En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

tesekkür ederim canım bende eldiven ve maske kullanıyorum yoksa kokuları mahvediyo beni....haklısın tabi her zaman derli toplu olur evim birisi aniden gelirsede tutusmamıs olurum

Kahvaltimizi yaptık
Kızımı yikadim
Şimdi islere

Bu arada chocolate, elian, myheart hoşgeldiniz
Elian şu iştahından az bana ver hiç iştahım yok zavallı bebek aç kalıyo resmen:26:

Hastaneye gittim kızlar bel fıtığı başlangıcı ya da kas sıkışması olabilir dedi iğne verdi iğneler bitince emar çektireceğim ona göre bir tedavi başlayacak yaslandım artık

ooo iş büyümüş geçmiş olsun...

Günaydın kızlar bugün dip köşe temizlik var
Ben hemen işlere girişiyorum rapora gelirim herkese kolay gelsin

kolay gelsiiin....

Günaydın canımcım... bende kendim için öyle diyodum ama yalan oldu... ütü hafat sonu anca.... dün baya geç çıktım bütün hevesim kaçtı.... eve gidince gene küçük odayla uğraştım azcık.....makina de çamaşır yıkadım astım... inan şu an evim darma dağınık... küçük odayı toplayabilmek için ne varsa yerlere serdim önce... ayyyy girmez olaydım... açeydiniz kollanızıııı siziiiiinnn yüzüüünüüüzdeeen.... tuteydiniz beniii etmeeee deyeydiniizzzz....

akşam en son tepem attım arıcam şimdi belediye kamyonunu atıvercem sizi çöpe diye tehdit ettim ne vaarsa... sonrada yattım uyudum.....

geçmiş olsuuun.... yememenin yolunu bulursan banada söyle :)

günaydın azerin yavastan bende sizinle baslıcam ki rapor vereyim diye ugrasırken ev işleri yapmaktan sıkılmayacam sonra tekrar rapora gelirim

bak şekercim vaktin varken kaçç.... buraya girdim gireli her akşam temizlik yapıyom noldu bana bilmiyom... değişik bi hava var burda... ev ödevi yapar gibi temizlik yapıyom ... işin garip tarafı hoşumada gidiyo... ne içirdiler bana bilmiyom :))

Azerinn vallahi bütün kk yı hizaya getirdin rapor vermiyorum ama bende burdan yaptıklarımızı okuyunca eksik kalan işlerimi yapıyorum :)) cesaret edersem bendevufaktan rapor vermeye başliyciiiiiim
Yaaaa bu simgelerin içinde süpüren, bulaşık yıkayan,cam silen, yemek yapan, makyaj yapan kadın simgeleri olsa ne güzel olurdu heee

merhabalr titiz hanımlar ne güzel yazışıyosnz ya imrendm valla size...

aslında konu yeni açıldığında bende bi kaç kez yazdım ama sonra aksilikler oldu yazamdım ama okuydm yazdıklarınızı

şimdi tekrar aranza katılmak isterim

biraz üşengeç bi bayan olarak hamarat bayanların gazına gelmeye ihtiyicım var açıkçası...

Betül senin yorumlarını okurken çocuğu erken dogurucam gülerken diye odum kopuyor
Dünden beri habire uyuyonkabak yemeği yaptın mı bari
hoşbulduk canım. ay bende bu aralar çok iştahlıyım
Sen ne yaptın canım dün:26:
dimi beni kim görse aklına temizlenmemis yerler geliyo hemenyakın olsak teftise gelirim hepinize
O smileyleri sırf bizim topik için koyacak kazen

Hoşgeldin canım

ev hanımları ev işi yapmaya kaçta başlıyosunuz rutin olarak hangi işleri yapıyosnuz her gün...

valla ben yeni evliyken pek pasaklıydım açıkçası,18 yaşında evlendim 8 yıllık evliyim 5,5 ve 1,5 yaşında iki oğlum var çalışmıyorum...şimdi eskiye göre temiz sayılırım ama çok dağınıktır elim sabah 2 saat ev toplarım onu da bi toplarım bi tv ye bi pc ye bakarım akşama anca işlerm biter..kendime ayıracak vaktim kalmz sosyal aktivitem de hiç yok zaten öle işte ot gbi yaşıyorum yani şu aralar..kilo vermeye çalışıyorum kendime gelmk için burdan başladm şimdilik...şuan ev süpürcem toz alcam,çocuğu uyutcam mutfak toplcm ve yemek yapcam hafta sonu ütü ve çamaşır işlerni planlıyorum tabi üşenp ütüyü haftaya bırakmazsam...

dimi beni kim görse aklına temizlenmemis yerler geliyo hemenyakın olsak teftise gelirim hepinize
O smileyleri sırf bizim topik için koyacak kazen

anaağğmm teftiş mi var..... dur yaaww ben yeniyim daha...

