- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.421
Bugun eşim evde oğlumun da arkadaşının dogum gunu var oraya gideceğiz bugun fazla bişey çıkmaz benden
Anana gidiyosan kesin yine mamalar yapmışsındir sen askitomGünaydın azimmm napıyon
Anama gidiyom bende bugün yarın akşam döncez
Sen yokken rapor yazasım gelmiyo walla nie yalan söyliyim
Ama senin için pazartesiden sonra başlarım öptüm seni kendinede bebişede çok iyi bak
Ellerine sağlık canımilahi azerinnn
canım akşam yemek faslından sonra mutfak dolaplarının içlerini sıra sıra boşalttım.
yıkanacakları makineye dizdim, silinecekleri sildim.
içlerini güzelce silip kuruladım, yerleştirdim.
sonra banyo dolaplarının içlerini sildim, kuruladım.
temizliğe gelen hanım da, annem de 8.30 gibi geldi.
onlar gelene kadar da evi temizlenecek hale getirdim.
annemle birlikte bebişleri alıp muayenehaneye indik.
öğleden sonra 2 ye kadar muayenehadeyiz.
ilk hastam 11 gibi gelecek.
muayenehanedeki yardımcımız bugün izin almıştı.
ufak tefek işler de bana kalmış oldu.
özellikle bebişlerin kaldığı salon, hastaların bekleme odası kirlenmiş.
yarın da hanım buraya gelip temizleyecek.
burda hijyen özellikle önemli olduğu için başında durmam gerekiyor.
bu hafta dinlenecek tek bir günüm bile kalmadı yani.
biri beni tatile götürsün
İlahi Betülıı şimdi şöyle olduu... ertledim gene( amaaaan dedim gelen yok giden yok yarın yapı veririm dedim deyiş o deyiş patladı gitti :))
Bekliyorum fotoları abla:13:Sagol canım sen nasıl kızın oglusun nasıllar
Dolapları bitirdim canım elektronık eşyalar kaldı temizlenecek fotoları atarım bir ara
oohh gez gezz... bende işten 3 gibi kaçabilirsem alışverişe gidiciğimm.... sonrada evi sil süpür hallederim.... yarında belkim teyzemleri çağırırırm gelmezler ama neyseee... ben denerim şansımı.... gelmezlersede mutfak dolapları camlar ve kapılar ellerimden öper... yapatım yaptım yapamazsam kalır valla yaza kadar :))
Benim de pek işim yok dediydim emme
Oturma odasını supurdum
Sildim
Pencere önlerini sildim
Toz aldım çıktım
Yatakları topladım toz aldım
Halisini supurdum
Sildim çıktım
Kapının önünü sildim
Misafir odasının tozunu aldım
Çamaşırları topladım
Wc lavaboyu ovdum
Aynayi sildim
Yerini sildim
Mutfağı topladım
Supurdum
Çamaşır makinesinin üzerini sildim
Bulaşık yikadim
Ocağı ovdum
Yemek yaptım
Kuzenim geldi ardından kızım geldi dağıttı yine ortalığı
Anana gidiyosan kesin yine mamalar yapmışsındir sen askitom
Bekliyorum döner dönmez raporlarını
Ellerine sağlık canımsen bebislersiz tatile bile cikamazsin
İlahi Betül
Bekliyorum fotoları abla:13:
Senin akrabalar da benimkiler gibi pek sıcak kanlı zannimca
oohh gez gezz... bende işten 3 gibi kaçabilirsem alışverişe gidiciğimm.... sonrada evi sil süpür hallederim.... yarında belkim teyzemleri çağırırırm gelmezler ama neyseee... ben denerim şansımı.... gelmezlersede mutfak dolapları camlar ve kapılar ellerimden öper... yapatım yaptım yapamazsam kalır valla yaza kadar :))
Bu topiği sadece arada takip ediyordum ama çalışan bir bayanın bu kadar çok şey yapabilmesi çok takdir edilesi bir durum çok ilgimi çekti bu kadar çok şeye yetişebilmen benim 2 yaşında kızım var ücretsiz izindeyim ama yetişemiyorum yada plansızlık sizleri takip ettikçe belki bende hızlanıp organize olabilirim tekrar tebrikler
Senin akrabalar da benimkiler gibi pek sıcak kanlı zannimca
Benim de pek işim yok dediydim emme
...
