En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

oyyy ne de guzel yakisicak simdi prensesime cicileri
testde de ins hic bi sorun cikmaz canim
cinsiyeti daha belli degil canim benimki daha mercimek teyzesi 2 aylik

kızlar coook işim var yine
pazartesiden beri memleketteydim
evi pırıl pırıl bırakıp gitmiştim bi geldik
yine dağıldı mutfak
bir sürü çamaşır
motivasyona ihtiyacım var
yarın da deniz düşünüyoruz artı çok yorgun da hissediyorumm
sizi biraz okuyayım kendime gelirim inşallah

canım azerinnn haklı hemen nefretten bahsatme olur mu?
öncelikle Allah bir ömür mutlu etsin
evliliğin ilk dönemlerinde herşey toz pembe olmuyor erkeğin kuyruğu dik tutma çabası kıskançlık eşe söz geçirme gibi dayatmaları kadını bunaltıyor
bu arada kaç yaşındasın?
kadın ise baba evinin rahatından annenin hizmetinden ayrılıp tüm evin yükünü üstlenmenin verdiği acemilik yetişememe korkusu yetememe ve en kötüsü mükemmellik çabası üstüne eşin destek olmaması daha en baştan sorun yaşamalara sebep oluyor malesef
sanmaki herkes çok mutlu
keşke öyle olsa ama tatlı ekmek yiyen yok tatlım
her evlilik rayına oturma aşamasında birçok kez uçurumun kıyısına gelir ama en önemlisi o uçurumdan dönerken ders alıp hataları tekrarlamamak... uzun oldu kusura bakma

ev işine gelinc madem çalışıyorsun kulüpte birçok topik var çalışan bayanların planlı ev işlerini anlattıkları onlarada bakabilirsin

ama dediğim gibi mükemmel olucam diye kendini yıpratma iş nasıl olsa olur ama evliliğin en yeni günleri bir daha yaşanmıyor

aziiiiiiiiiiiimmm kızma müşterinin aklına giriyorum

Kizlar sabah mutfak dolaplarinin icini sildim ama bitmedi daha
Bulasik mak yerlestirdim kirlileri doldurdum
Kahvalti yaptik onu topladim simdi cocugu emzirdim uyusa da is yapsam diye uyumadi bi turlu uykusu var ama dalamadi..

Cok sevindim canım bebeğinin ve senin iyi olduğuna evi falan düşünme sen kendine ve bebeğine iyi bak bende yeni döndüm tatilden çamaşır yıkamaktan ev işlerinle fazla ilgilenemedim şu çamaşır faslım bitsin sahalara dönmeme az kaldı.

Aynen canım bende senin gibiyim eve yeni döndüm bir türlü kendimi toparlayıp eski düzenime geri dönemedim daha çamaşır yıkamam bitsin öyle yaparım diyorum ama bugün son makine çamaşırımı da yıkadım yarın pazar eşim evde pazartesi büyük bir temizlik beni bekliyor. tatil modundan daha çıkamadım anlaşılan...:)))

Hadi kızlar yaa nerdesiniz kimse yazmıyor ne guzel motive oluyorduk raporları görelim bugun Pazartesi temizlik gunü hadi bayanlar canlanın azerinin sen dikkat et ben diğer arkadaslara söylüyorum en azından günde neler yaptıklarımızı yazalım işlerin ucu kaçmasın mesela ben simdi nevresim takımlarımı makineye atıcım hadi bakalım herkese kolay gelsin......

havaalar bi serinlesin herkes gelir ben de 2 gündür iş yapıyorum
dip bucak değil tabi görüntü temiz içler fena ama fazla iş yapamıyorum hele okul başlasın kadın alacağım olmayacak böyle okul ev çocuk hamilelik zor olur

Bende tatilden hafta sonu döndüm birtürlü tatil modundan çıkamamıştım artık pazartesi dedim ve işe koyuldum okullar açılınca bende bilmiyorum napcam belki daha düzenli olurum diyorum ama zor biri sabahçı olacak biri öğlenci hangi birine yetişeceğim... Senin okula giden bir tane var galiba kaç aylık hamilesin canım...

