En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende çalışıyorum. haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
dağ gibi çamaşır ve yoğun bir tempo evde beni bekliyor

Allah yardımcınız olsun... gözümü korkuttunuz valla :))

yazık bize canımm ya.destekcinim ekle beni

Kızlar merhaba, benim ütüyle ciddi anlamda başım beladaydı ama sonunda bi çözüm buldum, 3 aydır ütü gözümde büyümüyo

Çamaşır makinadan çıkar çıkmaz, içinden ütülenecekleri seçip, ıslak ıslak ütülüyoruuuum, asıyorum askılara, çamaşır askısına takıyorum kuruyo direk gardroba asıyorum.

Böyle yapınca hem ütü birikmiyo, hemde ıslak ütüleyince herşey daha kolay açıldığı için çok yorulmuyo insan.

Sizin için uygulanabilir bir yöntem midir bilmiyorum ama beni acayip rahatlattı

temizle temizle yine kirleniyor tozlanıyor ...
en uyuz olduğum ise temizlik yapıp duştan çıkınca yere düşen saçlarım ozman işte böyle oluyorum
ütü desen başa bela çamaşırlıktaki çamaşırlar nezman tükenir hiç bilmiyorum.

Ben de senin gibiyim eliancim:13:ne utulicem ya pijamayi havluyu zaten makinede bekletmeden hemen asinca utuye gerek kalmıyor
:18:hep demisimdir zaten hem çalışıp hem de ev işi yapanlara hayranım bi de cocukluysa
Aferin valla canımsen de çalışıyo musun:26:
bende çalışıyorum. haftasonunu düğün dernekti, çocuğu gezdirmekle geçirince bütün işler kaldı
dağ gibi çamaşır ve yoğun bir tempo evde beni bekliyor
:18:bitti mi canım çamaşır:26: bu gün benim de camasirlarim var yikanacak
Ablam nasılsınneden gittiniz doktora kötü bi şey yoktur inşallah:26:
Hoşgeldin canımgüzel bi yontemmis ama beyazlar bi süre sonra sararmaya başlamıyor mu:26:
Canim sen de banyoda kurut tara topla saçlarını sonra supur bitsin gitsin

Betül maşallah raporların göz dolduruyoaz yavaş ama bünye alışık değil birden bire bu kadar is yapmaya
Ee bitti mi akşamki işlerin

Günaydın recelli ekmeklerim
Dün neler yaptım

Yatağı topladım
Yatak başını
Kızımın yatağının üstünü
Dolabın üstünü
Pencere onlerini
Avizeyi sildim
Kızımın dolabıni duzenledim
Yeri supurdum
Sildim
Tozunu aldım çıktım

Oturma odasını topladım
Koltukları supurdum
Kızımın masasini sildim koltuğun üzerine kaldırdım
Pencere onlerini
Koltuk derilerini sildim
Süpürge açtım
Sildim
Tozunu alıp eşyaları yerleştirip çıktım

Salonu supurdum
Sildim
Tozunu aldım çıktım

Kapının önünü sildim

Bulasiklari yikadim
Buzdolabini duzenledim
Sebzeligi duzenledim
Pencere önünü
Dolaplarin üstünü
Beyaz eşyaları sildim
Ocağı ovdum
Çöpleri topladım
Çöp kovalarini çamaşır suyuyla yikadim
Masayı sildim
Ekmekligi duzenledim
Lavaboyu ovdum
Supurdum
Sildim
Tozunu aldım

Banyonun lavabosunu wc yi çamaşır suyuyla ovdum duruladim
Yerini çamaşır suyuyla sildim
Havluyu değiştim
Aynayi sildim
Sabunlugu sildim
Kızımın lazimligini yikadim
Çamaşır katladim
Yemek yaptım en son

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım hamilelik güzel geçiyo çok şükür
Dün doktora gittim 4 lu testimin sonucu için her şey yolundaymis şükür
Sen nasılsın?

Son düzenleme:
Betül maşallah raporların göz dolduruyoaz yavaş ama bünye alışık değil birden bire bu kadar is yapmaya
Ee bitti mi akşamki işlerin

dolduruyo diimiiii... beni alan yaşadı diyebilir miyiz :))) ahh aaaahh nerde pırasa yemeğini yaptım.... buzdolabıında sararmış solmuşları çıkardım sabahta çöpü çıkardım... sonra üşüdüm battaniyemin altına kıvrıldım gerisini hatırlamıyorum :)))

Teşekkür ederim canım hamilelik güzel geçiyo çok şükür
Dün doktora gittim 4 lu testimin sonucu için her şey yolundaymis şükür
Sen nasılsın?

maşallah maşallah oğlan mı kızmı....

