- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.161
Oyy dilvinim gelmişazerinim ablaların güzelliii hamaratıı nasılsınnn aslan parçasını annesii
Rabbim mutluluğunu huzurunu daim kılsınn inşaallah
ben işlerden öyle bir koptum ki sorma gitsin bütün işler anneme kaldı toparlıyorum kendimi olabildiğincee
senin minnak şirineyide öpüver yerime
ay topikler karisti :)
Selam hanimlarr.. topigi görünce daldim iceri.ev isiyle pek ilgilenmezdim ama doğum iznine ayrildim ve ev isleriyle gercektwn basim derrte.2 gune salonu bitiremedim.e tabi hamilikte var.kizim gelene kadar bitiririm herhalde he :)
selam canım azerinn sen bu kadar işi nasıl yaptın yorma kendini lütfen canım bende ev işi yapmayı çok özledim
Ablam hoşgeldinnapıyım abla yardimci olucak kimse olmayınca yemek yiyecek tabak çanak bulamayınca yapıyorum mecbur
Sen nasılsın abla? Ev işlerinde yardimci olan var mı?
valla ablacım dersten başımı kaldıramıyorum bütün herşey anneme kaldı ev işi ütüOyy dilvinim gelmişhoşgeldin canım valla o hamarat ablandan eser kalmadı dilvinim hamilelik bitirdi beni he ya oğlan geliyo Allahın izniyle
Sen napiyosun işler nasıl gidiyor
ablaa burası bizim topik değil evettay topikler karisti :)
Yaparsın inşallah abla nasıl olsa yardımcı olanlar var sen sıkma canınıcanım iyi olmaya çalışıyorum kızım günlük işlerimi yapıyor aylık temizlik yaptırıyorum kendim yapamadığım için çok mutsuzum içim gidiyor ama inşallah zamanla bede yaparım ama sende yorma kendini
Ben de bekarken pek hamarat sayilmazdim dilvinimvalla ablacım dersten başımı kaldıramıyorum bütün herşey anneme kaldı ev işi ütühamarat olmadım hiç bi zaman annem gibi daha olamadım sadece olmak istedim herkes diyo ki derslerin bitsin çalışma hayatında annen gibi olucaksın yavaş yavaş sen farkında olmadan beynin giriyo annenin yaptıgı diyolar ama hani ben niye yapamıyorum annemin yaptıgını
kısacası burdan çıktıktan sonra (sanki gelin olup ana evinden çıktım hey Allah'ım) bıraktım herşeyi
abla daha bu bitmiş halinse iyi ki bitmiş halin yahu daha napcam binayı mı yıkıycanhamişş hamişş usluca otur senn
ablaa burası bizim topik değil evett
Herkese selamlar
Azim oğluşun mu olacak
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kolay doğum nasip etsin İNŞÂALLAH tatlım
Ben de bekarken pek hamarat sayilmazdim dilvinimevlenince bol bol yapicaksin zaten bu günlerin tadını çıkar
valla ben ders çalışmaktan memnunumgeçen bana dünür çıktı yine bizimkiler bi tuhaf olduu hele kardeşim sinirden söyleniyoduu eve geldiğimizde benim 1 tane ablam var gidin başkasının ablasına daha neler neler
Vusoooom nerelerdesin sen ya özledim seni
Evet vuslatim Allah izin verirse erkek olucak bebisimiz
Hehe napcaklar kız seni turşunu mu kuracaklarvalla ben ders çalışmaktan memnunumgeçen bana dünür çıktı yine bizimkiler bi tuhaf olduu hele kardeşim sinirden söyleniyoduu eve geldiğimizde benim 1 tane ablam var gidin başkasının ablasına daha neler neler
Canım benim ben de çok özledim hepiniziİst.da nete girme imkanım yoktu pek, döndükten sonra da biraz kötü günler geçirdik. Evde net de kapalı,bir kaç gün sonra açılacak o zaman burdayım yine İnşâAllah canım
Kendine ve oğluşuna iyi bak azim
daha pazartesi günü 13 yaşına girdi paşamHehe napcaklar kız seni turşunu mu kuracaklarkardeşin küçük galiba
Günaydın kizcelertemiz ve düzenli bir evde güne başlamak ne güzelmiş
Umarım şimdi her şey yolundadir vuslatim:26:geri mi dondunuz niye ki gitmicekmisiniz artık istanbula:26:
Merhaba kızlar2 gündür grip oldum fenayim bi de kalp carpintilarim oluyor:2:
Ama baktım evi b.k götürüyor totoyu kaldırdım
Önce yatağı topladım
Kirlileri sepete temizleri dolaba kaldırdım
Kızımın nevresimlerini değiştim
Yatagini topladım
Oturma odasını topladım
Kızımın oyuncaklarıni topladım ortalıktan
2 gündür yikanmayan bulasiklari yikadim
Ocağı ovdum
Caydanligi ovdum
Fayanslari sildim
Çöpleri topladım
Çöp kovalarini yikadim
Sebzeligi temizledim duzenledim
Buzdolabini sildim duzenledim
4 makina çamaşır yikandi astım
Süpürge açtım
Yerleri sildim
Halilarimi yikatmistim mis gibi serdim
Pencere onlerini sildim
Wc ye tuz ruhu döktüm
lavaboyu ovdum
Havlusunu değiştim
Fayanslari ovdum
Aynasını sildim
Lazimligi yikadim
Yerini sildim
Kızımı yedirdim uyutuyorum
Sonra kalkıp 5 makina çamaşır katlicam
Toz alicam
Yemek yapıcam
Merhaba titiz hatunlarim nerdesiniz?
Askitom Elazığ'da herhalde
Bu arada bebisin cinsiyetini öğrendik erkekmis
Oğlan anası oluyorum galiba
Ama mide bulantilarim felaket oysa ki üç ayim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?