- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.201
evet bugünlük benim işler bitti şükür...akşama yemek yapılacak...
hadi bekliyorum neler yapıcaksın
neler yaptım yazıyım evi süpürdüm , toz aldım ,kışlıkları çıkardım ,giyilmeyenleri ayırdım bende yemeğimi yaptım çamaşır attım yıkanmaya katlanıcaklar var ütülencekler var bugünlük bu kadar dedim yoruldum çünkü
yorulduğun yerde duracaksın
ben bugün : evi şööyle bi topladım süpürmedim yarına misafirim gelebilir şimdi yapsam geri halledecekler onun için yarın süpürürüm dedim
mutfağı topladım bulaşıkları mak.attım çekmeceleri düzenledim sildim,buzdolabını içini düzenledim,vişne suyu yaptım çocuklara
banyo wc yıkadım...akşama yemeğim var sayılır yanına çorba ve salata yapılcak...benimde bugünlük bu kadar
canım midem çok yanıyor o yüzden fazla işle uğraşamıyorum bugün etrafı yatakları toparladım murfağı topladım okadar sonra yengemler gittim gündüz gezmesi yaptım yani ama yarın baya iş yapmam lazım 1 gün evle ilgilenmeyince evi herşey götürüyor bu arad hamilesin galiba kaçıncı çocuk nasıl gidiyor hamilelik çok soru sordun kusura bakma
selam hatunlar son 10 gündür köle gibi çalışıorum :))))
tek kelimeyle açıklim:) taşındım:)))
şimdi gidip 2 tane tekli koltuğum var onları silcem kitaplığımı düzenleyip yatcam:)))))
yarın yapılcaklar oy oy oy yarın jübilemi yapıcam:)
- balkon yıkancak
-tuvalet banyo yıkancak
-perdeler yıkancak
-2 makine öamaşır yıkancak
-kapılar silincek
-camların üstten tozları alıncak
-mobilyalar çekilip süpürlcek silincek
-tozları alıncak
- halılar serilcek
-ha bide yemek yapmam lazım:))))
beyaz eşyaların yüzeyleri silincek
-mutfak dolaplarının yüzü silincek
-yatak silincek taşınırken üstüne basmışlar
bebişi babasına satıcam yarın sabahta çok erken kalkmam lazım :))
bitsin artık şu işler ya yapıorum yapıorum arkamı dönüorum hep aynı hep aynı
banyoyu temizliorum bi duşa girilsin eski haline dönüo
evi üpürüorum arkamı dönüorum kıl olmuş offfffff!!!!!!!!!!!!!
abla nasilsinSlm hatunlar bugun Pazartesi cogu temiz ve titiz hatunların temizlik gunü bende gece yatarken kafamda yarın sunu yaparım burayı temizlerim diye plan yaptım sabah cocukları okula yolladım ama gelin görünki daha popumu kaldırıp hiç bir iş yapmadım Offf nerden başlıcamı şaşırdım......
merhabalar,
ben arada bu topiği gaza gelmek için uzaktan uzaktan okurum. nefret ediyorum ev işinden. ama artık böyle olmaz karar verdim ben de planlı programlı temizlik yapıcam.
bugün yaptıklarım
banyonun lavabosunu ovdum.
süpürge açtım
temiz bulaşıkları yerleştirdim
kirlileri makineye attım
mutfağın tezgahını ovdum
pek de bişey yapmamışım aslında ama gün uzun yaptıkça yazarım :26:
hosgeldin canimseni bir derdim vardan hatirliyorum seni burda gormek ne guzel
hoşbuldum canımteşekkür ederim, bdvde daha az vakit geçirip, daha fazla ev işi niyetindeyim bakalım artık
şimdi salonu temizleyeme gidiyorum haydi bismillah
merabayin hatunlar
kac gundur oylesine bakip cikiyorum hem basim donuyo hem de telden yazmak hic zevkli olmuyo
dun basim catlamak derecesine gelince annemlere geldik bi kac gun kalicaz
mide bulantilarim icin doktor ilac yazdi
kutuyu yariladim biraz azaldi sanki
simdi de basim agriyo donuyo
ne zaman duzelicem ben offff
ev isleri de yapamiyorum haliyle gecen annennem geldi sagolsun birlikte temizledik dip kose her yeri
ama yine daginik birakip geldim
bu arada dun doktorumu aradim basim agriyo diye
o da hangi ilaclari yazmistim sana isimlerini oku dedi:26:
ben okuyunca dur bi dakika su ilaci ben yazmadim eczaci baska ilac vermis sana demesin mipanikledim tabi
neyseki 4 tane kullanmistim sadecekorkulacak bi ilac degil ama korkma dedi:18:
ha bi de gecen test yaptirdim her sey normalmis cok sukur
ha unutmadan gorumcemin sancisi tutmus hastaneye kaldirmislar bebis geliyo galibadarisi basima
kızlar bana bi el atın heleee.
şimdi ben temizlik yapmayı zulüm gibi gören biriyim, ama aynı zamanda evim pis ve dağınık olduğunda da cinnet geçiriyorum.
ne olur bana sevdirin şu işi ya, yada şevklendirin.
çok saçma buluyorum hergün hergün aynı şeyleri yapmayı
hamarat, çalışkan ve temiz hanımlar cidden yardım bekliyorum.
birde pintiyim yeni eşya alamıyorum. kullanmadıklarımı atamıyorum
yoksa umutsuz vakamıyım:2:
ya sevemiyorum selinim yadarkcım temzilik yapmayı temizlik yapmak için yapmıcaksınki:)))
banyoyu temizlerken mutlu olcaksın pisliklerin gittiğini mikroplaron çamaşır suyunda cazır cazır yandığını düşünüp mutlu olcaksın o zman ev işleri zulüm gibi gelmez yani kendine zorla yaptırma:))))))) önce sev sonna yap:)))
ben hoşuma gitiiği için yapıorum o tmeeizlik kokusunu temizlik yapıldıktan sonraki hafiflik duygusu için yapıorum o duyguyu hiçbişeyde alamıorum hele herşeyi bitirip üstüne duşa girip bide kahve alırsam elime varya benden iyisi yoktur heralde:)))))))
ha bide en gıcık kaptığım şey evde falzlaık kullanmadığım şeyler
sanki hepsini sırtımda taşıorum
ve evde kullanmadığım hiçbirşey ama hiçbirşey barındırmıorum az eşya çok alan az temizlik çok zman:))
yani evde olan her eşya bilfiil tarafımdan kullanılır
evden attıklarımı verdiklerimi görsen şok olursun en son sandığımı verdim birine:) boşuna hamallık yer kaplıyo ve hiçbi faaliyeti yoktu yolladım gitti:)))))
yeni bişeyede ihtiyacım varsa alıorum bişe alçaksam önce geziorum bakıorum eve gelip düşünüorum gerçekten ihtiyacım varmı die eğer aklımdan çıkmıosa ve cidden almak için can atıosam gidip alıorum:)
en guzelini dusunmushsun
bu arada yas kacti:26:evlimisin bekarmisin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?