- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.561
Ne güzel dışarı cikmishin hava almishsin bu iyi
Akşam çocuğu uyuturken çoğu zaman ben de uyuya kalıyorum
evet o biraz iyi oldu. bu arada hem hamilesin hemde başka çocuk da mı var canım senin
Evet canım hem 6 aylık hamileyim hem de 3 yaşında tazmanya canavarı kızım var
kızlar bende ütü sevmiyorum ama eşim sürekli takım elbise giyiyor ahhh ahhh çok dertliyim ben çokkkk
önceden babynin kıyafetlerini hep ütülerdim ama artık vakit bulamıyorum
Kizceler ben önce bi nevresimleri değişip sonra da bulasik yıkayıp geliyorum dagilmayin geldiğimde sizi burda bulmak istiyorumbu arada ikiniz de istemisiniz şu an
Takım elbise mi işin zormuş bacim
Ooo topiğimiz canlamış ne güzel hoş geldiniz yeni arkadaşlar
Azimm nasılsın bacım
ayni sirun bendede var cnm esim memur o yuzden surekli utu yapiyorum ve nefret ediyorum ustelik sen caliyomussun allah yardimcin olsunevet takım elbiseler, gömler , kumaş pantolon işim şişiyo sürekli arada ütücüye veriom ama kocamın paralarına kıyamıyomm
ayni sirun bendede var cnm esim memur o yuzden surekli utu yapiyorum ve nefret ediyorum ustelik sen caliyomussun allah yardimcin olsun
ayni sirun bendede var cnm esim memur o yuzden surekli utu yapiyorum ve nefret ediyorum ustelik sen caliyomussun allah yardimcin olsunevet takım elbiseler, gömler , kumaş pantolon işim şişiyo sürekli arada ütücüye veriom ama kocamın paralarına kıyamıyomm
allah bagislasin cnm bende 23 yasindayimsağol canım başa gelen çekiliyor maalesef. Bana da artk nefret geliyor bi süre sonra zaten. sende çoluk çocuk var mıydı peki?
benim 2 yaşında oğlum var
Bugun kurs yok evde işnyaparım diye sevinirken sabah kalktım yatak çarşaflarımı değiştirdim, cocukların yatak çarşaflarını sirkeledim serdim odalarını topladım bir makine çamaşır attım makineye, mutfağı toparladım, salonu aksamdan kalma seyler vardı onları topladım odaların camlarını actım çıktım arkadasıma kahvaltıya gittim gelince evi siler süpürürüm yemek yaparım dedim kahvAltıdan sonra kalkarken benim belim bır tutuldu kızlar anlatamam doğrulamıyorum ilk defa basıma boyle bir şey geldi dun sporda fazla zorladım heralde simdi gelip yerden bişey alsam kalkmıyorum off yaaa .....
allah bagislasin cnm bende 23 yasindayim
henuz bebis yqvastan dusunmeye basladik bakalim hayirlisi
bu arada teldn yaziyorum yazim yanlisligi olablir kusura bakma:))
Ay çok geçmiş olsun abla:26:spordandir kesin aman dikkat etBugun kurs yok evde işnyaparım diye sevinirken sabah kalktım yatak çarşaflarımı değiştirdim, cocukların yatak çarşaflarını sirkeledim serdim odalarını topladım bir makine çamaşır attım makineye, mutfağı toparladım, salonu aksamdan kalma seyler vardı onları topladım odaların camlarını actım çıktım arkadasıma kahvaltıya gittim gelince evi siler süpürürüm yemek yaparım dedim kahvAltıdan sonra kalkarken benim belim bır tutuldu kızlar anlatamam doğrulamıyorum ilk defa basıma boyle bir şey geldi dun sporda fazla zorladım heralde simdi gelip yerden bişey alsam kalkmıyorum off yaaa .....
allah bagislasin cnm bende 23 yasindayim
henuz bebis yqvastan dusunmeye basladik bakalim hayirlisi
bu arada teldn yaziyorum yazim yanlisligi olablir kusura bakma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?