En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

sooyun soooyun soooyun

s.a kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum. belki biraz gaza gelirim ev işlerinde. o kadar zoraki yapıyorum ki...
sohbet geçmişini biraz okudum ve muhabbet çok sardı.
günlük yaptığımız ve yapacağımız işleri yazıyoruz heralde dimi:26::26::26:
ben mutfak işlerini severek yapıyorum. ama temizlik yapmayı sevmiyorum. en sevmediğim işlerde wc,lavabo ve toz almak

günaydınn titiz hanımlar dünden beri pek bi sessiz burası. benim bugünkü işlerimi yazayım hemen..
salon toplanacak, süpürülecek
bulaşıklar dolaplara yerleştirilecek
yatak odası toplanacak

ama çok uykum var. önce biraz uyusam mı ki

merhaba :) aynı işlerimiz varmış klasik.. salon toplanacak,mufak toplanacak,ev süpürülecek,yatak odası toplanacak,cak cak umarım hepsi olacak :)

merhaba kizlaaarrr

Az sonra evi temizlemeye baslayacagim toz al sil supur topla falan.

Onlar zaten yormuyor da su cam silme dolaplari cifle ovma falan o kadar zor geliyor ki anlatamam.

Sirf bunun icin yardimci kadin alinir mi eve sirf dolaplar ve camlar

Ama o kadar zoruma gidiyor ki

ben alıyorum.. cam silmiyorum.neden alınmasın ki? ihtiyacın varsa ,tabiki :))

aynen benden de bir "umarım" gelsin o zaman

Merhaba kizlar. Nasilsiniz? Sabah kalktım çocukla uğraştım. Kocama kahvaltı verdim. İşe gitdi. Bulaşıkları topladım elde yıkadım. Tezgahı toparladım. Sildim. Mutfağı süpürdüm, sildim. Makinaya çamaşır attım çalıştırtım. Yemek hazırladım. Başka bi şey daha yapamadım hala. Bir az dinleneyim devaaam

Ben çalışan ve hamile bir bayan olarak bütün her şeyi gündüz işyerimdeyken planlıyorum. Yemekten sonra, ütüyü yaparım, odayı toplarım, yatağın lastikli çarşafını yıkamıştım onu geçiririm falan diye planları kafamda yapıyorum eve gidiyorum yemekten sonra bir güzel uyuyorum hepsi kalıyor. Pazar günü ütü yaptım ama bitmedi dünya kadar var daha İpin ucunu fena kaçırdım ben bu sefer.

İvett ben geldim ama eski enerjik halim yok beni böyle idare edin bi kaç ayy
Göbiş çıktı çıkmazmı ama kokrktuğum gibi olmadı kilo almadım çok şükür

Merhaba bebekler
hemserimin sesi duydum bi bakam dedimcok yoğunum bu gün yarına yatılı misafirim var şehir dışından evi kirkliyordumşimdi de yemekleri hazırlıyorumkusura bakmayın alıntı yapamıyorum:26:yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
dilvin bebekim o dolapları temiz istiyorum o kadar
fatihpepe çok geçmiş olsun kuzum ya bi kurtulamadin şu illetden:26:
askos bi göbek fotosu isterik
hemserim nasıl geçti doğum günü
başka unuttuğum olduysa affola

İyi geçti te. Ama bulaşıkları toplamak yine bana kaldı. :85:
Sana da kolay gelsin. Bi koşu yardıma geleyimmi? Baküden Şirvana koşuyum da hamilelikten kalan göbeyim erisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…