En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi akşamlar kızlar bugün temizlik günümdü fırsat bulamadım yazmaya
Sabah erkenden kalktım nevresimlerimi değiştirdim attım makinaya
Gardolabımı düzenledim
Çekmecelerimi elden geçirdim
Küçük yollukları sirkeledim
Tüm mobilyaları çektim dip köşe süpürdüm ( oturma odası ,, yatak odası , salon, hol)
Sildim
Toz aldım
Oturma odamla solnun koltuklarını süpürüdüm
Koltuk derilerini cifledim

Yatak odamın camını sildim güneşliğini yıkadım astım
Salonumun camlarını sildim
Balkonu yıkadım
Kurumuş çamaşırları katladım yerleştirdim
Makinadaki çamaşırları astım
Kapıların tozunu aldım
Mutfak dolaplarını sildim içlerini düzenledim
Ocak demirlerini yıkadım
Ocagı temizledim
Beyaz esyaları sildim
Buzdolabının üstünü sildim
Bulaşık makinamın altını temzledim
Masa sandalyelerimi cifledim
Çöplari çıkardım çöp kutusunu domestosla yıkadım
Buzdolabının içini düzenledim sebzeliği temizledim
Lavaboyu tezgahı domestosla cifle ovdum
Baharatlıkları yıkadım

Erzak kavanozlarını sildim
Yerini süpürüp sildim
Tuzlu kurabiye yaptım
Banyo daloplarını sildim içlerini düzenledim
Küveti lavaboyu ovdum yıkadım
Banyo paspaslarını makinaya attım
Kovaları domestosla bi güzel yıkadım
Havluları değiştrdim yenilerini koydum
Muslukları parlattım
Yerini domestosla yıkadım kuruntum
Çamaşır malinamın yüzeyini sildim
Wc yi yokadım

Ütü yaptım
Sigara böreği sardım attım buzluğa
Akşam yemeğimi hazırladım duşumu aldım bugünlük bu kadar herkese temiz günler

bende rapor verim:)

*salonumun camını sildim
*peteğini sildim
*koltukların derilerinin tozunu aldım
*sandalyelerimi sildim
*salonun tozunu aldım bibloları yıkadım
*yerini süpürdüm
elimle sildim koridoru süpürdüm
kuruyan çamaşırları katladım
ütü yaptım
yatak odasının tozunu aldım,
poğaça yaptım
evi havalandırdım
akşama yemek yaptım
yatakları topladım
bulaşık makinasını boşalttım yendien doldurdum
akşa yemeğinin bulaşıklarını halettim
duş aldım
bugünlük bu kadar yarın yeni maceralara:)

Günaydın kızlar
Bu sabah neler yaptım
Yatakları topladım odayı havalandirdim
Kirlileri sepete temizleri dolaba kaldırdım
Yatak odasının tozunu aldım

Oturma odasını topladım
Tozunu aldım

Kirlileri makinaya attım
Bulasiklari yikadim
Çöpleri topladım

Kapının önünü sildim
Ayakkabiligi duzenledim
Giymedigimiz ayakkabıları yikadim kaldırdım
Wc lavaboyu ovdum
Yerini sildim
Havluyu değiştim

Kuruyan çamaşırları topladım
Salonun tozunu aldım
Dün akşam yemegimi de yapmıştım

Ellerinize sağlık kızlar

Slm kızlar off 1 haftadır esim yoktu bugun geldi bende ne guzel iş yaparım diyordum maalesef bu hafta öyle yogun gecti ki sabah çıkıp aksam çocuklarla birlikte girdim kurs, spor, cocukların göz muayenesi, öğretmenler gunu için hediye arayışı derken bu hafta süpürmekten başka hiç bir iş yapmadım desem:44::44:

Selam beybiler,

2 haftadır iş yoğuluğundan geçiştirdiğim temizlik işine bu gün bir son verdim.... ve şuan pertim...

bu güün yaptıklarım,

- sabah dükkandaki bulaşıkları yıkadım yerleri süpürdüm

evde yaptıklarım
- kuşların kafesleri temizlendi
- odalar süpürüldü silindi
- koltuk örtüleri yıkandı asıldı
- kurumuş çamaşırlar toplandı
- bulaşıklar yıkandı
- kapılar silindi
- tavuk yemeği yaptım
- aspiratör temzilendi -- hiç kullanmadığım şey nasıl bu kadar pislenir arkadaş...
- mutfak dolaplarıı silinmeye başladım....üstler bitti altlar için enerji toplamam lazım....

yarın yapıcaklarım
- mutfak dolapları silme olayı tamamlanacak
- toplanmış çamaşırlar ütülenip katlanacak
- salondaki çalışma masası düzenlenecek
- çekyatların altı düzenlenecek
- yatak odası düzenlenecek
- küçük oda düzenlenecek
- iş planı yapmam lazım pazartesiye hazırlık

temizlik konunda kendimi aşmaya başladım... duvarlara bakıp bunlarıda silsem mi diye düşünürken yakaladım bu gün oha beyaa dedim...