Ben raporumu yazıyım da bir rahatlıyım

Sabah cocukların ve bızım nevresimleri attım makineye
Onlar yıkanırken kahvaltı hazırladım
Bulaşıkları makineye doldurdum tezgahı camasırsuyu ıle güzelce sildım
Balkonu sildim toz aldım
Çamaşırlarımı astım
Bir makine de yatak koruyucularımızı attım
Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım camının onlerını sildım kapısını sildim
Salon koltuklarını süpürdüm mınder altlarını falan her yeri süpürdüm koltuklarını çekip sildim toz aldım
Makine de ki çamaşırlarımı astım bu seferde cocukların yastıklarını attım makineye
Cocukların odası da aynen bazalarını falan çekip süpürüp sildim
Mutfak halısını sirkeledim yerlerini sidim
Yemek attım bu ara da bir yandan da
Holü sildim
Simdi banyoya geciyorum orayı da silip bir duş alıp çıkacam bu gunluk bu kadar yeter aksam daha bişey yaparsam yazarım....

okula ben gidiyorum öğretmenim ben canım 10.haftamdayım 3 yaşında oğluum var elinden öperb

okula ben gidiyorum öğretmenim ben canım 10.haftamdayım 3 yaşında oğluum var elinden öperb

Aaa ne guzel öğretmesin demek ki ne ogretmenısın? Allah bağışlasın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimkilerin arasın da da 2,5 yas var bu sene kızım 3. Sınıf oğlum 1'e başlayacak.

Günaydıinnnnn bayanlar. Sabah cocuklar uyurken ütülerimi yaptım. Bugun üst katımı temizlemek istiyorum inşallah üşenmem hadi sizlerde bişeyler yazında motivemiz artsın. Azerinin annesinde galiba o yokken boş bırakmayalım bu guzel topiği......

of bu ara hiç iş yapmak gelmior içimden sanki ev çok pis gibi gelior gözüme
cuma günü misafirm var
kombim bozuldu usatalar banyoyu çamur içinde bırakmışlar
yapıcaklarım
ortalığı toplamak
çamaşırları toplamak
bulaşık makinası boşaltmak
buzdolabı temzilemk
tolzarı almak
evi süpürmek
banyoooooo
camların önü
ütü
ve gardlop düzenleme:44:

bu aralar yapmak istediğim ince işler isecamların silinmesi
storların silinmesi
tüllerin yıkanması
halıların silinmesi

geldim
zor bela işlere başladım
önce heryeri güzelce topladım
sonra bulaşık makinasını boşlattım
banyoyu yüzeysel temizldim çünkü tekrar usta gelcek
çamaşırları topladım
bütün gardlobu yıktım yeniden düzenledim kalem gibi yaneeeee
makayj masamı boşalttım artık gözüme çöp gibi gelen şeyleri hooopppp çöpe ve yeniden düzenledim çekemeceleri
mis oldu mis

geriye kalan işler
tozlar
ev süpürmek
camların önü
ütü
ama kalıcak sanırım çünkü kum döküyorum sanırım kasıklarım sancıyosağ böbreğim ağrıyo ve idrarımda bayz tortular var
yemekten sonra hap içicem iyi hissedersem yaparım kalan işleri

Ohhh ne güzel olmuş ellerine bayılırım düzgün düzenli dolap içlerine ellerine sağlık insan dolap içlerini temizlediğinde hep oyle kalsın istiyor ama zamanla yine dağılıyor.....

Nerdesiniz bizim hamarat hatundan kimseden ses yok ama ben ısrarla yazmaya devam edeceğim
Sabah kalktım cocuklara kahvaltı hazırladım
Yatakları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı bulaşıklarını makineye attım mutfağı toparladım ocağı sildim tellerini yıkadım
Buzdolabını temizledim kapağını cifledim
Bulaşık makinesinin kapağını cifledim
Bütün evi süpürdüm topladım
Mutfağı ve holü sildim
Banyoyu sildim lavoba, wc, küveti cifledim
Biraz kitap okudum
Şimdi de çarşıya alışverişe çıkacağım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…