- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.681
Kabul ne demek canım sen çoktan aramızda yerini aldın
Canım şu eczanelerde satılan doktor maskesinden takiyorum çamaşır suyu kullanırken
Çocuklu ev olunca banyoyu temiz tutmak şart oluyo bi de lazimligi falan orda kullandığı için:26:
Hastaneye gittim kızlar bel fıtığı başlangıcı ya da kas sıkışması olabilir dedi iğne verdi iğneler bitince emar çektireceğim ona göre bir tedavi başlayacak yaslandım artık
Günaydın kızlar bugün dip köşe temizlik var
Ben hemen işlere girişiyorum rapora gelirim herkese kolay gelsin
Günaydın titiz hatunlar
Ben de cayimi içerken bi bakayım size dedim
Areser abla Allah korusun inşallah fıtık falan çıkmaz:26:
Betül utulu çamaşırları görünce kesin Betül akşam ütü yapar dedim
....
günaydın temiz hatunlaaarr
bugün misafirim var öğlen çaya , bişiler hazırlıcam börek salata kurabiye, evde fazla işim yok bi solan süpürüp silincek diğer yerler temiz toplanıp havalandırılacak, banyo wc vs....
bu arada dün şeker yüklemesi yapıldı 100 gr ve biraz yüksek çıktı dr. diyet tavsiye etti...ben yemek yemeyi çok seviyorum nasıl becerecem yaa
günaydın azerinyavastan bende sizinle baslıcam ki rapor vereyim diye ugrasırken ev işleri yapmaktan sıkılmayacam sonra tekrar rapora gelirim
Kahvaltimizi yaptık
Kızımı yikadim
Şimdi islere
Bu arada chocolate, elian, myheart hoşgeldiniz
Elian şu iştahından az bana ver hiç iştahım yok zavallı bebek aç kalıyo resmen:26:
Betül senin yorumlarını okurken çocuğu erken dogurucam gülerken diye odum kopuyorooo iş büyümüş geçmiş olsun...
kolay gelsiiin....
Günaydın canımcım... bende kendim için öyle diyodum ama yalan oldu... ütü hafat sonu anca.... dün baya geç çıktım bütün hevesim kaçtı.... eve gidince gene küçük odayla uğraştım azcık.....makina de çamaşır yıkadım astım... inan şu an evim darma dağınık... küçük odayı toplayabilmek için ne varsa yerlere serdim önce... ayyyy girmez olaydım... açeydiniz kollanızıııı siziiiiinnn yüzüüünüüüzdeeen.... tuteydiniz beniii etmeeee deyeydiniizzzz....
akşam en son tepem attım arıcam şimdi belediye kamyonunu atıvercem sizi çöpe diye tehdit ettim ne vaarsa... sonrada yattım uyudum.....
geçmiş olsuuun.... yememenin yolunu bulursan banada söyle :)
bak şekercim vaktin varken kaçç.... buraya girdim gireli her akşam temizlik yapıyom noldu bana bilmiyom... değişik bi hava var burda... ev ödevi yapar gibi temizlik yapıyom ... işin garip tarafı hoşumada gidiyo... ne içirdiler bana bilmiyom :))
Sen ne yaptın canım dün:26:hoşbulduk canım. ay bende bu aralar çok iştahlıyım
Azerinn vallahi bütün kk yı hizaya getirdinrapor vermiyorum ama bende burdan yaptıklarımızı okuyunca eksik kalan işlerimi yapıyorum :)) cesaret edersem bendevufaktan rapor vermeye başliyciiiiiim
Yaaaa bu simgelerin içinde süpüren, bulaşık yıkayan,cam silen, yemek yapan, makyaj yapan kadın simgeleri olsa ne güzel olurdu heee
merhabalr titiz hanımlar ne güzel yazışıyosnz ya imrendm valla size...
aslında konu yeni açıldığında bende bi kaç kez yazdım ama sonra aksilikler oldu yazamdım ama okuydm yazdıklarınızı
şimdi tekrar aranza katılmak isterim
biraz üşengeç bi bayan olarak hamarat bayanların gazına gelmeye ihtiyicım var açıkçası...
Betül senin yorumlarını okurken çocuğu erken dogurucam gülerken diye odum kopuyor
Dünden beri habire uyuyonkabak yemeği yaptın mı bari
Sen ne yaptın canım dün:26:
ay bu sorudan çok korkuyodumçünkü çok bişey diil hiç bişey yapamadım.
eve gittim
çocuğu annemden aldım
yemekleri ısıttım , sofrayı kurdum
masayı topladım
bizim baby yıkadım
sonra bi baş ağırsı dayanamadım yattım
bulaşıklar bile duruo hala
hoşbulduk ev sahibesi...pek tanımıyorum sizleri ama zamnla artık yaşları,, çocuk kaç tane onu falan öğrenirim...Hoşgeldin canım
hoşbulduk ev sahibesi...pek tanımıyorum sizleri ama zamnla artık yaşları,, çocuk kaç tane onu falan öğrenirim...
sen merak etme senden devralırım o rütbeyi ben eminm yani..hoş geldin şekerim
bu arada grubun en tembeli benim herhalddee
dimi beni kim görse aklına temizlenmemis yerler geliyo hemen yakın olsak teftise gelirim hepinize
O smileyleri sırf bizim topik için koyacak kazen
Betül senin yorumlarını okurken çocuğu erken dogurucam gülerken diye odum kopuyor
Dünden beri habire uyuyonkabak yemeği yaptın mı bari
sen merak etme senden devralırım o rütbeyi ben eminm yani..
Günaydın kızlar bugün dip köşe temizlik var
Ben hemen işlere girişiyorum rapora gelirim herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?