En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yaş 30 canımcım.... sakın bu saatten snra sendne adam olmaz deme :))
Yok canım ya kendine haksızlık ediyorsun diğer topikten okuduğum kadarıyla fena değilsin
Aşeriyomusun azim heruf ne durumda heyecanlımı oğlu olcak diye

İlk mandalina aserdim sonra nargözüm doyduktan sonra şimdi de mantar aseriyorum
Heruf çok heyecanlı farkettirmiyo ama seviniyo erkek diyeisim bile bulmuş Asiman-ay ,sema , gokyuzu demek

Son düzenleme:
okul iyi diyelim düğün telaşından düzenli ilgilenemediğim için biraz şikayet aldım örtmenden
hele sen bi dön de ben de gelmeye çalışırım vaktim oldukça
Ocak'ta başlıyoz allahın izniyle yehuuuu
Bunlar daha iyi günlerin azim hele bi oğluşun gelsin o zaman görcen sen beni duyanda 5 çocuğum var sanır ilkine zor cesaret ediyom
Bu arada kaç kilo aldın azim

ocakta mııııııı

sen nasılsın aşkitom özledim kıs sohbet etmeyi

ben de evi ''ev'' haline sokmaya çalışıyorum

şimdi yine kaçıyorum bye

Ne ara geldin de kactin yaf

Way Asiman he güzelmiş walla sevdim saglıkla gelir inş. Bebişimiz mantarın neyini. Aşeriyosun kız şöyle mango âşer ananas falan filmlerdeki gibi
Benimki bile şimdiden erkek diyince gözleri bi farklı bakıyo sağlıklı olsunlarda en önemlisi o

Ayyy estoşum hoş geldin dememe kalmadın gitmişsin gel arada yahu 2 lafın belini kıralım şurada

Yok canım ya kendine haksızlık ediyorsun diğer topikten okuduğum kadarıyla fena değilsin

valla buraları keşfetmek bana iyi geldi... banada azıcık can geldi iyi oldu... okudukçası işler takılıyo kafama... benimde yapmam lazım diyorum....

dimi askitomMango sevmem ananas ola bilir bak
Az biraz paraya kiysin
He ismi ben de sevdim azerine de uygun
Neyse askitom ben balkonlari silip çamaşır astım bu aradagidip toz da alayım cadı uyuyokengörüşürüz yine öptüm

azerincim seni görmek ne güzelllll
oğlumuz hala isimsizzzz ama ben okan diyorum bakalımm
ev slindi süpürlüdü tuvalet banyo yıkandı çamaşırlar serildi mutfak toplantı banyo yapıldı gidiyorummm

Tamam azim ama yine gel özletme kendini

hfjfjfgjhhjfhhgkgjhfhjffhfghfvmvgfhfhfhfhfghfhgfhgfhgvgcgcgcgcgcg

Ne ara geldin de kactin yaf

Ayyy estoşum hoş geldin dememe kalmadın gitmişsin gel arada yahu 2 lafın belini kıralım şurada

ışık hızında yaşıyorum zamanı

kızlar kına gecesinde benim zilli zarifeye bindallı kiraladım

düğünde de gelinlik giydirdim

bi boşlukta albüme eklerim görürsünüz

bu arada stüdyoda abisiyle beraber resim falan da çektirdim

resimleri pc ye atınca buraya da eklerim

Günaydın hatunlar kac gundur evde yoktum hep dışarlardaydım ev almış başını gidiyor bugun söyle guzel bir temizlik yapıyım diyorum sigarayı da bıraktım 4. Gunüm bıraz işe vurayım kendimi napıyım

Ben geldim ki hatunlar
Dün yıllardır açıp temizlemedigim balkon dolaplarima giristim
Yaklaşık 50 60 tane kullanilmayip toza mahkum edilmiş kavanozlarimi tek tek yıkayıp sıraya dizdim
Sonra dolabı içli disli silip tekrar yerlerine yerlestirdimparladi valla kova kova çamurlu su çıktı
Balkonu da bi güzel yikadim
Bu sabah da
Ortalığı toplayıp kızıma un Kurabiyesi ve çorba yaptım
Bulasiklari yikadim çamaşır attım makinaya
Zaman kalırsa kızım uyumadan süpürge acicam

kapılarımı sildim ve toz aldım bulaşıkları makineye koymuştum bitti onlar da sonra çıkarırıım teldeki çamaşırları katlayıp yerleştirdim
artık yeter dimiiii evim temiz

Biraz mola verdim ne mi yaptım kendi gardolabımın üstünü bir güzel sildim koyulcakları yerleştirdim. Bazamın içini sildim yorganlarımı düzenledim pikelerimi ayırdım. Battaniyemi çıkardım. Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım. 2 makine çamaşır yıkandı astım 1 makinesini topladım 1 makine ipte 1 makine de yıkanıyor....:))) hadi ben işime devam edeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…