En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hemşom nasılsın canım Azerinim nasıl. ..evinz muhteşem olmuş.hele o minik cadı tam yemelik. ..maşallah. bayadır yazmamışdım..özledim seni
Teşekkür ederim kuzum Allahım sana da istediğin gibi bi ev dosemegi nasip etsin inşallah
azerin iyi şükürsenin Cadılar nasılbenim cadı geçen dolapda kaldı zor cikardik
bu arada düşük yapmışsın çok çok geçmiş olsun canım
o zaman bana görev ver onları yapıyım bayramda manisaya gidicez burda olmıycaz ev temiz olsun bari
enerjim gayet yerinde aama eve gelene kadar yoruluyorum
sen nasılsın ablam iyi misin
senin boncuga öpücükler
Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela
Ikili kurutmalikta da kuruyor canimcim ama o gün fazla çamaşır yıkama nevresim dışındaKatla as sonra bi tarafı kuruyunca çevir ıslak tarafı üste gelecek şekilde as hem utulemek derdi de olmaz
Ay ay ay prenses annesi gelmiş:16özledim valla raporlarini askosgobus çıktı mı gobus
Anaa nazarima geldi kızçok geçmiş olsun canım
Allah askina nerden geliyor bu enerji yaaaa.
Saat daha 2 olmadan butun isler bitmis
Bende butun gun bir yatak odasi,bir cocuk odasi,bir salon dolanip duruyorum UYUMAK icin
Rabbim eennn kisa zamanda tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim balım inşallah ya
bak geçen kronometre tutup yaptim islerimi diğer topige yazdım buraya da eklerim
Hah ertelemicen iste canım gözüne ne takildiysa usenmeyip hemen kalkıp yapacaksınzamanla oturtucaksin rayına
Sagol canım din gorevlisi olarak ise basladim simdi de kadro bekliyorum
Ay ne güzel tekrar Tebrikler canım
Selam kizlar nasılsınız?Aranıza yeni katılıyorum. Topigin cok guzelmiş azerincim. Kk-a hep hirerim ama bu topiği şimdi fark ettim. İnşallah bundan sonra hep burdayım. Tabi aranıza alırsanız:18::18:
Aaa hoşgeldin canım hemserim gelmişyaş kaç çocuk var mı:26:
betus ve guccuk odanın maceraları
Kızlar merhaba nasılsınız. Ben iki saatdır şu aspirinli karışımı arıyorum. nasıl yapıyoruz hani koltuklar için olan vardıya o....biriniz yazın lütfennnn
Geç olmuş ama yazayım canımaspirin kir çöz beyaz sabun eşit miktarda karistir sil
Ellerine sağlık betusguccuk odayı kuşlara kirala en iyisi sen
Ellerine sağlık canım daha ne olsun

Yatak odasının düzenlenmesi(kirliler sepete temizler dolaba), yatagin toplanması-05:51
Çocuk odasının düzenlenmesi( oyuncaklarin toplanması, kirliler sepete, temizler dolaba), yatağın toplanması-02:46
Salonun toplanması(ortaliktaki eşyaları toplamak ve masadaki bardaklari falan kaldırmak)-02:38
Mutfağı toplamak(bulasiklari makineye dizmek, elde yikanacaklari yıkamak, ocağı ovmak, fayanslari ve aspiratoru silmek, tezgahı ciflemek, masa sandalyeleri silmek, çöpleri toplamak, lavaboyu çamaşır suyuyla yıkamak, beyaz eşyaları silmek,dolaplarin el lekelerini alt dolaplarin kapaklarını silmek, caydanlik ve demligi yıkamak)-40:18
Balkonu silmek(yıkamak değil. Uzunluk 4 metre)-04:40
Supurmek (halıları supurup kaldırmak yeri supurmek.kanepeyi supurmek)-34:36
Silmek(viledayla)-17:09
Toz almak(masa sandalye. Tv. Tv ünitesi. Ayna.aynanin önünde şu fotoğrafları koyduğumuz dolap. 2 vitrin. Çocuk yatağının başı. Komidin.kizimin kitapligi.calisma masası. Gardropu. Aynası. Masa ve sandalyesi. Yatak basi.2 komidin.ayna.tuvalet masası. Gardrop ve kocaman aynası. Mutfaktaki tv. 5 pencere önünün silinmesi ayakkabilik ve aynası) 26:50
Banyo(kuvetin.lavabonun.wc nin içli disli cifle çamaşır suyuyla yikanip durulanmasi. Kirlilerin kaldırılması. Aynanın aksesuarların silinmesi. Alt kısım fayanslarin silinmesi. Musluklarin parlatilmasi.yerin çamaşır suyuyla silinip durulanmasi. Havlunun degisilmesi)-26:06
Çamaşır asmak(1 makine)-05:59
Çamaşır toplamak-01:39

