En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın hatunlar bugun cocuklar evde okul yok şimdi kalktık kahvaltı falan hazırlığım gelirim aranıza bugüne fazla bir iş yapamıcam belim ağrıyor...

Selam hanımlar.hemşom nasılsın.kızın oğlun nasıllar.hamileliğin nasıl geçiyor.

günaydın leydiler,

dün akşam küçük odamı önce boşalttım süpürdüm sildim.....o odada kpycak dolabım olmadığından kolide bekleyen eşyalar var. birinci koliyi düzenledim gerekli olanları çıkardım...giğer kolilere dokunamadım.... dağanık kaldılar... üşüdüm çok kalorifer yannsada ısınamıyom kanım çekiliyo resmen....dedim az yatayım makinada da çamaşırlar vardı onlar bitince kalkarım hem onları asarım hem temizliğe devam ederim... gözümü açtığımda sabah olmuştu :)

Allah ım bu hafto sonuna yetiştiremicem toplanma işini.... çok stres yaptım... camlarda batık zaten.....ütüyüde yapmadım... banyoda temizlenecek....iş azalmıyo habire türüyo.....ben bi hafta izin alıp ev temizlemem lazım :)) bunun için izin verirler mi acaba....

Aman cnm yorma kendini bu kadar hergün azar azar yapar bitirirsin hafta sonu çalışıyomusun çalışmıyosan detaylı temizliğe o güne bırakabilirsin böyle işten gel bide ev işiyle uğraş eminim çok zordur allah yardımcın olsun

Bu akşam yapılacaklar,

- küçük oda toplanmaya devam edilecek,
- çamaşırlar asılacak
- ütü yapılacak
- kabak yemeği yapılacak -- evet hala yapamadım --
- toz alınacak....

Amin cümlemizin.... cumarteside çalışıyorum.... hafta sonu dinlenmek için hafta içi çalışıyorum... dinlenmesem bile rahat rahat gezip tozmak istiyorum :)) hafta içi temizlik yapmanın tek kötü yanı yarım kalıyor....temiz ama dağınık kalmış oluyor...

Canım senden önemlimi bırak dagınık kalsın bi gün tatilin varmış zaten onuda kendine ayırman çok normal aslında günlük raporlarını yapıcak kadar planlasan ardından yapamadım diye üzülmezsin biz bütün gün evde olmamıza ragmen yarım kalan işlerimiz oluyo yani sen düşün

aaa dur kız daha yeni başladım şu an yorucu bile gelmiyor hevesle yapıyorum.... bunlar ısınma turları :)) azerine yetişmem lazım... ojede sürdüm bu gün :)) öhhöömm öhhöööm.... gerçi yok gibi pek uçuk pembeymiş şişede durduğu gibi durmuyor

Iveeet neler yaptım
Yatakları topladım
Yatak odasının tozunu aldım

Oturma odasını supurdum
Tozunu aldım

Salonu topladım

Wc lavaboyu çamaşır suyuyla ovdum
Aynasını
Aksesuarlarini sildim
Yeri çamaşır suyuyla sildim

Çamaşır yikandi astım
Dünküleri topladım ama katlamadim

Dağ gibi bulasik yikadim
Ocağı ovdum
Çöpleri topladım kovaları yikadim
Yemek yaptım

Eee sizden naber

merhaba azerinbu ev işlerini nasıl yapıyosunuz yani haftada bir kez mi yoksa ayda bir kez ince temizlik haftada birde yüzeysel mi yapıyosunuz....bi akıl veerin cıkamadım işin içinden....mesela ütü yapmayı hiç sevmiyorum...neleri ütülüyosunuz? nasıl program yapmalıyım sizce?

Günaydın hatunlar bugun cocuklar evde okul yok şimdi kalktık kahvaltı falan hazırlığım gelirim aranıza bugüne fazla bir iş yapamıcam belim ağrıyor...
Hala geçmedi mi abla ağrıların:26:
Selam hanımlar.hemşom nasılsın.kızın oğlun nasıllar.hamileliğin nasıl geçiyor.
Teşekkür ederim hemsom hepsi iyisenin prensesler nasıl buyuduler mi
bende öyle yapıyorum bisküvi çay :) hadi hanımlar başlasın muhabbet
Bu gün pek muhabbet yok galiba
Onları boş ver de saksiya noldu

g

Günaydın azim ya benimkini işe yolladım sonra uyku tutmadı bibakim nette dedim sonra elimde tablet uyuya kalmışım yeni uyandım
ben de diyom bu gün Temizlik yok bu kız neen erken uyandı diye

Hoşgeldin canım
Ben çamaşırlarla ilgili diğer başlığa yazmıştım
Halıları ben önce arap sabunlu suyla fircaliyorum sonra makineyle duruluyorum tertemiz oluyo

Merhaba canım
Hamilelikten önce haftada iki kez dip köşe temizlik yapıyordum malum çocuklu ev
Hamilelikten sonra haftada bir yapıyorum
Diğer günler wc lavabo mutfak toz alma gibi yüzeysel şeyler
Açtığım bi çok konu var temizlikle ilgili listeler falan bi göz at istersenilk sayfada bazılarının linki var

merhaba canım.....bende cocuk yok masaallah sende bir kız var ve hamilesin zor olmuyo mu ev işleri yaaa ben bitürlü sevemedim iş yapmayı...ozaman haftada bir dip bucak temizlik yapayım diğer günlerde yüzeysel temizleyeyim...nasıl olur dersin...hemen actıgın konularına bakıcam canım fikirlere ihtiyacım var

Hayır canım zevk alıyorum ev işlerinden ben fazla dinlenince başım ağrıyo
İnşallah sizin de minik kuzunuz olur
3 saatte dip köşe temizlik diye konum var ona da bakmani öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…