En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben tembelim bu aralar.... ev aldı başını gidiyo gene.... oooff offff.... size bakıp gaza geldim azcık ama erken çıkarsam yaparım ancak...

Sen fazla iş yapma bakayım, yorma kendini azim Bu ara da herkese selamlar
Ooo vuslatim Nerelerdesin yahuyok çok iş yapmıyorum ama iyice paslanmisim ya
kapılarımı sildim ve toz aldım bulaşıkları makineye koymuştum bitti onlar da sonra çıkarırıım teldeki çamaşırları katlayıp yerleştirdim
artık yeter dimiiii evim temiz
Yeter yeter hamisler bu aralar atağa geçti lovelim
Ellerine sağlık ablamburnuma deterjan kokusu geldi valla
merhaba kıslar canım okdar sıkıldıki k.k da temislikle alakalı topik varmı derken size rastladım.başım büyük belada

ikizlerim var 2yaşında.
Hoşgeldin tiin
Bi tane daha arkadaş vardı senin gibi ikiz annesi bi de çalışıyordu:18:
Sen çalışıyor musun? :26:

Son düzenleme:
Selam hatunlar dün bütün evi süpürdüm sildim toz aldım banyo wc kuvet çiflendi yemek yapıldı. Bugun hiç bişey yapasım yok grip oluyorum galiba burnum tıkalı hapsırıp dürüyorum sabah yatakları topladım arkadasıma kahvaltıya gittim geldim. yatak örtümü makineye attım yılkandı onu astım cocuklara soz verdim şimdi onları etütten alıp sinemaya götürcem....

Aferin sana hamarat hatun yeter yeter....
teşekür ederim bu topik sayesinde evim her daim temiz size rapor vercem yaaaa heyecan yapıyorumm
hamiş halinle kapımı sildin abboooo.... Maşallah....
her gün bir iş yaptım önceki gün sadece cam sildim bir önceki gün günlük işleri yaptım öyle
merhaba kıslar canım okdar sıkıldıki k.k da temislikle alakalı topik varmı derken size rastladım.başım büyük belada

ikizlerim var 2yaşında.
allah bağışlasın zor her gün bir iş yapıcan canım yoksa olmuyor ben gibi her gün bir iş onlar yatınca derle topla onlar oynarken cam sil kapı sil gibi ama hepsini aynı n yapma
hoşbulduk canım hayır ben çalışmıyorum ama baş edemyorum eviin temzliğii ile tavsiyelerinizzi bekliyorum

geçmiş olsun canımmmm tarçın limon zencefill sıcak sıcak iç iyi gelir

selam hanımlaar
bugün galiba 3.denemem olacak yazıyorum tam yollayacağım ya telefon ya bebişlerden biri bir türlü yayınlayamadım.
kızlar geçmişin tamamını okuyamadım.
ayrı ayrı cevap yazacak kadar da şu an için zamanım yok.
bu hafta acaip yoğun ve sıkıntılı geçti.
bakıcımız elini incitmiş gelemedi
annem de kavınvalidem de öğretmen ancak öğleden sonra gelip yardımcı olabildiler.
bebişlere eşimle birlikte muayenehanede yalnız baktık.
eve girince de nasıl bir koşturma anlatamam.
çooook şükür haftayı geçirdik.
yarın kayınvalidem gelecek, sağ olsun o da yemek getirecekmiş.
yarına yemek derdim yok
haftalık temizlik yapıcam yine.
ev dip köşe silinip süpürülecek, buzdolabının içi dışı temizlenecek, fırın ve davlumbaz temizlenecek, balkonlar düzenlenip yıkanacak, çamaşırlar ve ütü zaten hiç bitmiyor.
akşamdan bir kısmını makineye attım, bebişlerin ütülerini hallettim.
dolaplarının ve çekmecelerinin içlerini sildim, düzenledim.
pazar, market düzülecek.
bebişler izin verirse akşam oturmasına gideceğiz eşimle.
kv sağolsun gece de kalacakmış.
benden bu kadar kızlar.
herkese kolay gelsin

Canım pek girmiyorum kk ya, gece bakıyorum oyun oynayıp çıkıyorum Sen nasılsın gidiyor hamişlik bebişin keyfi yerinde mi

şu sayfaları okudukça halimden utanıyorum yahu....millet hem çocuklu hem çalışıyo hem kocaya bakıyo ayy bi de temizler... Maşallah vallaa... ben tek başıma bir evi çöp eve döndürebiliyorum....

Bir haftadır nihayet anca toparladım evi diyeyim... yaptıklarımı yazayım azcık artı puan alayım bari....