Geçen islerimi kronometre tutup yaptım bunlar da dakikaları buyurun bakeminşallah motive ede bilirim sizi

Kiziiiim valla korkulur sende hee:18::18:

Hoşbulduk canım. Yaşım 26. 5 aylık bir oğlum var. Baküde yaşıyorum. İsmini görünce anladım azeri olduğunu. Ben de katılıyım dedim. hem topiğin çok güzelmiş. Bir az geç fark etmişim. Maraqlı topıkdir( bu da azerice oldu)

Ay Allah saxlasin menim de 4 yaşında qizim varazeriler her yerde tapmalidi da birbirinimen de sirvanda yasiyiram yaş 23

Benim bu gün hiç iş göresim yok. Öylece oturup kalmışım. Hava da serin aslında ama bi türlü işe odaklanamıyorum. :44::44:

kolay gelsiiin....

betus ve guccuk odanın maceraları

Ellerine sağlık betusguccuk odayı kuşlara kirala en iyisi sen

guccuk odayı yedirmeyiz....

oyyy bir de kronometre tutmuş.... kız biraz sal kendini relax ol... sana yetişcez diye burda motoru yakcaz bee :)

Günaydın beybiler,

Yanıyor valla heryer..... Ne sıcaaaaak soyuncam az sonra :)

Dün işten uçarak çıktım ama genede geç çıktım eve gittim hemen holdekileri guccuk odaya tıkı tıkı verdim malum misafir gelecek.... kapısını çektim bir ohhh dedim. iyiki kapıyı icat etmişler :)

sonra mutfağa geçtim bulaşıklarım vardı onları yıkadım
yemeğimi hazırladım hemencik
salona geçtim gene salonda yatmış olduğum içiin koltuk örtülerini düzelttim battaniyemi yerine koydum masamı sildim odamı havalandırdım...
masamı hazırladım hooop misafirim geldi
yedik içtik yemeklerden 10 puan aldım :))) puan alana kadar nasıl olmuş diye sormayaydım eyiydi :))) delirtirim uleyn....
gene bulaşık çıktı bulaşığımı yıkadım tezgahı sildim masayı topladım
sonra birimiz bir koltuğa birimiz bir koltuğa serilip film izlerkene uyumuşuuz :)
film neydi hiiç hatırlamıyorum muhtemelen ben hemen uyudum :)) ben yatay konuma geçince otomatikman uyuyorum zaten :)

bu akşam gidiciğim guccuk odaylan boğuşacağım gene malum zaten toplamayı bitiememiştim bir de hole çıkardıkları geri tıkınca iyice karıştı.... şu odayı görmemek için eve gidesim gelmiyo... sonraki günler fulll doluyum ondan kelli bu gün biticek bu oda.... bir de yorgunum kiiii başım ağrıyo uykum var....... öfff kendimden bıktım ben yaa :)

bak dolma demişler canım çekti haaa... hafta sonuna bende dolma mı yapsam acep.... çok uğraştırıyo bee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…