- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.541
bende çalışıyorum. Haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
dağ gibi çamaşır ve yoğun bir tempo evde beni bekliyor
bende çalışıyorum. haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
hem ev hanımı hem iş hanımı olanlar napsın kızlar.akşama kadar iş akşamda yorgun argın eve geliyorum kızım kapıda bekliyor bi yandan yemek yaparken bir yandanda kızımla çene çalıyorum yemek ye bulaşık topla küçük hanımla resim yapmak evcilik tabii bi de eşe vakit ayır duş al yat.ertesi gün yine aynısı hafta sonu koşuşturmamı saymıyorum bile.ev hanımı olmak daha iyiymiş diyorum canlarım valla.bir eş çok önemli benimkisi gibi agırkanlı yardımcı olmayan bir eşiniz varsa yandınız bir kere.bir de afra tafra yapmazmı sen benle ilgilenmiyorsun diye.ulen ben bitmişim okey dönüyorum hanginize yetim vahim durumdayım
yazık bize canımm ya.destekcinim ekle beni
allah yardımcınız olsun... Gözümü korkuttunuz valla :))
Ben de senin gibiyim eliancim:13:ne utulicem ya pijamayi havluyu zaten makinede bekletmeden hemen asinca utuye gerek kalmıyorsen baya baya hazırsın kız evlenmeye:)))) baksana misafir havlusunun ütüsünü düşünecek boyuta gelmişsiniyi ama iyi böle devam et temizlik ve düzen gibi yok
walla herkesi bilmem ama ben öle pijama falan ütülemiyorum havluda ütülemem yıkandıktan sonra güzelce düzelterek katlarım
nevresimler, çarşaflar, gömlekler pantolanlar ütü isteyen kıyafetleri ütülerim.....
:18:hep demisimdir zaten hem çalışıp hem de ev işi yapanlara hayranım bi de cocukluysahem ev hanımı hem iş hanımı olanlar napsın kızlar.akşama kadar iş akşamda yorgun argın eve geliyorum kızım kapıda bekliyor bi yandan yemek yaparken bir yandanda kızımla çene çalıyorum yemek ye bulaşık topla küçük hanımla resim yapmak evcilik tabii bi de eşe vakit ayır duş al yat.ertesi gün yine aynısı hafta sonu koşuşturmamı saymıyorum bile.ev hanımı olmak daha iyiymiş diyorum canlarım valla.bir eş çok önemli benimkisi gibi agırkanlı yardımcı olmayan bir eşiniz varsa yandınız bir kere.bir de afra tafra yapmazmı sen benle ilgilenmiyorsun diye.ulen ben bitmişim okey dönüyorum hanginize yetim vahim durumdayım
Aferin valla canımHavluların tamamını , iç çamaşırlarını , yastık kılıflarını , kızımın tüm kıyafetlerini kesin ütülüyorum ama pijama eşofman ütülemiyorum
nevresim çarşafıda bazen zamanım varsa felan
:18:bitti mi canım çamaşır:26: bu gün benim de camasirlarim var yikanacakbende çalışıyorum. haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
Ablam nasılsınSlm kızlar off 1 haftadır esim yoktu bugun geldi bende ne guzel iş yaparım diyordum maalesef bu hafta öyle yogun gecti ki sabah çıkıp aksam çocuklarla birlikte girdim kurs, spor, cocukların göz muayenesi, öğretmenler gunu için hediye arayışı derken bu hafta süpürmekten başka hiç bir iş yapmadım desem:44::44:
Hoşgeldin canımKızlar merhaba, benim ütüyle ciddi anlamda başım beladaydı ama sonunda bi çözüm buldum, 3 aydır ütü gözümde büyümüyo
Çamaşır makinadan çıkar çıkmaz, içinden ütülenecekleri seçip, ıslak ıslak ütülüyoruuuum, asıyorum askılara, çamaşır askısına takıyorum kuruyo direk gardroba asıyorum.