Kuzenim geldi ardından kızım geldi dağıttı yine ortalığı
hıcbır ev işini sevmıyorum..fakat bal dok yala mısalı evım..anam sagolsun temız tıtız kadındır vesselam...kaldı uzerımızde ıstemesemde yapıyorum..ıcım rahat etmıyor huzursuz oluyorum...oylekı kahvaltımı yapmadan once yemegımı koyarım ateşe...ayak ustu bırkac lokma yerım nadırde olsa...kendıme pek acımam iş konusunda...en son ben gelırım..işlerım once gelır...mısafırım gelır dıye bırşeylerım hazır olur kısmetse...once toz alırım ben..sonra balkon cam kenarları...süpürme ve yer sılme..en son banyo tuvalet ...utum genelde hafta sonu olur ..bazende hıc bellı olmaz akşam yaparım..taktıysam bıter o gun ışlerım..2 ayda bırde fayanslar,kapılar,avızeler ,camlar tuller vs...işte böyle yalan dünyada kendımı acımasızca harcıyorum..farkındayım ama duramıyorum işte.. ıcımı doktum bırden anlamadan:)...
Yap bence bır an once yoksa dediğin gibi kalır yaza kadar....
Bugun oğlumun arkadaşının dogum gunu var bişey yapamam demiştim yaa dogum gunu ne giderken çocuklarla hazırlanırken ortalığı baya dağıttık zaten adam evde olduğu zaman toparlanmıyom hepten dağıttık çıktık çıkarken eşime dedim ki sihirli bir değnek olsa da geldiğimde su evi toplu görsem diye laf attım. Eve geldiğimde her yer toplanmış mutfak hariç süpürülmüş, toz alınmış, sopayla da olsa silinmiş kokular sıkılmış bana bir tek mutfakla banyo kalmış Ohh ne guzel geldi valla birinin işleri kolaylaması....:128::128:
selam kızlaarrr
dün muayenehanede temizlendi, ohh bi rahatladım bi rahatladım
muayenehaneden eve çıktıktan sonra, bugün için patatesli börek sardım dolaba attım.
akşama da yanına mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
bebişlerin yoğurtlarını mayaladım, pürelerini yaptım.
eşimle benim beyaz önlüklerimizi ütüledim, bir kaç parça da bebişlerin kıyafeti vardı onları da yaptım.
sonra bebişleri babannemize bıraktık, arkadaşlarımıza gittik.
çooook iyi geldi.
makara kakara zaman geçirdik.
ev, muayenehane, avm dışında da hayat varmış dedik.
sabah yine 6 gibi kalktım.
bebişlere nolduysa uyanmadılar
ben de eşime tembihleyip banyoya koştum.
önce lavobaları ovdum, kolozeti temizledim.
duş kabini ovdum, sonra da kendim duş aldım çıktım.
bebişlerin ve bizim kahvaltımızı hazırladım.
bebişler görmüş gibi ikisi birden uyandı
onların sabah bakımlarını yaptım.
salona geçirdim, yatak odasını toparladım, camlarını açtım.
kahvaltıdan sonra mutfağı toparladım,çantalarını hazırladım.
eşim muayenehaneye indi, bakıcımız geldi.
sonra cümbür cemaat biz de indik.
bugün benim hastam az, sonradan randevu olmazsa eve erken çıkarız.
komşulardan biri evde dua okutacakmış, bebişleri bakıcıyla bırakıp oraya gitmeyi düşünüyorum.
daha hiç yalnız kalmadılar, annem ve k.validem yavaş yavaş yalnız da bırak diyor ama:44::44:
bu akşam yarının yemeğini yapmak, salonun ve yatak odasının tozunu almak dışında pek işim yok.
gevşemezsem haftalık yemek listesi hazırlayacağım.
eşim de fikir verse ne güzel olur.
biz pek yemek seçmeyiz.
zamanı olan arkadaşlar siz de yardımcı olursanız çok sevinirim.
herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Yemek yapmak bir kenara ne yapacağına karar vermek cok daha zor canım haftalık pazara gittiğimde 2 çeşit sebze alırım hafta da 2 gun sebze pisler bazen ertesi güne de kalır o zaman yanına ek bişey yaparım. Hafta da bir de mutlaka bakliyat pişiririm, yeşil mercimek kuru fasulye nohut gibi, haftda bir mutlaka balık gunümüz vardır bu ya pazar ya da cuma günleri olur kalan günlerde de kırmızı et yada beyaz et tercihe göre yapılır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?