En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evi temizlemem gerek dün sadece mutfağa giriştim ama omu bana ben mi ona daldım bilmiyorum.
Sunuç kızgın demiri tutmaktan elim yandı. Azıcık uyku sersemiydim bu sayede acıyla uyandım

Aman diyim ben neyse de senin bebek var dikkatli ol canım

ya yok biyerlere çıkma huyum yok da, elimi kolumu çok vuruyorum bir yerlere. ayağımı vuruyorum. o anlamda sakarlıklarım.

dün de balkonu yıkarken elimi mermerin köşesine bir çarptım acısı içime oturdu, deri kalktı kanadı vs. bantaldım da eldiven giyip öyle yaptım temizliği.

bizim evde keskin bıçak yoktur illaki bi yerlerimi kestiğim için eşim almıyor aldırmıyor

Bugun yine firin yemegi yaparken elimi yaktim.ev isim bitmedi. Zaten yap yap bitmiyo. Arabanin tekerinide patlattim. Kocacima is cikardim bide pofff yaaa

Bugun yine firin yemegi yaparken elimi yaktim.ev isim bitmedi. Zaten yap yap bitmiyo. Arabanin tekerinide patlattim. Kocacima is cikardim bide pofff yaaa

geçmiş olsun canım.. evet haklısın bu ev ileri sanki yaptıkça daha çok artıyor.benimde gözüme sürekli ufakta olsa yapacak birşeyler takılıyor

Günaydın hanımlar.

dünkü temizlik planımın hepsini yapamadım

küçük bir odamı süpürdüm.
elle sirkeli sularla sildim.
camını sirkeli suyla sildim.
tozunu aldım
iki kapı sildim.
mutfağı topladım. bulaşıklar yıkandı. yerleştirilemedi.
bir makine çamaşır attım çalıştıramadım. bugün sadece düğmesine basılacak.

kalan işler
odanın avizesini silemedim.
kuşu da temizleyemedim.
çamaşır katlayamadım.

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben genellikle her gün evimi temizlerim. Tozunu altım, silerim. Kendimce çok da titizimdir. Ama bu örümceklerden bi türlü kurtulamadım. Bu gün temizliyorum. Yarın yine aynı şey. Bıktım vallahi. Bi de benim örümcek fobim var. Onlara yaklaşınca tüklerim diken diken oluyo. Kökden bi çözüm bilen varmı? Paylaşırsanız çok sevinirim. :18:
Hemşerim nerelerdesin? Belki sen biliyorsun?

off yap yap bitmiyor şu ev işleri...

çarşaf yıkandı onu serdim--topladım
kızlarımın odasını topladım
yatakları çekip altlarını sildim
fazla kıyafetleri huçladım kaldırdım
süpürdüm sildim
kızlarıma sigara böreği kızarttım
makinaya çamaşır attım

daha bir sürü işim var
mutfak dağınık toplanacak
yemek yapılacak
oturma odası toplu ama bir toz alsam yeter
3.cü posta çamaşır atılacak makinaya
yatak odam toplanacak
salon toplanacak...

ama bende güç kalmadı sıcak bir yandan oruç bir yandan bittim...

Yettim hemsoağları süpürge ile aldıktan sonra çamaşır sulu suyla tavanin köşelerini sil ama cok bastirma boya cikmasin
hoşgeldin canım aramıza

He bu arada ben de bişey sorayım size benim yerler laminat parke çamaşır suyuyla yerleri silen arkadaşlar laminatin rengi falan soldurmuyor mu çamaşır suyu:26:bi de durulamak gerekiyor mu:26:ayrica bir kova suya ne kadar çamaşır suyu:26:

Pepem nasılsın annemya komposto size feda olsun
çıktın mi 30 yaş sendromundan

Yok yaaa yas 30olana kadar cikmiycam(1.5sene var)
Ben sali gunu doktora gittim gogusumdeki enfeksiyonun sebebini bulamadilar(1sene oldu ugrasiyorum)
Artik o bolgeyi temizliycez dedi once antibiyotik kullan dedi eve geldim 1saat sonra biyopsi yapilan yerden bir iltihap akmaya basladi oyle boyke degil durmadan akiyor ( dogru acile giitim test falan eve geldim *ara ara hala iltihap geliyor
Sali gunu gidicem ya o gun temizliycekler yada gun vericekler
Simdi ben nasil cikiyim bu sendromdan yasli insanlar gibi surekli hastayim

Ooo geçmiş olsun canım ya:26:Allahım dermansiz dert vermesin iltihabı temizleyeceklermis işte ne güzel

Ooo geçmiş olsun canım ya:26:Allahım dermansiz dert vermesin iltihabı temizleyeceklermis işte ne güzel

Amin amin tesekkur ederim.cok canim aciyor ama yaa sirtimizda falan bi sivilce cikiyor bazen nasil aciyor bu ondan daha cok aciyor ve bir senedir var.
Neyse yolun sonuna geldim galiba gecicek artik insallah
Seninde boyle kislik tariflerin oluca yaz hatta gunluk olanlarida yaz kurabiye pasta salata vs. Yazda biraz yemek kulturum gelissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…