Böyle yapınca hem ütü birikmiyo, hemde ıslak ütüleyince herşey daha kolay açıldığı için çok yorulmuyo insan.
Sizin için uygulanabilir bir yöntem midir bilmiyorum ama beni acayip rahatlattı
Canim sen de banyoda kurut tara topla saçlarını sonra supur bitsin gitsintemizle temizle yine kirleniyor tozlanıyor ...
en uyuz olduğum ise temizlik yapıp duştan çıkınca yere düşen saçlarım ozman işte böyle oluyorum
ütü desen başa bela çamaşırlıktaki çamaşırlar nezman tükenir hiç bilmiyorum.
Dün sızmışım resmen.... bir pazarım var o da nasıl geçiyor anlamıyorum kendime hiç vakit ayıramaz oldum yahu... anamm bu evli ve çocuklular nasıl yaşıyor acaba :))
Bu akşam yapacaklarım; (İnşallah....)
- Banyonun yerlerini yıkadım ama duvarları ve kapısınıda yıkarsam rahat edeceğim...
- salondaki çalışma masası hala beni bekliyor....
- kurumuş çamaşırlar ütülenip katlanacak.....
Burda size bir sorum var.... Her şeyi ütülüyormusunuz mesela evde giydiğiniz pijamayı bile ütülüyor musunuz? misafir havlusu ütülü mü olmalı? komik bir soru mu oldu acaba diye de düşünüyorum.... bunu da mı bilmiyon dercesine bakışlar hayal ediyorum :)) bakmayın öyle amaaa.....
- Mutfaktaki çekmeceler silinecek
-- Buz dolabının içi temizlenecek temiz zatende kıyıda köşede sararmış maydanoz neyiim var onlar atılacka yani...
- Pırasa yemeği yapılacak....
bakalım inşallah akşam olsunda halledeyim şu işlerimi....
Betül maşallah raporların göz dolduruyoaz yavaş ama bünye alışık değil birden bire bu kadar is yapmaya
Ee bitti mi akşamki işlerin
Teşekkür ederim canım hamilelik güzel geçiyo çok şükür
Dün doktora gittim 4 lu testimin sonucu için her şey yolundaymis şükür
Sen nasılsın?
Günaydın recelli ekmeklerim
Dün neler yaptım
..................
Teşekkür ederim betulcumdolduruyo diimiiii... beni alan yaşadı diyebilir miyiz :))) ahh aaaahh nerde pırasa yemeğini yaptım.... buzdolabıında sararmış solmuşları çıkardım sabahta çöpü çıkardım... sonra üşüdüm battaniyemin altına kıvrıldım gerisini hatırlamıyorum :)))
maşallah maşallah oğlan mı kızmı....
wışşş dün uçmuşun yaw... maşallah maşallah....eşin pek şasnlı valla....
senin yaptıklarından kendime yapılcak listesi çıkartıyorum
- hala ütü yapılcak üstüne birde artık kurumuş olanlarda eklendi oohh ne ala....
- aynalar silinecek
- salon yine süpürülüp silinecek... bunun ömrü iki gün....
- banyodaki çöp kovası çamaşır suyuyla temizlenecek...
- Yatak başı silinecek
- koltuğun deri kısımları silinecek
- salondaki çalışma masası
- Mutfaktaki çekmeceler silinecek
- üç beş bulaşık var onlar yıkanacak
- Banyonun yerlerini yıkadım ama duvarları ve kapısınıda yıkarsam rahat edeceğim...
leydiler burda bir sorum daha olucak... banyodaki plastik edavatlar kireçli gibi gözüküyo... onları nasıl temizleyebilirim...
ve bir soru daha koltuğun deri kısımları silerken köpürüyo daha beter ooluyor bunu nasıl çözdünüz....
ben bunları defterime de yazayımda anca o zaman yapıyorum anladım ki....
