- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.361
salı sil süpür toz al çamaşır tuvalet banyoyu yaptım
camları sildim
şimdi kapılar
kaldı dolaplar
ışık hızında yaşıyorum zamanı
kızlar kına gecesinde benim zilli zarifeye bindallı kiraladım
düğünde de gelinlik giydirdim
bi boşlukta albüme eklerim görürsünüz
bu arada stüdyoda abisiyle beraber resim falan da çektirdim
resimleri pc ye atınca buraya da eklerim
Ay yerim ben onun bindallisini, gelinligini
Benim cadinin da bindalliyla fotosu var ama kardeşimin telinde kaldı
Ooo vuslatim Nerelerdesin yahuSen fazla iş yapma bakayım, yorma kendini azimBu ara da herkese selamlar
Yeter yeter hamisler bu aralar atağa geçti lovelimkapılarımı sildim ve toz aldım bulaşıkları makineye koymuştum bitti onlar da sonra çıkarırıım teldeki çamaşırları katlayıp yerleştirdim
artık yeter dimiiii evim temiz
Ellerine sağlık ablamBiraz mola verdim ne mi yaptım kendi gardolabımın üstünü bir güzel sildim koyulcakları yerleştirdim. Bazamın içini sildim yorganlarımı düzenledim pikelerimi ayırdım. Battaniyemi çıkardım. Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım. 2 makine çamaşır yıkandı astım 1 makinesini topladım 1 makine ipte 1 makine de yıkanıyor....:))) hadi ben işime devam edeyim...
Hoşgeldin tiinmerhaba kıslar canım okdar sıkıldıki k.k da temislikle alakalı topik varmı derken size rastladım.başım büyük belada
ikizlerim var 2yaşında.
teşekür ederim bu topik sayesinde evim her daim temiz size rapor vercem yaaaa heyecan yapıyorumm
Aferin sana hamarat hatun yeter yeter....
her gün bir iş yaptım önceki gün sadece cam sildim bir önceki gün günlük işleri yaptım öylehamiş halinle kapımı sildin abboooo.... Maşallah....
allah bağışlasın zor her gün bir iş yapıcan canım yoksa olmuyor ben gibi her gün bir iş onlar yatınca derle topla onlar oynarken cam sil kapı sil gibi ama hepsini aynı n yapmamerhaba kıslar canım okdar sıkıldıki k.k da temislikle alakalı topik varmı derken size rastladım.başım büyük belada
ikizlerim var 2yaşında.
hoşbulduk canım hayır ben çalışmıyorum ama baş edemyorum eviin temzliğii ile tavsiyelerinizzi bekliyorum
Selam hatunlar dün bütün evi süpürdüm sildim toz aldım banyo wc kuvet çiflendi yemek yapıldı. Bugun hiç bişey yapasım yok grip oluyorum galiba burnum tıkalı hapsırıp dürüyorum sabah yatakları topladım arkadasıma kahvaltıya gittim geldim. yatak örtümü makineye attım yılkandı onu astım cocuklara soz verdim şimdi onları etütten alıp sinemaya götürcem....
Cok.keyifli anlatmissin canim ya
Gozumde eenerjik bir anne canlandi
Ev is iki bebek.masalla diyelim super anneye
canım koştururken hiç anlamıyorum da gece olup TV izlerken resmen sızıyorum
perte çıkıyorum anlayacağın
bütün annelere maşallah
anne olmak başlı başına bir sanat
resimleri yükledim albüme
Selam hatunlar dün bütün evi süpürdüm sildim toz aldım banyo wc kuvet çiflendi yemek yapıldı. Bugun hiç bişey yapasım yok grip oluyorum galiba burnum tıkalı hapsırıp dürüyorum sabah yatakları topladım arkadasıma kahvaltıya gittim geldim. yatak örtümü makineye attım yılkandı onu astım cocuklara soz verdim şimdi onları etütten alıp sinemaya götürcem....
günaydın hanımlaar
herkese temiz, düzenli, enerjik, bereketli ve çok ama çok mutlu bir hafta diliyorum
maratonum sabahın 6 sında başladı.
önce bebişlerin sabah bakımlarını yapıp salona aldım.
yatak odasının camını açtım, yatağımı toparladım.
bebişlerin geceden kalan ıvırını zıvırını odalarına taşıdım, kirlilerini banyo sepetine götürdüm.
kociş salonda yarı uyur yarı uyanık bebişlerle ilgilenirken duşa girdim.
çıktım hemen kahvaltıyı hazırladım, yine evlere şenlik bol gürültülü bir kahvaltı yaptık
eşim muayenehaneye inmeden mutfağımı toparladım, küçük süpürgeyle süpürdüm. (alt kattaki komşuya burdan sevgilerimi yolluyorum)
eşim indi bakıcımız geldi, bu arada bebişlerin çantalarını, akşamdan hazırladığım yemeklerini falan hazırladım.
salonu şöyle bir toparladım.
dondurucudan etimi çıkardım. (akşamdan da kuru nohut ıslatmıştım.)
pirincimi ıslattım, kendim de hazırlandım muayenehaneye indiiiiiik
bize kocaman bir alkış gerek
acil bir durum olmazsa bugün son hastam 2 gibi gelecek. rahatız yani
eve çıkınca da yine çabucak akşam yemeğini, masayı hazırlarım.
bakıcı 6 da gidiyor. o gidene kadar banyo ovulur, yerleri yıkanıp kurulanır.
kuruyan çamaşırlar katlanır, yerleştirilir, ütüler yapılır.
mutfak balkonu sık kullanılıyor orası silinir.
salonun ve yatak odasının tozu alınır.
sonra perte çıkılır.
şimdilik benden bu kadar kızlar.
birazdan ilk hastamı alacağım.
herkese kolay gelsin.
bravo valla hızlısın....
canım 6.5 ay önce doğal iki motor taktırdım
biri kız biri erkek
istersen hızlanma
çok öptüm canım
Takdir ettim valla hızını, hem iş, hem ev, hem bebeklerAllah tüm çalışan bayanlara kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?