı var tatlım hergün biton iş yapıyosun maşalllah,
senin evini çok merak ediyorumherhalde çok güzel bir eve sahipsin ve özenle temizleyip içine siniyor diye düşünüyorum
canım kolay gelsinsanada banada,
buarada akşama misafir çağırdım bir hışımla evi toplayıp yemek yapım ben inşallah
kolay gelsin cnm hayırlı iftarlar şimdiden
bende gidip yemeğe girişiyim bari mercimek çorbası,taze fasulye, nohutlu tavuklu pilav ve salata yapıcam tatlıda sütlaç
Ohhhh afiyet olsun menün güzelmiş bende ne yapsam diye düşünüyordum....gerçi eşim de gelmicek iftara ama ne yapsam olur
ben gaza bile gelemiyorum artık tıkandım ,iş yapasım pek gelmiyor,artıkteşekkür ederim canım benim
bu gazda yeter bana yarına artık
normal sıradan bi evim var canım sadece ev temiz olunca mutlu ve huzurlu oluyorum
bu arada kaç yaşındasın evlimisin bebiş vARMI
kolay gelsin cnm hayırlı iftarlar şimdiden
bende gidip yemeğe girişiyim bari mercimek çorbası,taze fasulye, nohutlu tavuklu pilav ve salata yapıcam tatlıda sütlaç
ben gaza bile gelemiyorum artık tıkandım ,iş yapasım pek gelmiyor,artık
26 yaşındayım canım 2bebişim var biri 6, biri 3yaşında
sanada kolay gelsın cnm,
benim menüm:mercimek çorbası
taze fasülye,yaprak sarma
islim kebabı,pilav,
salata,
ve evi daha süpürmedim kızlarda hasta inşallah yetiştiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?