En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerinim ablaların güzelliii hamaratıı nasılsınnn aslan parçasını annesii
Rabbim mutluluğunu huzurunu daim kılsınn inşaallah
ben işlerden öyle bir koptum ki sorma gitsin bütün işler anneme kaldı toparlıyorum kendimi olabildiğincee
senin minnak şirineyide öpüver yerime

Selam hanimlarr.. topigi görünce daldim iceri.ev isiyle pek ilgilenmezdim ama doğum iznine ayrildim ve ev isleriyle gercektwn basim derrte.2 gune salonu bitiremedim.e tabi hamilikte var.kizim gelene kadar bitiririm herhalde he :)

Merhaba kızlar2 gündür grip oldum fenayim bi de kalp carpintilarim oluyor:2:
Ama baktım evi b.k götürüyor totoyu kaldırdım

Önce yatağı topladım
Kirlileri sepete temizleri dolaba kaldırdım
Kızımın nevresimlerini değiştim
Yatagini topladım

Oturma odasını topladım
Kızımın oyuncaklarıni topladım ortalıktan
2 gündür yikanmayan bulasiklari yikadim
Ocağı ovdum
Caydanligi ovdum
Fayanslari sildim
Çöpleri topladım
Çöp kovalarini yikadim
Sebzeligi temizledim duzenledim
Buzdolabini sildim duzenledim

4 makina çamaşır yikandi astım
Süpürge açtım
Yerleri sildim
Halilarimi yikatmistim mis gibi serdim
Pencere onlerini sildim

Wc ye tuz ruhu döktüm
lavaboyu ovdum
Havlusunu değiştim
Fayanslari ovdum
Aynasını sildim
Lazimligi yikadim
Yerini sildim

Kızımı yedirdim uyutuyorum
Sonra kalkıp 5 makina çamaşır katlicam
Toz alicam
Yemek yapıcam

Oyy dilvinim gelmişhoşgeldin canımvalla o hamarat ablandan eser kalmadı dilvinim hamilelik bitirdi benihe ya oğlan geliyo Allahın izniyle
Sen napiyosun işler nasıl gidiyor
ay topikler karisti :)

Selam hanimlarr.. topigi görünce daldim iceri.ev isiyle pek ilgilenmezdim ama doğum iznine ayrildim ve ev isleriyle gercektwn basim derrte.2 gune salonu bitiremedim.e tabi hamilikte var.kizim gelene kadar bitiririm herhalde he :)

Hoşgeldin canımbebeğin hayırlı olsun sağ salim dogsun inşallahilk mi:26:
Daha doğuma çok var yavaş yavaş yaparsın

Ablam hoşgeldinnapıyım abla yardimci olucak kimse olmayınca yemek yiyecek tabak çanak bulamayınca yapıyorum mecbur
Sen nasılsın abla? Ev işlerinde yardimci olan var mı?

canım iyi olmaya çalışıyorum kızım günlük işlerimi yapıyor aylık temizlik yaptırıyorum kendim yapamadığım için çok mutsuzum içim gidiyor ama inşallah zamanla bede yaparım ama sende yorma kendini

Oyy dilvinim gelmişhoşgeldin canımvalla o hamarat ablandan eser kalmadı dilvinim hamilelik bitirdi benihe ya oğlan geliyo Allahın izniyle
Sen napiyosun işler nasıl gidiyor

valla ablacım dersten başımı kaldıramıyorum bütün herşey anneme kaldı ev işi ütü hamarat olmadım hiç bi zaman annem gibi daha olamadım sadece olmak istedim herkes diyo ki derslerin bitsin çalışma hayatında annen gibi olucaksın yavaş yavaş sen farkında olmadan beynin giriyo annenin yaptıgı diyolar ama hani ben niye yapamıyorum annemin yaptıgını
kısacası burdan çıktıktan sonra (sanki gelin olup ana evinden çıktım hey Allah'ım ) bıraktım herşeyi
abla daha bu bitmiş halinse iyi ki bitmiş halin yahu daha napcam binayı mı yıkıycan hamişş hamişş usluca otur senn
ay topikler karisti :)
ablaa burası bizim topik değil evett

Yaparsın inşallah abla nasıl olsa yardımcı olanlar var sen sıkma canını
Ben de bekarken pek hamarat sayilmazdim dilvinimevlenince bol bol yapicaksin zaten bu günlerin tadını çıkar
Herkese selamlar
Azim oğluşun mu olacak
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kolay doğum nasip etsin İNŞÂALLAH tatlım

Vusoooom nerelerdesin sen ya özledim seni
Evet vuslatim Allah izin verirse erkek olucak bebisimiz

Vusoooom nerelerdesin sen ya özledim seni
Evet vuslatim Allah izin verirse erkek olucak bebisimiz

Canım benim ben de çok özledim hepinizi İst.da nete girme imkanım yoktu pek, döndükten sonra da biraz kötü günler geçirdik. Evde net de kapalı,bir kaç gün sonra açılacak o zaman burdayım yine İnşâAllah canım
Kendine ve oğluşuna iyi bak azim

Hehe napcaklar kız seni turşunu mu kuracaklarkardeşin küçük galiba

Umarım şimdi her şey yolundadir vuslatim:26:geri mi dondunuz niye ki gitmicekmisiniz artık istanbula:26:

Umarım şimdi her şey yolundadir vuslatim:26:geri mi dondunuz niye ki gitmicekmisiniz artık istanbula:26:

Çok şükür azim, Zümram bizi biraz korkuttu, İst.dan döndüğümüz gün havale geçirdi 3 gün yoğun bakımda yattı, hastaneden çıktık bir de grip oldu, yoğun bakım klimalıydı üzerini de örttürmediler hiç üşüttü heralde. Çok şükür atlattı İst.a taşınma işi ertelendi canım ama bu evden çıkıcam ev arıyorum. Sen nasılsın tatlım, hamişlik nasıl geçiyor, dikkat et kendine

Azerinin dogrumu okuyorum bunların hepsini bir günde mi yaptın kızım yapma bu kadar yorma kendini aaaa kızcam bak

Merhaba titiz hatunlarim nerdesiniz?
Askitom Elazığ'da herhalde
Bu arada bebisin cinsiyetini öğrendik erkekmis
Oğlan anası oluyorum galiba
Ama mide bulantilarim felaket oysa ki üç ayim doldu

Azerinin oğlun oluyormuş cok sevindim canım Allah saglıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsin canım ben erkek cocuklarını hic sevmezdim kızıma bir kız olsun arkadas olsunlar istemiştim ama iyiki erkek olmuş erkek annesi olmak cok başka bir duyguymus....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…