En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yormıcam kendimi yavas yavas yapacagım mutfagımı Bügunluk bu kadar yeter evi de süpürdüm toz aldım birazdan cocukları etütten almaya gideceğim hadi görüşürüz canlar......

Bu topiği sadece arada takip ediyordum ama çalışan bir bayanın bu kadar çok şey yapabilmesi çok takdir edilesi bir durum çok ilgimi çekti bu kadar çok şeye yetişebilmen benim 2 yaşında kızım var ücretsiz izindeyim ama yetişemiyorum yada plansızlık sizleri takip ettikçe belki bende hızlanıp organize olabilirim tekrar tebrikler

nasıl olmuş senin yaramaz

gelişimi falan nasıl bir sorun yok değil mi
İyi iyi teyzesi22 santim 300 gr olmuş paşauyuyodu mışıl mışıl
Kafasında kist varmış o da 3 ayında geçirdiğim grip yuzundenmis:26:geçip gidecekmis gelecek haftalarda korkulacak bir şey yokmuş çok şükür

Ablam bu gün temizlik günüm olmamış olsaydı hemen dolaplara dalardim ellerine sağlık

günaydın kızlaaaarrr

dün muayenehanede çok ama çok yoğunduk.
tabi ki çok ama çok da yorulduk.
eve çıkınca resmen ayaklarımı sürüyordum.
bakıcımız gidene kadar yemek ve masa hazırlama işini halledebileyim diye üstümü bile değiştiremedim.
ellerimi yıkadım doğru mutfağa koştum.
ancak pilavı ve dolapta hazır bekleyen sulu köftemi pişirdim, masayı hazırladım.
bakıcımız gitti, eşim geldi.
yemek, toparlama vs, sonra bebişleri doyurduk.
yine mutfak, bugüne de ıspanak ayıklayıp yıkadım.
eve çıkınca onu pişiricem, yanına da domates çorbası yaparım, yetişirse bir de makarna.

yarın aylık temizlik var.
mutfak dolaplarının içlerini ve banyo dolaplarının içlerini temizlemem gerek.
gelen hanım sadece dışlarını yapıyor.
cumartesileri çok nadiren hasta kabul ediyorum.
yarın da o nadir günlerden biri.
bebişlerin yanına gelme sırası annemde.
tahminimce yemek getirir, en azından o işim olmaz.

yine market ve pazarımız var.

annemin ve kayın validemin emekli olacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum.
illa bana da faydaları olacaktır.
bencil miyim neyim?

herkese kolay gelsin kızlar.

Kolay gelsin canım sunumun basarılı geçer umarım....Not defteri guzel bir fikir insan bir çentik atmak için o işi hemen yapmak ister heralde....

Teşekkür ederiim....

Evet çentikleme hevesimden ötürü işede hız katabildim... Sunum sunumu görecek firm aiçin yetersiz oldu bir aylık projenin 3. gününde ne görmeyi bekliyorlardı acaba.... Süreyi gene kısalttılar ayın 15 inde proje teslimi istiyorlar fuarları varmış.... gece gündüz çalışmaktan kayışı koparcam bi gün bakalım....

Dün ne yaptım bir şey yaptımmı hatırlamıyorum demekki yapmamışım :))

Bu akşam yapılacaklar....

- Kuşların kafesleri temizlenecek.... - bu bir kısır döngü -
- Ev komple süpürülüp silinecek
- Bulaşıklar yıkanacak
- Kurumuş olan çamaşırlar toplanıp ütülenecek....
- Mutfak dolapları silinecek / düzenlenecek
- Bakliyatlar kavanozlara yerleştirilecek.... - hala yapamadım - torba torba ıncık cıncık duruyolar ortalıkta....

bu arada ha bire kilo alıp duruyorum biraz egzersiz yapmam lazım....oofff....

Kolay gelsin canım valla bende gördüğün gibi mutfaklatayım iki gundur 1 günde bitiremiyorum daha beyaz eşyalar var onlar yapılacak
onlara da bir gun etti sana 3 gun:44::44:

Kilo problemi ben de de var canım kac gundur diyet yapıyorum - olacağına + dayım sinir bozucu bişey bayağı azalttık yemek yememi acaba sigarayı bıraktım ondan mı bilmiyorum

Günaydın sevgi pitirciklarim
Bu sabah erkenciyim kızı babasıyla iş yerine sutladim
Kahvaltı yaptım fazla işim yok dün değil de öbür gün çamaşır suyuyla kirklamistik evişimdi ortalığı toplarim yemek yaparım bi de çamaşır var

Siz napiyonuz bakem sizle de ilgilenemiyorum ki:26:
Askitom yine yoksunrapor bekliyorum senden kocaman liste

Hoşgeldin o zaman canım
Bi sen bi de selinin raporlarını okuyunca hem çalışıp hem de çocuk dogurmak geliyor içimdenellerine sağlık canımyaptın mı büyük temizliğini
Canım dün yaptın mı işlerini yoksa yine erteledin mi
Günaydın kızlar bugun mutfak dolaplarının kalan yerlerini temizleyeceğim hadi bana ve size kolay gelsin....:80: :80: :80:
Ablam nasılsınbitti mi mutfak şöyle bi fotosunu alsaydikçok motive ediyor valla

Günaydın azimmm napıyon
Anama gidiyom bende bugün yarın akşam döncez
Sen yokken rapor yazasım gelmiyo walla nie yalan söyliyim
Ama senin için pazartesiden sonra başlarım öptüm seni kendinede bebişede çok iyi bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…