- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.081
Azerin cim cok sevindim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
kizceler merhaba nasilsiniz
2 saat once geldim doktordan bebegimin kalp atisini duydukher sey normalmis haftasina uygunmus nasil sevindim anlatamam
bu aralar hic eve bakamiyorumigrenc bi haldebulantilarim da var zaten aksama annemlere gidiyoruz kalmak icin
tesekkur ederim canlar
evet cinis insallah ben de mart annesi olurum
senin kuzular napiyo
kelebek canim senin kuzunun cinsiyeti ne
kizceler merhaba nasilsiniz
2 saat once geldim doktordan bebegimin kalp atisini duydukher sey normalmis haftasina uygunmus nasil sevindim anlatamam
bu aralar hic eve bakamiyorumigrenc bi haldebulantilarim da var zaten aksama annemlere gidiyoruz kalmak icin
evet valla askitom rahatim hem de cokAzim çok sevindim cnm benim ne olur dikkat sende kendinede bebişede annenlere gtme fikri iyiymiş bi süre rhat edersin
hayirlisi olsun canim tabi ilk once saglik sonra cinsiyetazerincim cinsiyetimiz daha belli olmadı 2 hafta sonra gidiem bakalım 2li tarama testimiz iyi çıktı sağlıklı önemli olanda bu canım senin içinde cuk sevindim ama yinede kendine dikkat et
hayırlı olsun canımnasıl sevindim anlatamam,rabbim sağlıklı sıhhatlı kucaklayabilmeni nasip etsin inş azim
Azeeeem uzatıyorsun değil mi bacaklarını , ohhhh
Bunca zaman dönüp durduğuna say evde iş güç peşinde .
Ara ara yaz , merakta bırakma .Öpüyorum
yan gelip yatiyorum ausum bebegimhabire acikiyorum ama
gecen kustum ilk kezmidem fena
Olur o kadarcık , bu işler kusa kusa
Bende mi düşünsem artık nee
selam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:13: :86::86::86::86::92::92::103::103::115::115::115::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124:
nasılsınızzzzz kimseler kalmamış artık buradaözledim sizi
selam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:13: :86::86::86::86::92::92::103::103::115::115::115::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124:
nasılsınızzzzz kimseler kalmamış artık buradaözledim sizi
hoşgeldin estoşşşbu ara kimseler yok bende bakınıp çıkıyorum
rapor yok iştah gelmiyor ama yapmadan da olmuyor bakalım tatil dönüşü herkes toplanır yine
sen nerelerdesin?
Hoşgeldin estosben hamile kalınca duruldu buralar
Sen napiyosun bebeler nasıl
evet valla askitom rahatim hem de cokyemek derdi yok temizlik yok
hayirlisi olsun canim tabi ilk once saglik sonra cinsiyet
nuryoluuuuuuuuuuuuuuuumAmin insallah canim nerelerdesin ya sen neler yapiyosun nasil gidiyo hamilelik kac aylik oldu minnos cinsiyeti ne
yuvarlanıp gidiyoruz azim napalım, 7 ci aya girdik bizde cinsiyeti kızilk aylarda halı perde yıkadım ağır işten dolayı bebeğin yerleşimi aşağıda olmuş bayağı zorluk çekiyorum şimdi ,oturup kalkmakta bile zorlanıyorum:18::18: sen nasılsın ?bulantın rahatsızlığın yoktur inşallah :26:
hayir bebisim hala annemlerdeyiz heruf de bizleay azim döndün mü eve canım yoksa annenlerde misin hala?
icimizden birinin rapor vermesi ne guzelbari ben rapor vereyim
yatağımı topladım
evi topladım
tozları aldım
evi süpürdüm
tuvalet banyoyu yatmadan temizlemiştim
gece yıkanan çamaşırları astım
yeniden makinayı çalıştırdım bitsin asıcam
güveçte kuru fasulye yaptım inş güzel olur
bugünlük bu kadar
ben aynı yoğun tempoma tempo katarak hayatıma devam ediyorum
işim çok azmış gibi bir de sürücü kursuna yazıldım ona gidiyorum
çiş işi desen hala tam alışmadı
çıldırmam an meselesi olması lazımama kendime söz verdim relax olucam diye
zaten halılarım da pis yıkanacak diye pek umursamıyorumtam alışsın sonra bi dezenfekte işlemine girişiciğim şekerler
canim oncelikle hosgeldinBen henüz 2 aylık evliyim. Hem çalışıyorum hem ev işi ile ugraşıyorum. Ev toz icinde. Yarın temizlerim diye planlıyodum ama nerdeeee müdüre hanım yarın da çalışman gerekiyor dedi. Nefret ediyorum bu durumlardan. Calısmaktan sogudum valla. Kocada yardım etmiyor. Cok bunalıyorum bazen. İsten asık suratla geliyorum gene noldu diyo Kocam. Bende onun iste yaşadıgı sıkıntıları dinlemiycem bi daha destekte olmayacam. "Dinlerimde yùz veririm işi bırakır. Başıma kalır." diye korkuyor. Ama 2 elim 2 ayagım tuttugu sürece ictigim bir yudum suyu, yedigim bi lokma ekmegi kendi alın terimle kazanıcam. Ona asla muhtac olmuycam. Cocuk olursa hayatım iyice zorlascak. Ne yapmalıyım sizce... Bi psikolojiden nasıl kurtulabilirim. Bi yol gòsterin nolur. Size bu anlattıklarım aklıma her geldiginde ondan nefret ediyorum. Bu kadar degersizim gözünde
hadi ya kiz midesene istedigin oldu
hemi de 7 ay amanin doguruyon ya nuryolum
tahmini dogum tarihin ne
benim bulantilar onceden vardi da simdi azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?