Betül senin yorumlarını okurken çocuğu erken dogurucam gülerken diye odum kopuyor
Dünden beri habire uyuyonkabak yemeği yaptın mı bari

doğurma kıss işler aksar... gerçi sen onunda çaresini bulu verirsin....

ama ben hep geç uyuyom gene 00.30 u gördüm valla.... kabak yemeği yalan oldu.... patates haşladım :)) ne yediğimin önemi yok karnım doysun diye bakıyorum... dur şu küççük oda toplansın yemek düzenimide oturtcam inşallah... beni de yonta yonta ev hanımı yapcan valla.... ilk sayfaları dün okudum şu fikrine bayıldım soğanı kavur kavanozda sakla bir hafta kullan işte bu benim kurtarıcım olur... ennn nefret ettiğim şey soğan doğramak saçım başım elim her yerim soğan kokuyo... bunu denicem... çok tuttum bu fikri.... denicem bu hafta sonu bi kazan soğan kavurcam koycam kavanoza heytt bee... uzman olcam ben burda...

betül çalışıyo musun sen bana en kolay yne yemek yapmak gelyo gerçi mutfağım çok küçük lojmanda oturduğum için ama diğer işleri yapmayı hiç sevmiyorum valla bide ev lojman böle temzleynce bile pırıl pırıl durmuyo sanki o yzden de pek içimden gelmyo iş yapmak eski evim daha gzeldi her pazartesi düzenli mis gbi yapardım valla pek gelen gdenm de olmaynca boşverdm iyicene...

7 buçukta kalkarım kocayı ve büyk oğlumu yollarım temizliği oyalanmadan yapsam saat 10--11 gbi işim biter ama tembellik işte hala işler beni bekliyo sadece süpürdm bulşık ve tozlar duruyo daha..

Hatunlar napıyorsunuz bakıyım ben kalkınca yatağımı topladım cocuklar bugun de evde kahvaltı yaptık kahvaltı sofrasını mutfakta bırakıp hemen iğne olaya gittim biraz once geldim yapılacak işlerim mutfağı toplıcam, ev supurcem toplıcam banyo silinecek yemek yapılacak

sabahleyin kalktım ojelerimide sürdüm... neymiş azerin sürmüş bende sürcekmişim.... malum alışmamış şeyde don durmazmış tırnaklarımı çarpmadığım sürtmediğim yer kalmadı.... ömrü hayatımda sürtünmediği kadar sürtündü her yere... fermuara takıldı kapıya sürtündü duvara sürtündü... ve rezil oldu ojeciklerim....pes edermiyim sildim bi daha sürdüm...

bu gün cumaymışş... ben perşembe sanıyordum... yarına o işler biteceeek mecbur... yarın dolmalar var mercimek köfteleri var ohooo....

valla ayarım bozuk her yer gözüme batar oldu.... cam silesim var... koca yaz silmedim iki günde bir yağmur yağıyo nerdeyse şimdi cam silesim var... her kuşu öptüm kaldı leylek....

neyse bu akşam yapacaklarım;

- küçük oda toparlanacak..... bıkktınız biliyorum
- ütü yapılacak.... bundanda bıktınız evit
- kabak yemeği... kabak tadı verdi dimi, banada....
- genel bi dağınıklık toparlaması...
- atılcak eski şeyler ve şu ayrılamadığım, ama artık su alan botlar atayım artık yani... nasıl bir cimriyim ben yahu... parçalanmış ayakkabıyı atmaya kıyamıyorum.... attıkça ruh halimde düzelecek inanıyorum... başarabilirim....dün akşam çıkarıp çıkarıp geri aldım yaaa yok böyle bir şey.... ve o spor ayakkabılar ahı gitmiş vahı kalmış bi kurtul artık....
- kurumuş bulaşıklar yerleştirilecek...
- ev komple süpürülüp silinecek...
- toz alınacak
- çoraplar eşleştirilecek

yukardakilere bende ianmıyorum ama çabalıcam inşallah....

dün arkadaşım aradı beni aramışın beni mi çağarcan yoksa dedi... ben o vakit küçük oda da bir tümbek eşyanın ortasında idim.... aaaa dedim sakın bu akşam gelme ... evimi toplıyayım çağarcam ben seni dedim... heee anladım kırmızı kar yağınca dimi dedi.... baaaak lafaa baaakk.... işte bu intibayı çürütmek istiyorum arkadaşlar.... haftaya o arkadaş buraya gelecekk..... aha da buraya yazıyorum.... bööle kalmalı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…