En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Okullar açılsın işlerimi düzene koyacağım dedim bugun dördüncü gün ama ben hala bir düzen kuramadım neyse ki bugun okula gitmedim bugun işlere başlayacağım cocuklar sabah 8.30 çıkıyorlar 16.30 geliyorlar bana rahat rahatvakit kalıyo hadi hamarat hatunlarım ben işlerimin basına geceyim aksama neler yaptıklarımı büyük bır zevkle yazarım hepinize kolay gelsin.....

Günaydın kizcelertemiz ve düzenli bir evde güne başlamak ne güzelmiş

züloşum bebeğim nasılsın gııızzzzzzzz

oğlan anası mı oluyon gaariiiiiii

eee geçti mi bulantıların falan neler yapıyosun di bakalım bağa

çok özledim sizleri yaa bu sene daha da vaktim yok pc ye falan hiç oturamıyorum

kardeşimi nişanladık 40 güne kadar düğünü olacak bi de onun koşuşturmacası başladı bende

full time koşturuyorum anliican

azerin ne yapıyo biliyo mu kardeşinin geleceğini

daha pazartesi günü 13 yaşına girdi paşam aslında evlenmemi istiyorlar ama daha küçüğüm
Hehe kucukmus gerçektensen de kucuksun ama 17 yasindaydin dimi:26:
geçte olsun günaydın çocuğu yedir okula gönder ancak girebiliyorum evde temizlik zamanı kaç gündür okulla uğraşmaktan eve vakit ayıramadım yaptığım işleri yazarım
Canım bu ikinci bebek mi ben de ilk sandım:26:işin daha zor o zaman:26:
Aaa ne diyosun çok geçmiş olsun vuslatimçoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur:26:bu evden neden çıkmak istiyosun peki
Hamislik fena vuslatim
Azerinin dogrumu okuyorum bunların hepsini bir günde mi yaptın kızım yapma bu kadar yorma kendini aaaa kızcam bak
Abla her gün yapmıyorum zaten kendimi iyi hissettiğimdeyani 15 günde bir
Ben de kızım olsun istiyordum ama erkek de çok farklı duyguymus gerçekten
Hani abla rapor

Estosum He ya bundan sonra degismezse oğlan anası oluyorum inşallah
Hamilelik çok kötü geçiyor mide bulantısı halsizlik
Azerin biliyo bebeğin ultrason fotoğrafını öpüyor
Senin de gözün aydın canım kız kardeşini mi nisanladiniz
Çocuklar nasıl? Azra napiyor

yok kız erkek kardeşimin başını bağladık
kızkardeşim daha güççük ablası

azra da benimle beraber okul yollarında sürünüyo

hala geçmedi mi yaa bulantıların :44:

olsun sağlıklı gelişsin de bu sıkıntılar da geçici inşallah canım

Evetttt gelelim bugünkü raporuma...
Sabah kalktım cocukları okula hazırladım onları geçirdim
Makineye çamaşır attım
Yatakları topladım odaları topladım
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Çaydanlığımı cifledim mutfak bezlerini kaynattım
Tezgahı lavaboyu sildim
Komşuma kahvaltıya gittim
Gelince çamaşırlarımı astım
Pazar gittim sebze meyve aldım geldim onları yerleştirdim
Bütün odaları koltukları çektim sildim süpürdüm toz aldım
Banyoyu wc lavaboyu çiflendim yerlerini sildim havlusuna değiştirdim çöp kovasını boşalttım
Yemek yaptım

:13:
Aaa ne diyosun çok geçmiş olsun vuslatimçoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur:26:bu evden neden çıkmak istiyosun peki
Hamislik fena vuslatim

Sağol azim, sorma biz hastanedeyken çocuklar evde sürekli ağlamışlar evden öyle bir çıktık ki ablalarına bırakıp onlarda şok oldu, hele ben gözleri kayıp bayılınca kaybediyorum sandım yavrumu. Rabbime sonsuz şükür, Allah'ım bir daha yaşatmasın, hiç bir anne babaya da yaşatmasın(Amin)
Canım üstekilerle sorun yaşıyorum çok terbiyesiz insanlar bir an önce kurturtulmam lazım onlardan
Bulantıların mı devam ediyor azim, işi gücü bırak dinlenmene bak tatlım