Günaydın recelli ekmeklerim
Dün neler yaptım
..................

wışşş dün uçmuşun yaw... maşallah maşallah....eşin pek şasnlı valla....

senin yaptıklarından kendime yapılcak listesi çıkartıyorum

- hala ütü yapılcak üstüne birde artık kurumuş olanlarda eklendi oohh ne ala....
- aynalar silinecek
- salon yine süpürülüp silinecek... bunun ömrü iki gün....
- banyodaki çöp kovası çamaşır suyuyla temizlenecek...
- Yatak başı silinecek
- koltuğun deri kısımları silinecek
- salondaki çalışma masası
- Mutfaktaki çekmeceler silinecek
- üç beş bulaşık var onlar yıkanacak
- Banyonun yerlerini yıkadım ama duvarları ve kapısınıda yıkarsam rahat edeceğim...

leydiler burda bir sorum daha olucak... banyodaki plastik edavatlar kireçli gibi gözüküyo... onları nasıl temizleyebilirim...
ve bir soru daha koltuğun deri kısımları silerken köpürüyo daha beter ooluyor bunu nasıl çözdünüz....

ben bunları defterime de yazayımda anca o zaman yapıyorum anladım ki....

Teşekkür ederim betulcumerkek bebis geliyo hsyirlisiyladarısı başına
Şimdi ilk sorunun cevabı şu
Ben kovaları falan sıcak deterjanli suyla güzelce ova ova yikiyorum tertemiz oluyo
Beyazsa çamaşır suyu da olur
Deri kısım beyazsa aspirinle sil durula
Renkliyse beyaz sabunla sil

Beyazlari attım makinaya deterjan çamaşır suyu beyaz sabun uclusunu de ekledim 60 derecede fokur fokur yikaniyo
Bu arada sabun olarak söyle küçük sabunlardan eklerseniz erimesi kolay olur
Makina sabunu dışarıya atmasın diye de camasirlarin arkasına koyun

Ooo sevindim bende erkek çocukları daha bi seviyom niyeyse :)) Amiiin benimde olsun inşallah ..... Allah razı olsun sayenizde temizlik uzmanı olcam....

deterjan derken çamaşır deterjanımı ovmak için ayrı deterjanlar mı var... cahilliğime ver bu soruyu :)) saçma sorular sorma diyorum kendime ama bilmeyince işte böyle oluyo....

asprin fısfısı var evde onunla koltukları ve bazayı halledeyim bu akşam... sevindim buna...

ne istiyorum biliyomusun sana temizliğe gelelim aa aaa bu ne böyle dyen tipteki arkidişlerim şakadanak bayılsın kalsın :))) çok mu kötüyüm ne......

anaaaağğğmmm bunca temizliğe işe güce bebeye kocaya rağmen bir de bakımlıyız kıığğğğğzzz helal olsun bacıım :) ojelerini yesinler seniin :)))

bu özel bir sabun galiba paketli maketli...

:18:bitti mi canım çamaşır:26: bu gün benim de camasirlarim var yikanacak

eşimi kandırdım dün akşam dışarda yemek yedik malum evde yemek derdiydi, bulaşıktı çıkmasın dedim. annemde çocuğu aldım eve çıktık. eşimin arkadaşları geldi onlara bişeyler hazırladım, sonra çaydı ikramdı derken bütün iş arzum bitti. ama 2 makine çevirdim. banyoyu şöyle bi yüzeysel elden geçirdim. mutfağı topladım. malum çocuk var peşinden koşturdum ve kapanış.
çocuğu uyuturken uyumuşum

oysaki daha ne planlarım vardı yetişemiyorum maleseff

Alemsin Betül pek bi sevdim seni
Deterjan bildiğin çamaşır deterjanı canım
anaaaağğğmmm bunca temizliğe işe güce bebeye kocaya rağmen bir de bakımlıyız kıığğğğğzzz helal olsun bacıım :) ojelerini yesinler seniin :)))

bu özel bir sabun galiba paketli maketli...
Sağolasın bebeğim renkli ocelerimi seviyorum
Sabun özel falan değil marketlerde pazarlarda falan bula bilirsin çok da güzel kokuyor

hem hamile hem de bi günde bu kadar iş. ben hamileliğimde kıprayamıyodum bile. hep eşim yardım ediodu. artık o da yapmıyor iş başa düştü bi de çocukla daha zor oluyo tabi

Takdir ettim valla

Ne güzel dışarı cikmishin hava almishsin bu iyi
Akşam çocuğu uyuturken çoğu zaman ben de uyuya kalıyorum

hem hamile hem de bi günde bu kadar iş. ben hamileliğimde kıprayamıyodum bile. hep eşim yardım ediodu. artık o da yapmıyor iş başa düştü bi de çocukla daha zor oluyo tabi

Takdir ettim valla

Teşekkür ederim canımilk üç ay hiç bi şey yapamadım midem yüzündenşükür o günleri atlattim şimdi acısını çıkarıyorumkızımda da boyleydim herhalde o yüzden dogumum da kolay geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…