- akşam ev süpürüldü silindi başladım mı bütünn halıları kaldırıp koltuklarıda çekeleyip öyle yapıyorum ve tüm evi yapıyorum iyi oluyor... bu hafta 2 kere yapabildim....
- çamaşırlar makineye atıldı

yattım uyuyayım diye mutfakta bulaşıklar dağ gibi çamaşırrlar makinada dön sağa dön sol uyuyamadım ben oluyom galiba yavaş yavaş....

gece saat 2 de kalktım mesaiye devam
- bulaşıklar yıkandı
- tezgah silindi
- ocak temizlendi
- çamaşırlar asıldı
- kurumuş olanlar toplandı yatağın üstünde bir tepecik şeklinde duruyorlar....

tam 2 saat sürmüş bu işlemler... mutfağın halini varın siz hayal edin... bir haftalık bulaşık yıkadım....
sabahta toplamış olduğum çamaşırları katlasam ve kurumuş bulaşıkları dolaba kaldırsam çoooooook süpper olur.....

dün meyve tabağı aldım indirimdeydi hemen atladım :)) artık mutfak masamın üstünde bir meyve tabağım olacak ve dolapta meyve unutmaya son diye düşünüyorum... gördükçe yiyesim gelir belki... bir heves alıp unutuyorum.... bir yerde okudum nerde okudum nerde burda mı onuda bilmiyorum çok mantıkklı geldi.... maydanozları saksı gibi bir kavanoza koymak çook mantıklıççç deniycem.....

ayy gece gece çenem düştü uyuyamı ben acık...

deterjan kokusu mahvediyor insanı başağrısı falan yapıyor ciğerlerimizi yakıyor oyüzden de olabilir burnun

günaydın hanımlaar
herkese temiz, düzenli, enerjik, bereketli ve çok ama çok mutlu bir hafta diliyorum
maratonum sabahın 6 sında başladı.
önce bebişlerin sabah bakımlarını yapıp salona aldım.
yatak odasının camını açtım, yatağımı toparladım.
bebişlerin geceden kalan ıvırını zıvırını odalarına taşıdım, kirlilerini banyo sepetine götürdüm.
kociş salonda yarı uyur yarı uyanık bebişlerle ilgilenirken duşa girdim.
çıktım hemen kahvaltıyı hazırladım, yine evlere şenlik bol gürültülü bir kahvaltı yaptık
eşim muayenehaneye inmeden mutfağımı toparladım, küçük süpürgeyle süpürdüm. (alt kattaki komşuya burdan sevgilerimi yolluyorum)
eşim indi bakıcımız geldi, bu arada bebişlerin çantalarını, akşamdan hazırladığım yemeklerini falan hazırladım.
salonu şöyle bir toparladım.
dondurucudan etimi çıkardım. (akşamdan da kuru nohut ıslatmıştım.)
pirincimi ıslattım, kendim de hazırlandım muayenehaneye indiiiiiik
bize kocaman bir alkış gerek

acil bir durum olmazsa bugün son hastam 2 gibi gelecek. rahatız yani

eve çıkınca da yine çabucak akşam yemeğini, masayı hazırlarım.
bakıcı 6 da gidiyor. o gidene kadar banyo ovulur, yerleri yıkanıp kurulanır.
kuruyan çamaşırlar katlanır, yerleştirilir, ütüler yapılır.
mutfak balkonu sık kullanılıyor orası silinir.
salonun ve yatak odasının tozu alınır.
sonra perte çıkılır.
şimdilik benden bu kadar kızlar.
birazdan ilk hastamı alacağım.
herkese kolay gelsin.

bravo valla hızlısın....

Hayırlı haftalaar,

Cumartesi akşam bütün kurumuş çamaşırları topladım ütüledim.... perdeler hariç... perdeler kabus oldu başıma hiç yıkamazasamıydım acaba diyorum :)))

dün

eve sarkan bir iki işimi hallettim.... işle ilgili....

yatak odasını toparladım gardrobun içi ve gardropla duvar arasındaki boşluğa tıkılmış ıvırzıvırı elden geçirdim vaalla bunu yaptım yaa ço çooo ççooook mutlu oldum....

bulaşıklar yıkandı

bulgur pilavı yapıldı

doğum günü fotoğrafçılığı yapıldı :)

bu akşam;
- ev bir süpürülüp silincek....
- bir iki bulaşık var onlar yıkancak
- çamaşır mak. çalıştırılacak..
- kurumuş olanlar toplanacak ütülenecek...
- küçük oda temizlenecek komple olmasada bir yerden başlanacak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…