Teşekkür ederim betulcumerkek bebis geliyo hsyirlisiyla darısı başına
Şimdi ilk sorunun cevabı şu
Ben kovaları falan sıcak deterjanli suyla güzelce ova ova yikiyorum tertemiz oluyo
Beyazsa çamaşır suyu da olur
Deri kısım beyazsa aspirinle sil durula
Renkliyse beyaz sabunla sil
Beyazlari attım makinaya deterjan çamaşır suyu beyaz sabun uclusunu de ekledim 60 derecede fokur fokur yikaniyo
Bu arada sabun olarak söyle küçük sabunlardan eklerseniz erimesi kolay olur
Makina sabunu dışarıya atmasın diye de camasirlarin arkasına koyun
Eki Görüntüle 873441
Alemsin BetülOoo sevindim bende erkek çocukları daha bi seviyom niyeyse :)) Amiiin benimde olsun inşallah ..... Allah razı olsun sayenizde temizlik uzmanı olcam....
deterjan derken çamaşır deterjanımı ovmak için ayrı deterjanlar mı var... cahilliğime ver bu soruyu :)) saçma sorular sorma diyorum kendime ama bilmeyince işte böyle oluyo....
asprin fısfısı var evde onunla koltukları ve bazayı halledeyim bu akşam... sevindim buna...
ne istiyorum biliyomusun sana temizliğe gelelim aa aaa bu ne böyle dyen tipteki arkidişlerim şakadanak bayılsın kalsın :))) çok mu kötüyüm ne......
Sağolasın bebeğim renkli ocelerimi seviyorumanaaaağğğmmm bunca temizliğe işe güce bebeye kocaya rağmen bir de bakımlıyız kıığğğğğzzz helal olsun bacıım :) ojelerini yesinler seniin :)))
bu özel bir sabun galiba paketli maketli...
Günaydın recelli ekmeklerim
Dün neler yaptım
Yatağı topladım
Yatak başını
Kızımın yatağının üstünü
Dolabın üstünü
Pencere onlerini
Avizeyi sildim
Kızımın dolabıni duzenledim
Yeri supurdum
Sildim
Tozunu aldım çıktım
Oturma odasını topladım
Koltukları supurdum
Kızımın masasini sildim koltuğun üzerine kaldırdım
Pencere onlerini
Koltuk derilerini sildim
Süpürge açtım
Sildim
Tozunu alıp eşyaları yerleştirip çıktım
Salonu supurdum
Sildim
Tozunu aldım çıktım
Kapının önünü sildim
Bulasiklari yikadim
Buzdolabini duzenledim
Sebzeligi duzenledim
Pencere önünü
Dolaplarin üstünü
Beyaz eşyaları sildim
Ocağı ovdum
Çöpleri topladım
Çöp kovalarini çamaşır suyuyla yikadim
Masayı sildim
Ekmekligi duzenledim
Lavaboyu ovdum
Supurdum
Sildim
Tozunu aldım
Banyonun lavabosunu wc yi çamaşır suyuyla ovdum duruladim
Yerini çamaşır suyuyla sildim
Havluyu değiştim
Aynayi sildim
Sabunlugu sildim
Kızımın lazimligini yikadim
Çamaşır katladim
Yemek yaptım en son
:18:bitti mi canım çamaşır:26: bu gün benim de camasirlarim var yikanacak
eşimi kandırdım dün akşam dışarda yemek yedik malum evde yemek derdiydi, bulaşıktı çıkmasın dedim. annemde çocuğu aldım eve çıktık. eşimin arkadaşları geldi onlara bişeyler hazırladım, sonra çaydı ikramdı derken bütün iş arzum bitti. ama 2 makine çevirdim. banyoyu şöyle bi yüzeysel elden geçirdim. mutfağı topladım. malum çocuk var peşinden koşturdum ve kapanış.
çocuğu uyuturken uyumuşum
oysaki daha ne planlarım vardıyetişemiyorum maleseff
hem hamile hem de bi günde bu kadar iş. ben hamileliğimde kıprayamıyodum bile. hep eşim yardım ediodu. artık o da yapmıyor iş başa düştübi de çocukla daha zor oluyo tabi
Takdir ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?