- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.181
Günaydın kizcelertemiz ve düzenli bir evde güne başlamak ne güzelmiş
Hehe kucukmus gerçektendaha pazartesi günü 13 yaşına girdi paşamaslında evlenmemi istiyorlar ama daha küçüğüm
Canım bu ikinci bebek mi ben de ilk sandım:26:işin daha zor o zaman:26:geçte olsun günaydın çocuğu yedir okula gönder ancak girebiliyorum evde temizlik zamanı kaç gündür okulla uğraşmaktan eve vakit ayıramadım yaptığım işleri yazarım
Aaa ne diyosun çok geçmiş olsun vuslatimÇok şükür azim, Zümram bizi biraz korkuttu, İst.dan döndüğümüz gün havale geçirdi 3 gün yoğun bakımda yattı, hastaneden çıktık bir de grip oldu, yoğun bakım klimalıydı üzerini de örttürmediler hiç üşüttü heralde. Çok şükür atlattıİst.a taşınma işi ertelendi canım ama bu evden çıkıcam ev arıyorum. Sen nasılsın tatlım, hamişlik nasıl geçiyor, dikkat et kendine
Abla her gün yapmıyorum zaten kendimi iyi hissettiğimdeAzerinin dogrumu okuyorum bunların hepsini bir günde mi yaptın kızım yapma bu kadar yorma kendini aaaa kızcam bak
Ben de kızım olsun istiyordum ama erkek de çok farklı duyguymus gerçektenAzerinin oğlun oluyormuş cok sevindim canım Allah saglıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsin canım ben erkek cocuklarını hic sevmezdim kızıma bir kız olsun arkadas olsunlar istemiştim ama iyiki erkek olmuş erkek annesi olmak cok başka bir duyguymus....
Hani abla raporOkullar açılsın işlerimi düzene koyacağım dedim bugun dördüncü gün ama ben hala bir düzen kuramadım neyse ki bugun okula gitmedim bugun işlere başlayacağım cocuklar sabah 8.30 çıkıyorlar 16.30 geliyorlar bana rahat rahatvakit kalıyo hadi hamarat hatunlarım ben işlerimin basına geceyim aksama neler yaptıklarımı büyük bır zevkle yazarım hepinize kolay gelsin.....
züloşum bebeğim nasılsın gııızzzzzzzz
oğlan anası mı oluyon gaariiiiiii
eee geçti mi bulantıların falan neler yapıyosun di bakalım bağa
çok özledim sizleri yaa bu sene daha da vaktim yok pc ye falan hiç oturamıyorum
kardeşimi nişanladık 40 güne kadar düğünü olacak bi de onun koşuşturmacası başladı bende
full time koşturuyorum anliican
azerin ne yapıyo biliyo mu kardeşinin geleceğini
Hani abla rapor
evet yılbaşında 18 olucammHehe kucukmus gerçektensen de kucuksun ama 17 yasindaydin dimi:26:
Hehe kucukmus gerçektensen de kucuksun ama 17 yasindaydin dimi:26:
Canım bu ikinci bebek mi ben de ilk sandım:26:işin daha zor o zaman:26:
Aaa ne diyosun çok geçmiş olsun vuslatimçoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur:26:bu evden neden çıkmak istiyosun peki
Hamislik fena vuslatim
Abla her gün yapmıyorum zaten kendimi iyi hissettiğimdeyani 15 günde bir
Ben de kızım olsun istiyordum ama erkek de çok farklı duyguymus gerçekten
Hani abla rapor
Estosum He ya bundan sonra degismezse oğlan anası oluyorum inşallah
Hamilelik çok kötü geçiyor mide bulantısı halsizlik
Azerin biliyo bebeğin ultrason fotoğrafını öpüyor
Senin de gözün aydın canım kız kardeşini mi nisanladiniz
Çocuklar nasıl? Azra napiyor
Aaa ne diyosun çok geçmiş olsun vuslatimçoluk çocuk perişan olmuşsunuzdur:26:bu evden neden çıkmak istiyosun peki
Hamislik fena vuslatim
tuvalet banyoyu yıkadım demiştim dimi ama oğlum sulu boyaslı elleriyle bi de terliksiz girmiş banyoya yani oralar yine temizlenecek
yatak odası oğlanın odası oturma odası ve mutfak tamam
salon ve giriş kaldı bi de balkon
yemek yapacağım daha
makinede çamaşır var onları serecem oy çok iş varmış yaaaa hadi by by
bugün hiçç iş yapamadım midemmm çok yanıyor ginede mutfak tola yemek yap oğlum markaete kırtasiyeye gittik onun kitaplarını kapladım çamaşır yıkadım astım önceden topladıklarımı katladım yerleştirdim oğlumla beraber kışlıklarını çıkardım küçülenlerini ayıkladık odsına el attık bu halimle yine iyi yapmışım dimi
selam hanımlar
iki gündür kimse yazmamış ya:)
bugün yaptıklarımı yazayım:
yatakodalarını topladım havalandırdım(dün süpürüp silmiştim temizler)
salonu topladım süpürdüm toz aldım
mutfağı topladım bi iki iri bulaşık vardı elimde yıkadım ufakları mak. attım,ocağı ovdum(dün süpürüp silmiştim mutfağıda)
manyo wc yıkadım çamaşır suyu ile...
öğleye yemek yazırlanacak kabak mücver,bi iki tanede ütü var bugünlük bukadar...
maşallah sen işleri bitirmişsin ben çocuğu okula gönderdim anca işe başlıycam yaptıklarımı yazarım işim bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?