Selam beybiler,

Mutfak olayını küçümsemişim... Bu gün sabah 8 de girdiğim mutfaktan an itibariyle çıktım... deli dürtmüş gibi koca gün durmadan sildim yıkadım sildim yıkadım.... böceklenmişleri attım... sağla am açılmış paketleri fii tarihinde alıp boş boş beklettiğim kavoanozlara aktardım..... her yeri cillop gibi yaptım..... oohh misgibi oldu nihayet ama buzdolabının içine daha dokunamadım... ve çekmeceler kaldı..... o kadaar bitikim ki şu an o dört çekmeceyi bıraktım yani bildiğin... salon dün silindikten sonra hiiç girmemiştim bir girdim miss gibi ohh be dedim ne güzel şu halin :))

evimin ennn temiz hali herhalde....

pazara gittim... onuda halletmiş oldum...

biraz dinleneyim çekyatların altlarını düzenlemem lazım ve salondaki çalışma masasını düzenleyip silmem lazım....

sonra çamaşırlar katlanacak... ütülenecekler ütülenecek....

aayyyy ben önceden nasıl yaşıyomuşum arkadaş.... pislik içindeymişim..... wayy be iyi beni belediye alıp götürmemiş... eşyaların arasından zıplaya zıplaya geçtiğim günleri hatırlıyorum.... tencerede kurtlanan yemek en acıklısı...çağ atladım resmen.... Maşallah diyeyim kendime.... tütü tüühh.....

maşallah sana tütütü:)

temizlik gibi yok gerçekten insanın yaptıkca yapası geliyo, önceki anlattığın haline şok oldum aman bidaha dönme

bu arada merak ettim evlimisin?

maşallah sana tütütü:)

temizlik gibi yok gerçekten insanın yaptıkca yapası geliyo, önceki anlattığın haline şok oldum aman bidaha dönme

bu arada merak ettim evlimisin?

yok yok evde kaldım ben :))) ama nedenini şimdi anlıyorum :))) ama şimdi bak alan olursa adamı bile çamaşır suyuna bastırır öyle sokarım eve :)))

Dün sızmışım resmen.... bir pazarım var o da nasıl geçiyor anlamıyorum kendime hiç vakit ayıramaz oldum yahu... anamm bu evli ve çocuklular nasıl yaşıyor acaba :))

Bu akşam yapacaklarım; (İnşallah....)
- Banyonun yerlerini yıkadım ama duvarları ve kapısınıda yıkarsam rahat edeceğim...
- salondaki çalışma masası hala beni bekliyor....
- kurumuş çamaşırlar ütülenip katlanacak.....

Burda size bir sorum var.... Her şeyi ütülüyormusunuz mesela evde giydiğiniz pijamayı bile ütülüyor musunuz? misafir havlusu ütülü mü olmalı? komik bir soru mu oldu acaba diye de düşünüyorum.... bunu da mı bilmiyon dercesine bakışlar hayal ediyorum :)) bakmayın öyle amaaa.....

- Mutfaktaki çekmeceler silinecek
-- Buz dolabının içi temizlenecek temiz zatende kıyıda köşede sararmış maydanoz neyiim var onlar atılacka yani...
- Pırasa yemeği yapılacak....

bakalım inşallah akşam olsunda halledeyim şu işlerimi....

sen baya baya hazırsın kız evlenmeye:)))) baksana misafir havlusunun ütüsünü düşünecek boyuta gelmişsin iyi ama iyi böle devam et temizlik ve düzen gibi yok

walla herkesi bilmem ama ben öle pijama falan ütülemiyorum havluda ütülemem yıkandıktan sonra güzelce düzelterek katlarım

nevresimler, çarşaflar, gömlekler pantolanlar ütü isteyen kıyafetleri ütülerim.....

kısmet belli mi olur çat diye evleniveririm bi gün... :)) ayy beni almayanların kaybı o canım :))))

evt kısmet işi rabbim hayırlı kısmetler versin

sen baya pratik yap ev işlerinde bide hızlı yapmaya alıştır elini çoluk çocuk olunca çok çok zor oluyor aynı anda bi çok iş yapmak zorunda kalıyosun

Havluların tamamını , iç çamaşırlarını , yastık kılıflarını , kızımın tüm kıyafetlerini kesin ütülüyorum ama pijama eşofman ütülemiyorum
nevresim çarşafıda bazen zamanım varsa felan

hazırım hazırımm.... aaaaa kız yaşlııyım ben küçük bişi sanma beni 30 um... yalnız yaşıyom mecbur ev benim hayat benim... temizlik kadar huzur veren şey yokmuş... terapi gibi.... haaa üşündiğimde oluyo.... bakıyom vakit dar başlasam bitmicek o zaman eeehh diyom sonra ama başladım mı da duramıyorum :))) orantısız temizlik yapıyorum....

beden sadece onları ütülüyorum ama diyorum bir tık ötesinde bu da yapılıyor mu bi sorayım dedim :) yapılıyosada ben bilmiyosam yarın bir misafir neyim gelir rezil rüsva olmıyayım :))

topigin hayirli olsun cnm

Hadi bol sohbetler dilerimmm tüm ev hanimlarinaaaaa

hem ev hanımı hem iş hanımı olanlar napsın kızlar.akşama kadar iş akşamda yorgun argın eve geliyorum kızım kapıda bekliyor bi yandan yemek yaparken bir yandanda kızımla çene çalıyorum yemek ye bulaşık topla küçük hanımla resim yapmak evcilik tabii bi de eşe vakit ayır duş al yat.ertesi gün yine aynısı hafta sonu koşuşturmamı saymıyorum bile.ev hanımı olmak daha iyiymiş diyorum canlarım valla.bir eş çok önemli benimkisi gibi agırkanlı yardımcı olmayan bir eşiniz varsa yandınız bir kere.bir de afra tafra yapmazmı sen benle ilgilenmiyorsun diye.ulen ben bitmişim okey dönüyorum hanginize yetim vahim durumdayım

aa ütüleniyomuş demek ki sağol canımcım bende ütüliyeyim... öğrendiğim iyi oldu...

bende çalışıyorum. haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
dağ gibi çamaşır ve yoğun bir tempo evde beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…