- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.601
azeriyim canım ben Azerbaycan'da yaşıyorum
Abla niye çocukları etutten sen aliyosun:26::
Günaydın beybiler,
Dün akşam yaptıklarımı yazayım.... gene mutfaktan çıkamadım....
- önce yemek yaptım
- bulaşıkları yıkadım.... daha önce yıkamış olduklarımı yerleştirdim....
- tezgahı ve ocağı sildim ocağı kaldırdım altını sildim
- derken dolabın altına baktım hiiii yağ bağlamış onu atlamışım hadi onu sildim....
- mutfak masasını sildim üstğndekileri düzenledim...
- çekmeceleri sildim....
- kuşların kafesini temizledim....
- odaları süpürdüm / sildim....
- salondaki çalışma masasını sildim düzenledim...
finiş.... gece 1 oldu saat dedim ohaaa betül gene abarttın... yat uyuuu...
sabah yatağımı topladım.... insanlık için küçük ama benim için büyük adımlar bunlar.....
sonra giyindim çıkıyordum ki aaa telefonumu unutmuşum koştum içeri aldım telefonu arkamı dönerkene pattt bilin bakalım nooğooolduuu... saksıyı devirdiim... bütün yerler battııııı her yer toprak gübree ve benim hiiiç zamanım yoktu öylece bıraktım işe geldim....... anlıcanız evi gene b.k götürüyo :))) özünde temiz ama....
kendi kendime nazar deyirdim herhalde.... ama hep diyorum akşamdan beri bir abdest alayımda felak nas neyim okuyayım.... bu hallerim hayra alamet değil... sen ne erteliyon okusana...
bu arada dün ne yaptınız derseniz.
eve gittim saat 7:30 gelmişti neredeyse.
2 çeşit yemek yaptım. makinaya çamaşır attım. sağ sol toparladım. çamaşırları serdim.
yeni çamaşırlar için banyoya gittim makinayı doldurdum.
içeri bi geldim benim baby bütün astığım çamaşırları kurutmalıktan al yerlere at. madallar bi tarafta çamaşırlar bi tarafta
ağlicaktım az kalsın
Günaydın bebeklerim
Nazar ettin kendini Nazar......birden bu kadar iş yaparsan yavaş yavaş yap tatlım
Günaydın sekerim ben bugun cok kötüydüm kızlar oturduğum yerden bile zor kalkıyorum belim acayip ağrıyor ilaç aldım krem sürdüm havlu ütüledim belime koydum bir tek cocukların yataklarını topladım wc çamaşır suyuyla ovdum o kadar simdi yatıyorum sizin yazdıklarınızı okudukça da iş yapmak istiyorum ama yapacak Halim yok
acı yok raki :))
Günaydın sekerim ben bugun cok kötüydüm kızlar oturduğum yerden bile zor kalkıyorum belim acayip ağrıyor ilaç aldım krem sürdüm havlu ütüledim belime koydum bir tek cocukların yataklarını topladım wc çamaşır suyuyla ovdum o kadar simdi yatıyorum sizin yazdıklarınızı okudukça da iş yapmak istiyorum ama yapacak Halim yok
ah ah sen bide bana sorağlicaktım dedim ya ağlamış da olabilirim :)
bi sistemi oturtsam kafamda daha sonra azar azar yapıcam bu kadar da dağalmamış olucam...ama daha o sistemi oturtamadım....
bu akşam yapacaklarımı yazayım;
- döktüğüm saksı toprakları neyim temizlenecek...
- süpürülüp silinecek.
- çamaşırlar hala beni bekliyor... diğer kurmuşlarda toplanacak ütülenip katlanacak... bir foto paylaşabilirim :)
- küçük odama henüz hiiç girmedim... soğuk diye... oranın kaloriferini yakıcam bu akşam mesaim orada.... ıncık cıncığım o odada onları toparlayacağım...
- bu arada makinada çamaırlar yıkanır.... onları asarım....
- kabak yemeği yaparım....
hafta sonu doğum günüm var teyzemler felam gelecek.... her yer miss olsun istiyorum.... saksıyı devirmiyeydim iyiydi.... cuma günü başlarım sarma yapmaya sonra mercimek köftesi sonra patatesli börek hepsi fazla mı olur acabaa... aman daha çok var dimi düşünürüm o güne kadar...bi de gelmezlermiş böhöhöhöööö... yalnız başıma oturur yerim... hee öyle romantik mumlarımı da yakarım...
Yava yavaş düzene gireceksin merak etme bak ben 12 senelik evliyim hala bile bişeyleri düzene sokmaya çalışıyorum her zaman bişeyler çıkıyor.....
Işlerimi bitirip geldim
Yatakları topladım
Dün utulediklerimi astım
Toz aldım çıktım
Oturma odasını süpürge açıp supurdum
Tozunu aldım
Salonun tozunu aldım
Wc lavaboyu ovdum
Yerini aynasını sildim
Dünkü nevresimleri attım makinaya
Bulasiklari yikadim
Çöpleri topladım
Buzdolabının içini bi güzel sildim raflarini yikadim tekrar taktım
Yemegimi yaptım ocakta pisiyo
Kuruyan çamaşırları topladım
Şimdi kızımı yedirip uyutucam
Sonra çamaşır asip kuruyanlari katlicam
Sonra kendime zaman ayiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?