- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.101
öyle valla azişim bir sürü ciciler aldım şimdiden7 ci aya yeni girdik salı günü kontrolüm var şeker testi yapılacak inş sıkıntı çıkmaz:18::18::18:
doğum kasım 15 e denk geliyor ama erken de olabilirmiş bebek aşağıda olduğundansenin kaç aylık peki? cinsiyet bellimi zuzunun
Ben henüz 2 aylık evliyim. Hem çalışıyorum hem ev işi ile ugraşıyorum. Ev toz icinde. Yarın temizlerim diye planlıyodum ama nerdeeee müdüre hanım yarın da çalışman gerekiyor dedi. Nefret ediyorum bu durumlardan. Calısmaktan sogudum valla. Kocada yardım etmiyor. Cok bunalıyorum bazen. İsten asık suratla geliyorum gene noldu diyo Kocam. Bende onun iste yaşadıgı sıkıntıları dinlemiycem bi daha destekte olmayacam. "Dinlerimde yùz veririm işi bırakır. Başıma kalır." diye korkuyor. Ama 2 elim 2 ayagım tuttugu sürece ictigim bir yudum suyu, yedigim bi lokma ekmegi kendi alın terimle kazanıcam. Ona asla muhtac olmuycam. Cocuk olursa hayatım iyice zorlascak. Ne yapmalıyım sizce... Bi psikolojiden nasıl kurtulabilirim. Bi yol gòsterin nolur. Size bu anlattıklarım aklıma her geldiginde ondan nefret ediyorum. Bu kadar degersizim gözünde
kizceler merhaba nasilsiniz
2 saat once geldim doktordan bebegimin kalp atisini duydukher sey normalmis haftasina uygunmus nasil sevindim anlatamam
bu aralar hic eve bakamiyorumigrenc bi haldebulantilarim da var zaten aksama annemlere gidiyoruz kalmak icin
kızlar coook işim var yine
pazartesiden beri memleketteydim
evi pırıl pırıl bırakıp gitmiştim bi geldik
yine dağıldı mutfak
bir sürü çamaşır
motivasyona ihtiyacım var
yarın da deniz düşünüyoruz artı çok yorgun da hissediyorumm
sizi biraz okuyayım kendime gelirim inşallah
havaalar bi serinlesin herkes gelir ben de 2 gündür iş yapıyorum
dip bucak değil tabi görüntü temiz içler fena ama fazla iş yapamıyorum hele okul başlasın kadın alacağım olmayacak böyle okul ev çocuk hamilelik zor olur
oyyy ne de guzel yakisicak simdi prensesime cicileri
testde de ins hic bi sorun cikmaz canim
cinsiyeti daha belli degil canim benimki daha mercimek teyzesi 2 aylik
Bende tatilden hafta sonu döndüm birtürlü tatil modundan çıkamamıştım artık pazartesi dedim ve işe koyuldum okullar açılınca bende bilmiyorum napcam belki daha düzenli olurum diyorum ama zor biri sabahçı olacak biri öğlenci hangi birine yetişeceğim... Senin okula giden bir tane var galiba kaç aylık hamilesin canım...
okula ben gidiyorum öğretmenim ben canım 10.haftamdayım 3 yaşında oğluum var elinden öperb
Aaa ne guzel öğretmesin demek ki ne ogretmenısın? Allah bağışlasın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimkilerin arasın da da 2,5 yas var bu sene kızım 3. Sınıf oğlum 1'e başlayacak.
geldim
zor bela işlere başladım
önce heryeri güzelce topladım
sonra bulaşık makinasını boşlattım
banyoyu yüzeysel temizldim çünkü tekrar usta gelcek
çamaşırları topladım
bütün gardlobu yıktım yeniden düzenledim kalem gibi yaneeeee
makayj masamı boşalttım artık gözüme çöp gibi gelen şeyleri hooopppp çöpe ve yeniden düzenledim çekemeceleri
mis oldu mis
geriye kalan işler
tozlar
ev süpürmek
camların önü
ütü
ama kalıcak sanırım çünkü kum döküyorum sanırım kasıklarım sancıyosağ böbreğim ağrıyo ve idrarımda bayz tortular var
yemekten sonra hap içicem iyi hissedersem yaparım kalan işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?