ben de yazayım sonra devam edeyim tuvalet banyoyu yıkadım dolapalrını düzelttim yatak odamı topladım dolabımı yerleştirdim çok dağılmıştı
bu kadar şimdi gidip oğlumun odasu-ına gireyim sırada süpürme silme toz var yani iş çok

tuvalet banyoyu yıkadım demiştim dimi ama oğlum sulu boyaslı elleriyle bi de terliksiz girmiş banyoya yani oralar yine temizlenecek
yatak odası oğlanın odası oturma odası ve mutfak tamam
salon ve giriş kaldı bi de balkon
yemek yapacağım daha
makinede çamaşır var onları serecem oy çok iş varmış yaaaa hadi by by

tüm listemdekileri tamamkladım çok şükürrr ama yoruldum ki bunlar dip bucak değil

uzuncaaa bir aradan sonra merhaba ev işleriiii
bugün kalktım kahvaltıyı ben ve kardeşim yapmamıştık kahvaltı hazırladım kaldırıp yıkadım bulaşıkları
sonra bas parmagım kadar olan piyazlık fasulyelerden piyaz salatası yaptım
sonra yemek yaptım
yemeği hazırladım tekrar bulaşıkları yıkadım sonra KK'daki sütlü tatlılar yarışması için tatlı yaptım tekrar bulaşık yıkadım
mutfağın dolaplarını yüzeysel sildim buzdolabını yerleştirdim temizledim mutfak balkonunun camlarını ve cercevelerini kapılarını sildim biraz leke olan yerler vardı duvarlarda onları sildim sonra market alışverişi yaptık anneciğimle
banyoyu full yıkadım cifle küveti ovdum makyaj malzemelerimi yerleştirdim gecen odamdaki kanepeleri dikiş makinemi değiştirmiştim begenmedim tekrar değiştirdim
şimdide ütünün ısınmasını bekliyorum sonra 1000 ip atlama hareketi ve 150 squat hareketi ve en sonundada ders çalışmaya merhaba diycem siz neler yaptınız bakalım hatunlarr boşlamışınız buralarıııı canlandırayım dedimmm

bugün hiçç iş yapamadım midemmm çok yanıyor ginede mutfak tola yemek yap oğlum markaete kırtasiyeye gittik onun kitaplarını kapladım çamaşır yıkadım astım önceden topladıklarımı katladım yerleştirdim oğlumla beraber kışlıklarını çıkardım küçülenlerini ayıkladık odsına el attık bu halimle yine iyi yapmışım dimi

Maşallah canım off o dolaplara benim de el atmam lazım cocukların kışlıklarını çıkarmam küçülenleri ayıklamak baya zaman alan ve karışık bir iş hasta hasta yine iyi iş çıkartmışsin tatlım

İYi akşamlar hamarat hatunlar kızım hasta olduğu için bu pazar eve oturduk normalde pazar günleri hep dışarda oluruz
Kahvaltıdan sonra bulaşıkları topladım makineye yerleştirdim tezgahı sildim mutfağı süpüprdüm
Cocukların odasını topladım süpürdüm aynen diğer odaları da toplayıp süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Evde ki Küçük tuvaleti kapatırıp icine raflar yaptırmıştım ıvır zıvır ne varsa dolduruyordum baktım cok karışmış temizleyip düzenledim atılacakları attım yer açıldı valla:)))
Banyoyu sildim
Çamaşırları astım
Cocukları yıkadım Allah'tan bugun yemek derdim yok tu......

selam hanımlar

iki gündür kimse yazmamış ya:)

bugün yaptıklarımı yazayım:

yatakodalarını topladım havalandırdım(dün süpürüp silmiştim temizler)

salonu topladım süpürdüm toz aldım

mutfağı topladım bi iki iri bulaşık vardı elimde yıkadım ufakları mak. attım,ocağı ovdum(dün süpürüp silmiştim mutfağıda)

manyo wc yıkadım çamaşır suyu ile...

öğleye yemek yazırlanacak kabak mücver,bi iki tanede ütü var bugünlük bukadar...

maşallah sen işleri bitirmişsin ben çocuğu okula gönderdim anca işe başlıycam yaptıklarımı yazarım işim bitince

azerincimm bebeğin hayırlı olsun hep yazıcam unutuyorum aklıma gelmişken yazayım dedim:)

sen sevin bakalım oğlan anası oluyorum diyeee başına neler geliceni bilmiyorsunnn iki oğlan anası olarak bunu söylüyorum

ay şaka bi yana canım rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…